Rapport: Bitcoins dominans på kryptomarkedet er dramatisk undervurderet

King Bitcoin

I løbet af de sidste par måneder har Bitcoin domineret investeringsscenen. Hidtil har kryptovalutaen fået omkring 200%, hvilket kommer, da traditionelle aktiver er udblødt i forventning om en recession og på grund af stigende makroøkonomisk risiko.

Men en ikke-omtalt kendsgerning er, at ikke kun Bitcoin overgår traditionelle aktiver, men også altcoins.

King Bitcoin

CoinMarketCap-data viser, at Bitcoin-dominans – procentdelen af ​​kryptokurrencymarkedets kapitalisering, der er BTC – er steget til 70%, hvilket er et niveau, der ikke ses i over to år. Selv denne 70% læsning kan dog være undervurderet.

Bitcoin er virkelig Crypto King

Blockchain analytics firma Arcane Crypto for nylig udgivet en rapport, fremhæver, at den traditionelle Bitcoin-dominansstatistik er noget ugyldig. De skrev:

”At bruge prisen og markedsværdier som signal om styrke er selvfølgelig en svag proxy. Prisen er langt fra alt, og mange projekter kan være enormt succesrige, uden at symbolet fanger en stor markedsværdi. ”

De argumenterede således for, at en bedre måde at måle en kryptovalutas dominans på er at veje markedsværdien af ​​alle kryptokurver i forhold til deres handelsvolumen, hvilket de hævdede er et mål for markedets likviditet..

Ved at gøre dette fandt deres forskning, at ”Bitcoins markedsdominans skubbes langt over 90%. Dette gælder, uanset om vi bruger de mængder, der er registreret på CoinMarketCap, eksklusive stabile mønter, som er repræsentationer af andre aktiver snarere end “ægte” kryptokurver [eller Bitwises “Real Ten” -børs].

Deres forskning er indirekte bekræftet af en kommentar fra en fremtrædende kryptofondforvalter.

Når han for nylig talte om podcasten “Citizen Bitcoin”, forklarede Murad Mahmudov, en tidligere Goldman Sachs-bankmand, at Bitcoin ved mange forhold er den eneste flydende kryptokurrency på markedet. Han forklarede endda, at hvis du skulle placere en salgsordre på 1 million dollars af enhver top 15-kryptokurrency, med undtagelse af Bitcoin, kunne du gå ned på markedet.

Hvorfor presterer Bitcoin bedre?

Som rapporteret af Blockonomi tidligere, mener Binances forskningsafdeling, at meget af denne underpræstation stammer fra en “flyvning til kvalitet” fra altcoins af lav kvalitet til markedslederen.

Ser du, de utallige altcoins, der blev understøttet i 2017 og begyndelsen af ​​2018, har ikke leveret. Endnu større navne i kryptovalutaområdet har underpresteret investorernes forventninger.

Det er ikke alt. De investorer, der strejfer ind i denne branche, fokuserer deres synspunkter på Bitcoin. Se bare på mediedækningen af ​​kryptokurrencyområdet. Læg mærke til, hvordan de ikke nævner Ethereum, Litecoin eller Bitcoin Cash, men bare Bitcoin.

Denne stiltiende ”maksimalisme” er blevet afspejlet i, at institutionelle investorer skifter ind i dette rum. Der er en grund til, at Bakkt, den New York Stock Exchange-støttede kryptostart, starter med Bitcoin futures, ikke Ethereum futures eller en altcoin basket ETF.

Og for at afslutte det hele har tilsynsmyndighederne taget en tung holdning over for altcoins, især dem, der er udstedt via et token-salg eller generationsbegivenhed. US Securities and Exchange Commission (SEC) er for nylig begyndt at føre krig mod ICO’er og anlægge f.eks. Retssager mod Veritaseum og Kiks KIN.

Disse sager har resulteret i massive udsalg for disse tokens og har sandsynligvis kun tilføjet det anti-altcoin-sentiment, der i øjeblikket brygger på markedet..

Da Bitcoin og Ethereum er de eneste to digitale aktiver, der virkelig er underskrevet af SEC, fokuserer handlende sandsynligvis deres investering i disse områder for at undgå potentielle lovgivningsmæssige risici..

Har Altcoins noget håb?

Dette kan lade dig undre dig over, om Bitcoin fortsat vil dominere.

Ifølge en række kryptokurrency-venture kapitalister og investorer kan Bitcoins styrke over for altcoins – ja i det mindste Ethereum – snart ende. Placeholder’s Chris Burniske skrev for nylig, at Ethereum i øjeblikket er som Bitcoin i 2014 i 2015, det er da kryptovalutaen udviste “den bedste risiko / belønningsperiode for investorer”.

Hans tweet antydede, at Ethereums fundamentale momentum og pris splittes, men hvis historien gentager sig, kan ETHs værdi snart stige.

1 / $ ETH udholder sit 1. almindelige bjørnemarked, ligesom $ BTC gjorde i 2014/15.

Set i bakspejlet var 2014/15 den bedste risiko / belønningsperiode for investorer at få BTC-eksponering.

– Chris Burniske (@cburniske) 20. august 2019

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me