QuadrigaCX CEO brugte sine personlige midler efter frysning af konto

QuadrigaCX

Den pludselig afdøde grundlægger og administrerende direktør for QuadrigaCX-kryptokurrency-udveksling brugte angiveligt sine egne personlige midler for at holde brugernes udbetalinger aktiveret, efter at banken sagsøgte flere konti i forbindelse med udvekslingen.

Efter kontroversen med de manglende midler, der startede med den pludselige og uventede død af QuadrigaCX CEO, Gerald Cotten, tilbage den 14. januar, offentliggjorde Cottens kone, Jennifer Robertson, en erklæring om Scribd den 13. marts, hvor hun delte detaljer om hendes engagement i sagen om de manglende midler siden hendes mands død.

QuadrigaCX

I erklæringen hævder Robertson, at den afdøde CEO for QuadrigaCX angiveligt brugte sine midler til at holde børsen i gang, efter at CIBC-banken besluttede at fryse fem forskellige konti, der havde $ 21,6 millioner.

Robertson sagde yderligere, at selvom hendes mand ikke delte detaljer om, hvordan han styrede børsen, delte Cotten med hende, at han placerer sine egne penge i børsen for at kompensere for brugernes midler, der var i gang med en retssag..

Juridiske repræsentanter for QuadrigaCX træder ud, siger Cotten’s Widow

Inden for den officielle erklæring, der blev offentliggjort af Jennifer Robertson, enken efter den afdøde administrerende direktør for Canadas største kryptokurrencyudveksling, delte også, at virksomheden ikke længere vil samarbejde med juridiske repræsentanter, der arbejdede i sagen om retssagskonti tilbage i 2018.

Som en årsag til beslutningen fra tidligere repræsentanter for QuadrigaCX i retten blev ingen detaljer om motiverne afsløret yderligere for Robertson; dog understregede hun i sin nylige erklæring, at holdet besluttede at trække sig tilbage på grund af den potentielle interessekonflikt.

Frosne konti

Tilbage på det tidspunkt, hvor en af ​​Canadas største banker, CIBC, besluttede at fryse nogle af QuadrigaCX-kontiene for at identificere ejerne af de retssager, de konti, der var i gang med en retssag, tilhørte Costodian Inc, børsens betalingsbehandler.

CIBC havde derefter snart retten involveret i sagen om de frosne midler med det primære mål at afgøre, hvem netop midlerne tilhørte, mens en del af de omstridte midler blev mistænkt for at være i ejerskab af 388 QuadrigaCX-brugere.

Udvekslingen insisterede ved retten på, at retssagen ved en fejltagelse blev indledt og tilføjede, at størstedelen af ​​de frosne midler tilhørte Quadriga.

På det tidspunkt blev børsen sagt at have økonomiske vanskeligheder, da 2018 var et hårdt år for mange kryptorelaterede virksomheder på grund af bjørnetendenser på markedet, hvilket gjorde sagen mistænkelig for brugerne..

I mellemtiden hævder Cotten’s enke, at den afdøde CEO passede sine brugere, hvorfor han blandede sine midler med brugernes indskud. Meningen om Reddit ser ud til at være i tråd med linjen sagde af Redditor bitwise_ranger:

”Det er overflødigt at sige, at påstanden om, at en administrerende direktør, der var ansvarlig for midlerne til over 115.000 handlende,” tog sig af “handlende, mens den i det mindste uagtsomt var ansvarlig for økonomisk ødelæggelse af mange af deres liv, er bare en smule rig på vores ydmyge mening. ”

Twitter-brugere ser ikke ud til at være mindre skuffede over, hvordan QuadrigaCX-skandalen på 190 millioner dollars løber ud, mens canadiske kryptovalutaholdere allerede leder efter mere sikre alternativer i børser som Coinbase:

@coinbase Når den nylige QuadrigaCX-debakel er canadiere i stort behov for en ny, pålidelig og enkel platform, som de kan sælge deres kryptoer til fiat på.

Har Coinbase nogen plan om at tage den markedsandel og støtte CAD $ fuldt ud

?

– Gabriel Papegøje (@Gab_Parrot) 14. marts, 2019

Som CCAA og Ernst & Young, der arbejder som domstolsovervågning, undersøger stadig sagen om de manglende midler og forsøger at hente alle brugeres kryptovaluta og aktiver, Robertson bad retten tidligere i marts om at yde en kompensation på 225.000 $, som hun brugte fra sine midler til at dække alle sagsomkostninger.

Robertson lover at fortsætte med at støtte processen med at inddrive manglende aktiver

Som anmodet af det juridiske firma, der repræsenterer brugerne af QuadrigaCX, der havde rapporteret manglende midler, Cox & Palmer, Robertson burde ikke have ret til den anmodede tilbagebetaling før Ernst & Young giver information om Cotten’s ejendom vedrørende transaktioner og alle aktiver.

Alligevel afsluttede Robertson den seneste erklæring, der blev offentliggjort næsten to måneder efter QuadrigaCX CEOs død, om at hun fortsat er involveret i processen med at hente og lokalisere de manglende aktiver, der er involveret i skandalen, og tilføjer også, at hun samarbejder med CCAA og domstolsovervågning for at komme til bunden af ​​sagen hurtigst muligt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me