Pompliano skubber $ 100.000 Bitcoin forudsigelse på CNN

Bitcoin

Dage efter at have hyldet almindelige medier for opvarmning til Bitcoin de seneste måneder, dukkede Anthony “Pomp” Pompliano op på CNNs forretningsnyheds segment for at tale om kryptovalutaen.

Det tidligere Facebook-vækstmedlem og nuværende blockchain-centrerede investor og podcaster basherede centralbanker og hyldede Bitcoin og holdt fast ved afhandlingen af ​​hans (i) berømte slagord, “lang Bitcoin, kort bankfolk”.

Bitcoin

Forestående halveringsbegivenhed

I de sidste par måneder er hype vokset hurtigt omkring Bitcoins forestående blokbelønningsbegivenhed, hvor antallet af BTC udstedt hver blok (hvert tiende minut) bliver skåret i halvdelen.

Julia Chatterley hos CNN tog fat på denne forventning og spurgte Pompliano om den såkaldte “halvering” eller “halvering” i luften. Gør sit bedste for at uddanne så mange som muligt, forklarede cryptocurrency-investoren kort idéen om minearbejdere og blokerer belønninger. Pomp tog derefter noget tid at afsløre, at denne nøgleprotokolfunktion er det, der gør Bitcoin bedre end guld.

Mens han berørte guldhistorien som et lager af værdi og lav inflation, gjorde han det klart, at hvad der gør Bitcoin så meget bedre, er at dets udbud er forudsigeligt, inflationært og kan forudsiges og spores med den pseudo-gennemsigtige karakter af blockchain.

Uddannelse @jchatterleyCNN‘S målgruppe for millioner af mennesker over hele verden på lager-til-strøm-forhold, og hvorfor Bitcoin er klar til at gå meget højere &# 128293; pic.twitter.com/Xbip4O7pSm

– Pomp &# 127786; (@APompliano) 1. august 2019

Dette er anden gang, at almindelige medier direkte henviser til den lykkebringende begivenhed i den forløbne uge. Tidligere forklarede Joe Kernen på CNBCs nu krypto-involverede “Squawk Box” -segment til sine kolleger og offentligheden, at en model fra PlanB siger, at når halveringen rammer i maj 2020, vil BTC have en “dagsværdi” på tæt på $ 55.000 – hvilket er $ 44.450 højere end nuværende priser.

Desværre blev Kernen, der tilsyneladende er forvandlet til en Bitcoin-tyr efter at have lært mere om Vægt og levedygtigheden af ​​digitale aktiver, hånet. Når alt kommer til alt er en 500% påskønnelse i løbet af et år skør, selv for noget så spirende og ustabilt som vores yndlings orange mønt.

Lang Bitcoin, kort bankfolk

Ved at holde sig til sine yndlingsemner fortsatte Pompliano derefter med at skitsere centralbankmandspolitik, specifikt det potentiale, det har til at øge værdien af ​​Bitcoin i de kommende to til tre år..

Som beskrevet af Blockonomi ved en række tidligere lejligheder, bruger verdens centralbanker i øjeblikket det, der er kendt som kvantitativ lempelse (QE), der ser penge udskrevet og satser sænket for at stimulere økonomien.

Bare i går sænkede Federal Reserve satserne for første gang siden 2008’s store recession, hvilket markerede et vendepunkt i makroøkonomiske tendenser. Og mange europæiske centralbanker har allerede renter tæt på nul.

Mens økonomien sandsynligvis ikke vil mærke virkningerne af Federal Reserves inflationære monetære beslutning med det samme, foreslår Pompliano, at denne øgede pengestrøm vil være en velsignelse for Bitcoin.

Forestil dig en verden, hvor centralbanker sænker renter og udskriver penge (ja det hedder QE), og Bitcoin rammer $ 100.000 på under 2,5 år!! @APompliano siger det vil ske. Find ud af hvordan. &# 128071;&# 127996; pic.twitter.com/dE5blFvDWM

– Julia Chatterley (@jchatterleyCNN) 1. august 2019

Som Fundstrat Global Advisors ‘Tom Lee uddybede i sin egen kommentar til sagen, indebærer lavere renter øget likviditet i økonomien, hvilket skulle øge kapitalindstrømningen Bitcoin. Ser du, lave renter fremmer risikotagning på grund af lavere obligationsrenter og “billigere penge”.

Også lavere satser øger chancen for hurtigere og mere voldelige inflationære tendenser, som selvfølgelig er helt positive for et deflationsaktivt aktiv som Bitcoin.

Med alt dette i tankerne afsluttede Pompliano segmentet med en stærk forudsigelse. En opgradering af det ovennævnte mål, der er nævnt af CNBCs Kernen, forklarede investoren, at han og hans partnere i Morgan Creek i forlængelse mener, at Bitcoin kan ramme $ 100.000 i de kommende 30 måneder..

Selv om dette kan synes absolut absurd, mener han, at sammenløbet af halveringseffekten på udbudsefterspørgselsøkonomien og den øgede likviditets- og inflationsrisiko skabt af centralbanker kan øge BTC.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me