People’s Bank of China (PBoC) rekrutterer specialister i digital valuta

Kina

People’s Bank of China (PBoC) er på udkig efter kryptorelaterede fagfolk ifølge et officielt dokument offentliggjort på bankens internet side. PBoC åbnede fire stillinger for ingeniører med erfaring inden for blockchain og kryptografi, sikkerhed og chipdesign for at arbejde på deres Digital Money Institute.

Kina

Statlig virtuel valuta

Ifølge dokumentet vil fagfolkene udvikle en sikker big data-platform, der behandler kryptotransaktioner i Kina. Jobbeskrivelsen vil omfatte oprettelse af en krypteringsteknologi og sikkerhedsmodeller, digitale valutarelaterede softwaresystemer og en transaktionsterminal-chipteknologi, forskning og udvikling.

Banken planlægger også at ansætte fagfolk med erfaring inden for økonomisk lovgivning og finansiering til at håndtere juridisk og politisk forskning inden for digital valuta og risikostyring.

Denne nyhed kommer i hælene på den seneste op-ed offentliggjort på CN Finance, et lokalt finansblad, der er knyttet til PBoC, hvor eksperter i banken advarede regeringen om potentialet i den for nylig lancerede USD-støttede stablecoin til at påvirke yuan negativt. Eksperterne hævdede, at tilstedeværelsen af ​​USD-støttede stablecoins som USDT, GUSD, PAX, TUSD ville øge dominansen af ​​den amerikanske dollar på global skala, og det vil altid undertrykke Yuan i fremtiden. Forskerne erklærede også, at stablecoins er valutaernes fremtid, og de mener, at udviklingen af ​​det monetære system vil blive opnået b en statsstøttet digital valuta.

Kina har planlagt at udvikle en suveræn virtuel valuta i et stykke tid nu, ifølge South China Morning Post. Baseret på rapporten havde PBoC indviet et forskerteam i 2014 og intensiverede bevægelser sidste år med oprettelsen af ​​Digital Currency Research Institute, ledet af en højtstående embedsmand i PBoCs teknologiaf, Yao Qian.

Forskningsinstituttet, hvis leje for det meste har været eksperter inden for datalogi, foretager sit første sæt af krypto- og blockchain-ansættelser. Mens People’s Bank of China ikke har afsløret nogen tidslinje for lanceringen af ​​sin statsstøttede stablecoin, Zhou Xiaochuan, en tidligere PBoC-chef angivet at banken var ved at udvikle en digital valuta, der “skal sikre en gnidningsløs politik for monetær og finansiel stabilitet og samtidig beskytte forbrugerne.”

Primer i Kina Blockchain

Læs: Holdninger, der ændrer sig, da det kinesiske kommunistparti frigiver Blockchain Primer

“For os kræver retning af virtuelle aktiver forsigtighed … set fra Kinas perspektiv er virtuelle aktivtransaktioner ikke i tråd med vores idé om, at finansiering skal tjene reel økonomisk vækst,” tilføjede han.

Mens PBoC arbejdede for at skabe en statsstøttet stablecoin, hyldede den succes registreret af landets strenge begrænsning af kryptorelaterede aktiviteter i en offentlig meddelelse i sidste måned.

”Den globale andel af indenlandske virtuelle valutatransaktioner er faldet fra de indledende 90% til mindre end 5%, hvilket effektivt undgik den virtuelle valutaboble forårsaget af skyhøje globale virtuelle valutapriser i anden halvdel af sidste år på Kinas finansielle marked. Virkningen er blevet anerkendt af samfundet. ”

Banken udstedte også separat advarsler, minde investorer om de risici, der er forbundet med indledende møntudbydere og kryptohandel, som de hævder kan udgøre en “alvorlig forstyrrelse” af den “økonomiske, finansielle og sociale orden.”

“[ICO’er] mistænkes for ulovligt at sælge tokens, ulovligt udstede værdipapirer, ulovlig kriminel aktivitet, økonomisk svindel, pyramidesystemer og andre ulovlige og kriminelle aktiviteter.”

Anti-Crypto-foranstaltninger

Den kinesiske regering forbød kryptovalutaer helt tilbage i 2017, hvilket førte til lukning af landets børser, herunder Binance og OKEx. Regeringen har været ret højlydt om sin holdning til krypto siden da. Det fulgte endda det op med et angreb af anti-krypto-foranstaltninger om sommeren, såsom et fuldstændigt forbud mod kommercielle spillesteder fra at være vært for kryptorelaterede begivenheder i visse distrikter i Kina. Populære kinesiske teknologivirksomheder som Baidu, Alipay og Tencent strammede også deres overvågning til forbyde mediekonti og transaktioner fra virksomheder, der deltager i krypto- og blockchain-relaterede aktiviteter.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me