På trods af Crypto Crackdown: Bitcoin Mining forbliver centraliseret i Kina

Kina Bitcoin Mining

I løbet af de sidste par uger har Kina fornyet sin indsats for at tvinge kryptokurrencyfirmaer ud af sine grænser.

Som Blockonomi rapporterede tidligere på denne måned, tvang Beijings nye offensiv for kryptokurrency fem lokalt drevne børser til at suspendere eller ophøre med deres aktiviteter i landet. De udvekslinger, der er lukket, inkluderer Bitsoda, Akdex, Bituex og Biss.

På trods af dette har et topforsknings- og investeringsfirma for kryptokurrency, CoinShares, bekræftet, at Kina fortsat er den mest magtfulde region med hensyn til Bitcoin-hashprocent i verden. Denne statistik kommer kort efter, at den kinesiske regering fjernede kryptokurvedrift som en industri, der skal forbydes fra landet i de kommende årtier.

Kina Bitcoin Mining

66% af Bitcoin Mining finder sted i Kina

Ifølge en nylig rapport fra Reuters, en nylig rapport fra CoinShares har bekræftet, at kinesiske Bitcoin-minearbejdere kontrollerer to tredjedele af netværkets beregningsoutput, “en voksende andel, der sandsynligvis vil komme landets minearbejdere til gode.”

Dette tal på 66% er angiveligt en stigning fra 60% i juni, hvilket markerede toppen af ​​den nylige bull run, og er faktisk den mest centraliserede CoinShares har set Bitcoin, siden den begyndte at spore geografiske bånd til netværkets hashrate for to år siden.

CoinShares ‘forskningsleder, Chris Bendiksen, tilskrev denne tendens væksten i ASIC-implementering, specifikt med henvisning til børsintroduktionen fra den kinesiske minearbejder Canaan og andre virksomheder i regionen, der for nylig har frigivet nye chips. Kinesiske minearbejdere får tilsyneladende særlig adgang til disse maskiner på grund af de reducerede transportomkostninger for disse maskiner til minearbejdere, deraf den lille stigning i centraliseringen.

Det faktum, at Kinas andel af Bitcoin-hash-hastigheden er steget fra 60% i juni, indebærer også, at det nylige fald på 50% i BTC-prisen har tvunget dyrere minearbejdere, der opererer i lande som USA og Canada, til midlertidigt at stoppe deres operation.

Centralisering kan fortsætte

Desværre kan denne centralisering fortsætte. Taler til branchens afsætningssted The Block i et nylig interview sagde Leo Zhang, rektor i Iterative Capital Management, at minedrift sandsynligvis er en øvelse, der kun bliver dyrere og dyrere med tiden. Han sagde mere specifikt:

”Der er ingen reel effektiv måde at faktisk afdække, og det bedste du kan gøre er at holde dine udgifter så lave som muligt. Jeg tror, ​​at minedrift som en virksomhed bliver mere og mere dyr at drive og kræver mere og mere finansiering. ”

Han tilføjede, at ifølge hans virksomheds skøn vil Bitcoin-blokbelønningsreduktionen, der forventes at finde sted midt i næste år, sandsynligvis tvinge omkostningerne ved minedrift til en mønt til $ 17.000 fra $ 7.000 i øjeblikket, hvilket vil føre til mere omkostningseffektive operationer ud af dette marked..

Da Kinas Sichuan-region i øjeblikket tilbyder snavs-billige elrater, især i oversvømmelsessæsonerne, har halveringen potentialet til yderligere at centralisere Bitcoins hash-hastighedsproduktion i denne region.

Farerne ved den kinesiske Bitcoin-centralisering

Sikker på, den kinesiske regering har ikke vist tegn på, at den ønsker at nationalisere Bitcoin-minedrift med en fjendtlig overtagelse, selvom branchekommentatorer hævder, at den geografiske centralisering set i, hvem der behandler kryptokurrencyblokke, kan være en langsigtet fare.

Bitcoin-kommentator og podcaster Eric Savics udgav i oktober en omfattende tråd om, hvorfor “Vi skal få Bitcoin-minedrift ud af Kina.” For det første bemærkede han, at det simpelthen er naivt af kryptokurrencyinvestorer at “tro, at det kinesiske samfundsparti ignorerer Bitcoin,” sandsynligvis bemærker, hvor stor industrien er blevet i nationen.

“Der er stor sandsynlighed for, at Bitmain har bagdøre til alle de ASIC’er, de producerer,” fortsatte Savics og spekulerede åbenbart, men henviste til den såkaldte “Antbleed” bagdørstrid, der fandt sted for over et år siden, hvilket stort set antydede, at Bitmain havde evnen for at lukke deres maskiner tilsluttet internettet.

Mens Savics ikke sagde det eksplicit, han i vid udstrækning, at regeringsaktører, der arbejder i Kina, kunne true decentraliseringen af ​​netværket og dermed uforanderligheden af ​​Bitcoin-transaktioner, hvis nationen fortsætter på sin vej til at kontrollere alt, hvilket fremgår af den “sociale kredit” ” system.

Vi må komme #Bitcoin minedrift ud af Kina.

Tråd &# 128071;

1 /#Bitcoin minedrift er centraliseret i Kina.

Nogle mennesker kan være uenige med henvisning til minedrift. De ignorerer det faktum, at helheden af ​​ASIC’er er fremstillet i Kina.

Det er naivt at tro, at CCP ignorerer #Bitcoin.

– ericsavics (@ ericsavics1) 19. oktober 2019

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me