Opmærksomhedsbombe: Vægten skaber en massiv publikum i Kina og konkurrerer med AliPay / WeChat

Kina

Vægten trender i Kina. Ja, du læste det rigtigt, Kina. På trods af at de fleste vestlige medier og Facebook i sig selv er forbudt i nationen, har kinesiske netbrugere angiveligt fundet sig tæt på dramaet omkring Facebooks kryptokurrency. Underligt, rigtigt?

Kina

En enkelt sætning skabte vægten trend i Kina

Noteret af Kinesisk kryptokurrency-kommentator CnLedger torsdag antyder data fra Google Trends, at “Facebook Libra” er på et populært søgeudtryk i Kina. Faktisk skriver de, at De Forenede Staters netbrugere kun er omkring 10% så interesserede i det førnævnte søgeudtryk som kinesiske internetbrugere. Hvad der er underligt er, at Google er teknisk forbudt i den asiatiske nation, hvilket gør denne statistik endnu mere potent.

Vægten er ikke kun populær på kinesisk Google, men også Weibo. Cryptocurrency venturekapitalist og Bitcoin-filantrop Dovey Wan påpegede, at Vægten er blevet det næststørste trendemne på den Twitter-lignende platform. Hun tilføjede, at emnet pr. Data fra Weibo har set over 220 millioner visninger og titusinder af kommentarer.

#LIBRA lavede det andet toptrendingemne på Weibo, kinesisk twitter &# 128293;&# 128293;

I modsætning til den første høring kom der ikke meget sprøjt uden for kryptogrupper, i den anden indrømmede Marcus “Vægten vil konkurrere med Alipay / Wechat”, som udløser opmærksomhedsbomben bred @nlw fortællingsur pic.twitter.com/9UeLn4dvop

– Dovey 以德服人 Wan &# 128477; &# 129430; (@DoveyWan) 18. juli 2019

Ifølge Wan er denne tendens let forklarbar. Hun skriver, at denne “opmærksomhedsbombe” i Kina blev udløst på grund af David Marcus ‘omtale af Alipay og WeChat Pay, landets to førende digitale betalingsøkosystemer.

Under onsdagens høring bemærkede lederen af ​​Blockchain på Facebook, at hvis Vægten kommer på markedet, vil den sandsynligvis konkurrere med de to kinesiske betalingstjenester. Så formodentlig på grund af patriotismens kultur i Kina var titusinder på Weibo hurtige til at reagere på det populære emne. Eksempel på, fem ud af seks Weibo-kommentarer, som Wan kuraterede fra det populære emne, gjorde det klart, at lokalbefolkningen ikke forventer, at Vægten skal lykkes, endsige stjæle nogle af, fx WeChats markedsandel.

People’s Bank of China forbereder sig på Libra-lancering

Interessant nok er People’s Bank of China meget mindre pessimistisk over Vægtens chancer. Faktisk har den kinesiske centralbank endda afsløret planer om at lancere en centralbank digital valuta (CBDC) for at reagere på Vægten, hvis det lykkes, det er.

Dette kan vise, at den finansielle myndighed ser kryptovalutaen, der er bakket op af nogle af de største navne inden for amerikansk teknologi og finans – firmaer Beijing ønsker åbenlyst at undgå – som en trussel..

I henhold til tidligere rapporter fra Blockonomi fortalte lederen af ​​forskningsafdelingen ved People’s Bank of China, Wang Xin, et publikum på Peking University, at Vægten kunne påvirke international finanspolitisk stabilitet og dermed Yuan.

Hvad Wang er bange for er, at kryptovalutaen hovedsagelig vil blive bakket op af den amerikanske dollar, men vil være tilgængelig over hele verden, hvilket giver USA endnu mere indflydelse på politik og finansiering, end den allerede har.

Digitaliseringen af ​​Yuan, som uden tvivl allerede er godt på vej gennem WeChat Pay (bogstaveligt talt 90% af butikkerne og tjenesterne accepterer dette betalingsmedium i byområder), ville teoretisk give Kina en chance for at bekæmpe væksten i Vægten. Men hvorvidt en Yuan “kryptokurrency” lykkes i den virkelige verden er ikke klart.

Tilbage i stil

Kinas pludselige interesse for Vægten cementerer kun genoplivningen af ​​kryptovalutaindustrien i nationen.

Tidligere på denne måned tilføjede Sina Finance, en vigtig finansiel nyheds- og dataudbyder, prisdata om Bitcoin og kryptokurrency til sin applikation. Feedet inkluderer data for Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin, Ethereum og Ripples XRP.

Ifølge lokale rapporter er disse data kun tilgængelige via Sina’s applikation, ikke via hjemmesiden. Det er også blevet rapporteret, at dette nye afsnit om Sina Finance-applikationen inkluderer kryptovaluta- og blockchain-relaterede nyheder, men det er ikke så klart fra hvilke kilder Sina griber nyhedshændelser fra.

WeChat-nøgleordsanalyser har også registreret en massiv stigning i mængden af ​​”Bitcoin”. Faktisk har de sidste halvfems dage set nøgleordsvolumen for det kinesiske udtryk for “Bitcoin” skyrocket med fem gange.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me