Nytår, ny BTC: Bitcoin rammer den højeste pris endnu i 2019

Bitcoin-prisforøgelse

Kryptoøkonomiens forreste kryptokurrency så lige sin højeste værdiansættelse nogensinde i 2019.

Den 1. april konsoliderede bitcoin (BTC) -prisen over USD 4.000 USD, da købstrykket skubbede OG-kryptoen forbi $ 4.100 og derefter op mod $ 5.000 for en tid i de tidlige timer den 2. april.

Bitcoin-prisforøgelse

Den skarpe stigende tendens, understøttet af 10 milliarder dollars i handelsvolumen den dag, kommer, da kryptovaluta-økosystemets største aktiver har været relativt ikke-volatile i de seneste uger, hvor især BTC-markeder har været sidelæns siden december 2018.

Blinker på alle Bloomberg-terminaler lige nu &# 128293; pic.twitter.com/TAaBaWDQW6

– Yuji Nakamura (@ ynakamura56) 2. april 2019

Bitcoins pris kan stadig være nede i mere end 70 procent fra sin tidlige højde på lidt over $ 20.000 USD i slutningen af ​​2017, men møntens pludselige akutte bølge kombineret med for nylig forbedrede følelser i rummet vil utvivlsomt vække spekulation om, at den bearish kryptomarkedscyklus begyndte i januar sidste år er aftagende.

Hvor BTC’s værdiansættelse går herfra på kort sigt, er det stadig uvist, selvom midtvejsoptimisme i kryptovervæksten kan vokse, hvis handlende tager bitcoins seneste træk som et tegn på, hvad der skal komme i 2019.

Det vil helt sikkert hænge på, hvis bitcoin kan opretholde support over $ 4.000 i mellemtiden.

Spike i transaktioner i løbet af den sidste uge

En interessant sammenhæng med den friske bitcoin-prisstigning har været en stigning i BTC-transaktioner de sidste par dage.

#bitcoin netværk har travlt i dag! https://t.co/QFueructXe

– Peter Smith (@OneMorePeter) 1. april 2019

Blockchain medstifter og administrerende direktør Peter Smith på sin Twitter, hvor han fremhævede, at den 1. april så Bitcoins mempool over mere end 51.000 transaktioner – et beløb, der markerede en aktivitetsstigning på cirka 3.300 procent på bare en uge.

Hvorfor der har været en så pludselig strøm af transaktioner, er et åbent spørgsmål for nu. En mulig medvirkende faktor kunne være, at bitcoin-prisens nylige konsolidering over $ 4.000 simpelthen har bragt flere handlende tilbage til deres porteføljer.

Argumentet for Bitcoin fortsætter med at tage form

Visa kan i øjeblikket tilbyde betydeligt højere kapacitet pr. Sekund end Bitcoin, men begge betalingsnetværk nærmer sig begrebet penge på drastisk forskellige måder, og det er en vigtig dynamik at overveje, når man forsøger at vurdere BTC.

Det er selvfølgelig værd at nævne, at begge netværk konstant udvikler sig – nogle gange støt og nogle gange i pludselige spring – og at konkurrencen mellem dem er en flydende, hvis ikke asymmetrisk, en.

Når det er sagt, har Bitcoin ikke gjort dårligt for sig selv i den konkurrence, hvis projektets transaktionsvolumen i 2018 er en indikation.

Med den svimlende sum af $ 3,4 billioner, der blev overført med Bitcoin sidste år, besluttede vi at sammenligne Bitcoin med traditionelle betalingssystemer, og resultaterne er meget overraskende..

Følg nedenstående link for at læse hele undersøgelsen! https://t.co/QxAjZrzeyb

– DataLight (@DataLightMe) 1. april 2019

Ifølge en ny rapport fra kryptovaluta-dataanalysefirma DataLight var det gennemsnitlige bitcoin-transaktionsbeløb i 2018 $ 41.615 – mange størrelsesordener højere end Visas gennemsnitlige transaktionsstørrelse på $ 90 i samme span. Virksomhedens forskere sagde:

“I 2018 var en gennemsnitlig Bitcoin-transaktionsvolumen 450 gange højere end Visas gennemsnit, mens det samlede beløb på 3,4 billioner dollars, der blev overført med Bitcoin i 2018, var 5,8 gange højere end PayPal.”

Bitcoin-netværks store gennemsnitsstørrelsesstørrelse angiver, at det er populært “til større, sandsynligvis internationale betalinger” pr. DataLight. Navnlig placerede netværket $ 3,4 billioner i samlet transaktionsvolumen sidste år kryptokurrency inden for relativ slående afstand af $ 11,2 billioner i transaktioner, som Visa derefter gjorde det lettere.

Der er plads til vækst endnu, hvis Ikigai Asset Management Chief Investment Officer Travis Kling’s nye Bitcoin “forsikringspolice” op-ed tilbyder nogle spor.

Thererin, Kling bemærkede opmærksomt:

”I dag vurderes de globale guldforsyninger til 8 billioner dollars. Hvis verden beslutter, at Bitcoin er en overlegen butik af værdi i forhold til guld, vil prisen på Bitcoin sandsynligvis stige betydeligt fra de nuværende niveauer. I mellemtiden viser centralbanker og regeringer over hele verden det dybe behov for en ikke-suveræn, hårdt begrænset forsyning, global, uforanderlig, decentraliseret, digital værdilager. ”

Og med muligheden for at få årlige investeringsafkast fremad via andet lag Lightning Network-noder, ser den langsigtede fremtid af bitcoin sikkert til at modstå yderligere modning.

BitMEX Research var i stand til at tjene et årligt investeringsafkast på næsten 1% (på vores udgående kanalsaldo) baseret på den mest rentable gebyrspand ved at køre en Lightning-node. pic.twitter.com/ph2xzBBP7t

– BitMEX Research (@BitMEXResearch) 27. marts, 2019

Ting er under alle omstændigheder stadig meget tidligt. Og den dynamik er samtidig en ulempe og en velsignelse for oprindelseskryptoen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me