Norwegian Air: Europæisk flyselskab, der accepterer Bitcoin til flyreservationer

Norwegian Air

Midt i voksende lovgivningsmæssige bekymringer om kryptovalutaområdet har et relativt stort europæisk flyselskab taget et modigt skridt, der for nylig afslørede, at det snart kan acceptere Bitcoin-betalinger for flybilletter. Hvis bekræftet, vil denne betalingsmetode markere en af ​​de største adoptionsbegivenheder for BTC hidtil.

Norwegian Air

Bitcoin tager til himlen

Beklager, Bitcoin-troende, kryptovalutaen tager først op til himlen før månen. Ifølge en seneste rapport fra Den norske avis Dagens Næringsliv, den passende navngivne Norwegian Air, der markedsføres som et billigt lavprisflyselskab, undersøger direkte at acceptere Bitcoin-betalinger for flybillet.

Ifølge publikationen stammer dette træk fra en pro-crypto-holdning fra søn af Bjørn Kjos, Lars Kjos. Junior Kjos har angiveligt investeret over $ 400.000 i kryptovalutamarkedet siden mindst sidst i 2017.

Hans tilhænger af denne aktivklasse førte sandsynligvis også til, at hans far pressede på for oprettelsen af ​​den norske blokbørs (NBX), en børs, der var planlagt til lancering i august, der vil imødekomme en række lande i Europa.

NBX forventes at integrere Norwegian Airs belønningsprogram, som giver kryptovaluta-investorer mulighed for at spare på flybillet og få adgang til visse opgraderinger ved at bruge børsen til det tilsigtede formål. Et groft oversat uddrag fra det lokale medieudtag lyder:

“NBXs kunder får mulighed for at optjene ‘kontantpoint’ på handler på kryptobørsen såvel som på betalinger foretaget via betalingsløsningen, som NBX sørger for flyselskabet.”

Det er også blevet rapporteret af Dagens Næringsliv, at NBX vil være det medium, hvormed det europæiske flyselskab accepterer Bitcoin-betalinger.

Krypto & Rejs, en kamp lavet i himlen

Norwegian Airs omfavnelse af kryptokurver er den seneste i en tilsyneladende tendens til at forbinde krypto med rejser – en global aktivklasse med et globalt tidsfordriv.

Ifølge tidligere rapporter fra Blockonomi, Lolli, en Bitcoin-fintech-start, der blev lanceret for kun få måneder siden, indgav for nylig et partnerskab med Hotels.com. Startet i slutningen af ​​juni kan brugere af Lolli tjene Bitcoin, når de booker ferie med Hotels.com.

Webstedet, der har over 55 millioner besøg hver måned, slutter sig til Priceline, Hotwire, Hilton, Marriott, blandt andre rejsecentrerede partnere i Lolli. Mens den nøjagtige belønningsordning for Hotels.com varierer, kan Lolli-klienter tjene “op til” 3,5% tilbage på deres bookinger, i Bitcoin ikke mindre.

Glæder sig til officielt at annoncere Lollis partnerskab med https://t.co/x6aEaNWpiS!

Fra i dag, @trylolli brugerne vil nu være i stand til at stable sats (også tjene bitcoin), når de booker rejser med et af de største rejseselskaber i verden.

&# 127853;&# 128156;&# 127976; pic.twitter.com/1YfgmKNJwa

– Alex Adelman &# 127853; (@alexadelman) 25. juni 2019

Cheapair, et rabat online rejsebureau, har også accepteret Bitcoin i årevis nu. Mest bemærkelsesværdigt blev Booking Holdings, konglomeratet bag Booking.com, Priceline.com, Agoda.com, Kayak.com og andre bemærkelsesværdige sider nævnt som en partner i Libra Association.

Selvom det er uklart, hvordan rejsegiganten bruger Libra, er det blevet foreslået, at hvis den Facebook-støttede kryptokurrency lanceres med succes og ser bred anvendelse, kan Booking Holdings datterselskaber acceptere det som et ordentligt betalingsmedium.

Adoption i massevis

Cryptovalutaer har også set adoption uden for rejsen. Som rapporteret af denne stikkontakt på en tidligere dato, er streamingtjeneste for videospil Twitch begyndt at acceptere abonnementsbetalinger via BitPay igen, hvilket giver seerne en chance for at bidrage til deres foretrukne spillere med Bitcoin og Bitcoin Cash.

Også elektronikdistributør Avnet, fortrolighedscentreret browser Tor og telekommunikationsgiganten AT&T tilføjede for nylig cryptocurrency-betalinger.

Og Flexa, et betalingsøkosystem, der giver købmænd mulighed for at acceptere kryptovalutaer og modtage amerikanske dollars, muliggør i øjeblikket Bitcoin-, Ethereum-, Bitcoin Cash-, Litecoin- og Gemini Dollar-betalinger i over 39.250 butikker (og tæller) over hele USA.

Detail- og restaurantkæder, der accepterer Flexa-støttede betalinger, der primært dirigeres gennem Gemini, inkluderer Baskin Robbins, Bed Bath & Beyond, GameStop, Nordstrom, Office Depot, Petco og Whole Foods.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me