Nøgleudtag fra Facebook-administrerende direktør Zuckerbergs planlagte Libra-vidnesbyrd

Mark Zuckerberg

I det meste af sin næsten 11-årige levetid har Bitcoin fløjet godt under den amerikanske regerings radar. Men Vægtens lancering har ændret ting.

Med lanceringen af ​​Facebooks kryptokurrency-projekt, som vil blive vedtaget af millioner, når det lanceres, har globale regulatorer følt behovet for at reagere. Så meget, at diskussionen om Vægten når de øverste niveauer i Washington.

Mark Zuckerberg

Vægten på bakken … Igen

Som rapporteret af Blockonomi tidligere, den 23. oktober (i dag på det tidspunkt, hvor jeg skrev og offentliggjorde dette), vil Mark Zuckerberg vidne på Vægten ved dagens høring af House Financial Services Committee. Han vidner på grund af en anmodning fra kongreskvinden Maxine Waters i Californien, der har været åbenlyst skeptisk over for projektet siden lanceringen.

Zuckerberg er bestemt til at være det eneste vidne ved den førnævnte høring, som har fået titlen “En undersøgelse af Facebook og dens indvirkning på de finansielle tjenester og boligsektoren.”

Zuckerbergs kommende vidnesbyrd vil tilfredsstille anmodningerne fra udvalgets medlemmer, hvoraf nogle opfordrede Facebook-grundlæggeren til at dukke op i huset, da David Marcus blev grillet af det samme udvalg i juli. På det tidspunkt sammenlignede Brad Sherman, en kongresmedlem fra Californien, Vægtens potentielle skade på amerikanernes liv med 11. september, før han tilføjede, at det skulle være Zuckerberg selv, der talte til huset, ikke en udøvende myndighed.

Så det kan lade dig undre sig over – hvad vil Zuckerberg sige?

Verden fik for nylig et svar, hvor Facebook gav regulatorer administrerende direktør planlagt vidnesbyrd tirsdag eftermiddag. Her er nogle vigtige takeaways, som Blockonomi og andre medlemmer af denne branche har fundet interessante.

NYT: Her er Mark Zuckerbergs planlagte vidnesbyrd, da han forbereder sig på at tale på Facebook Vægt på bakken i morgen

Læs det hele: https://t.co/eFyzoBjPI2

Plus, mere baggrund her: https://t.co/iqN6nTElDQ pic.twitter.com/QizHr0og9F

– Bloomberg Crypto (@crypto) 22. oktober 2019

Hvad vil Zuckerberg sige?

Først og fremmest hævdede Zuckerberg, at der er behov for ny finansiel infrastruktur, idet han citerede den enkle kendsgerning, at der findes “mere end en milliard mennesker rundt om i verden, der ikke har adgang til en bankkonto.”

Han uddybede, at det at have været udelukket fra det finansielle system har “reelle konsekvenser”, idet han ser på de høje omkostninger og lange ventetider, der er forbundet med pengeoverførsler. Som Facebook-chefen fortalte det enkelt, “fejler det nuværende system de dårligt stillede; den finansielle industri er stillestående. ” Dette hævder han, er det problem, som Vægten søger at tackle, eller i det mindste “hjælp”, ved at lægge “magt i folks hænder.”:

”En enkel, sikker og stabil måde at overføre penge på er bemyndigende. På lang sigt, hvis det betyder, at flere mennesker handler på vores platforme, ville det være godt for vores forretning. Men selvom det ikke gør det, kan det hjælpe folk overalt. ”

For det andet undgik Facebook-chefen stort set frygten for finansiering af terrorisme og kriminel aktivitet muliggjort af Vægten og fokuserede i stedet på ideen om, at der er risici ved ikke at innovere.

Dermed diskuterede han åbenbart diskussionen om at forhindre Vægten i at komme videre. Han bemærkede, at da Kina “bevæger sig hurtigt” for at lancere digitale valutaer “i de kommende måneder”, ville USA være afladende ved ikke at innovere eller ellers risikere at miste sin “økonomiske ledelse”. Faktisk vil en verden, hvor USA ikke har sit eget digitale valutasystem, sandsynligvis se det miste trækkraft for de nationer, der har det.

For det tredje bekræftede Zuckerberg, at Facebook og Libra i forlængelse vil (og sælger) ikke folks data, ikke bruger folks data til at træffe beslutninger om udlån eller til at oprette kreditrapporter eller dele oplysninger med tredjeparter til udlån / kreditbeslutninger.

Og til sidst blev det erklæret, at Vægten ikke vil true eller krænke eksistensen af ​​suveræne valutaer, og centralbankerne støtter dem. ”Vi forventer, at de lovgivningsmæssige rammer for Libra Association vil sikre, at Association ikke kan blande sig i pengepolitikken. Vægten er også designet med økonomisk sikkerhed og stabilitet i tankerne, og den vil blive fuldt bakket op af Libra Reserve, ”skrev Zuckerberg.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me