Morpheus Labs synes, at Blockchain-udvikling kan være lettere

Morpheus Labs

Blockchain-udviklingsomkostninger er ikke billige. Singapore-baseret virksomhed Morpheus Labs mener, at deres Blockchain-as-a-Service (BaaS) platform kan hjælpe blockchain-adoption med at sprede sig. Virksomheden har udviklet en platform, der kan hjælpe virksomheder, der ønsker at skabe blockchain-baserede løsninger, og det har fået stor opmærksomhed for nylig.

Alt, der udnytter blockchains potentiale til at skabe effektivitet, vil sandsynligvis være et godt sted at være. Blockchain-industrien forventes at vokse til en $ 20 milliarder + USD-industri inden 2023, hvilket er en sammensat årlig vækstrate på 80%. Det kan være grunden til, at Morpheus Labs har cementeret partnerskaber med en lang række virksomheder samt nogle store navne i uddannelsesområdet..

Morpheus Labs

Indtil videre har Morpheus Labs skabt samarbejdsrelationer med blandt andre NULS, VeChain, QuarkChain, NeuroChain Tech og NEM. Virksomhedens tilknytning til VeChain er især interessant, da det arbejder på at skabe blockchain-applikationer på virksomhedsniveau, der kan skaleres op for at påtage sig de job, som større virksomheder som IBM har været i stand til at lande.

Morpheus Labs tænker stort

IBM bruger i øjeblikket deres version af Hyperledger til at erstatte adskillige arkaiske informationssystemer. En af de mest fremtrædende er IBM Food Trust, som Walmart tager ombord for at holde styr på sin grønne grønne forsyningskæde. Implikationerne for platformen er enorme, og det er muligt, at IBM vil styrke en first-mover fordel i blockchain-rummet på grund af deres eksisterende aktiver og forbindelser.

Morpheus Labs CEO Chuang Pei-Han kommenterede Forbes at,

”Vi så hullerne og forstår smerten, og derfor er vi førsteprioritet for at opbygge et inkluderende og omfattende samfund og økosystem. Når det er sagt, er vi den første platform, der omfavnede variation og den første til at køre om mange kendte blockchain-partnere. Vores teknologifunktioner gør det muligt for brugerne at udvikle og spinde flere blockchains inden for den gyldne tidsramme på 5 minutter. ”

Ideen om, at et firma kunne få adgang til færdiglavet blockchain-arkitektur, der kunne tilpasses deres behov, vender det nuværende blockchain-udviklingsrum på hovedet. I stedet for at skulle indgå kontrakter med skræddersyede blockchain-udviklingstjenester, kunne virksomheder få blockchain til at arbejde for dem med et minimum af penge brugt.

At have åben adgang til billig blockchain-arkitektur åbner også feltet for nye ideer, som ikke har brug for millioner af dollars for at bringe i beta-test. Blockchain har været et esoterisk udviklingsrum, men det ser ud til at ændre sig.

Uddannelsesvinklen

Morpheus Labs arbejder også med universiteter for at skabe flere blockchain-udviklere. Virksomheden bød for nylig EMBA-studerende og forskere fra Tsinghua University og National Taiwan Normal University velkommen. Tsinghua University har også formelle forbindelser med Ripple Labs, et andet firma, der ønsker at dyrke blockchain-rummet via udvidede uddannelsesmuligheder..

Pei-Han kommenterede, ”Nøglen til et godt partnerskab er ikke altid at se på overfladeniveauværdi. Strategisk planlægning og udsigter hjælper med at vælge den rigtige langsigtede partner. Grundlaget for et partnerskab skal altid supplere hver virksomhed med hensyn til behov, ”i den samme Forbes-artikel.

På dette tidspunkt kommer blockchain-udviklingsrummet bare til sin ret. Virksomheder som Morpheus Labs er vigtige for blockchain-rummet, da de giver SMV’er flere muligheder for, hvordan de kan udvikle blockchain-platforme. Da priserne på blockchain-udvikling falder, vil industrien sandsynligvis føde på sin egen succes i en god cyklus.

Hvordan foregår betaling?

Det store spørgsmål drejer derefter om kryptoer, og hvordan de passer ind i de nye blockchain-baserede opbevaringssystemer. Virksomheder som PowerLedger har demonstreret, hvor stærk blockchain kan være i alternative energisystemer, men de kræver, at transaktioner afvikles uden for det etablerede finansielle system..

For at blockchain skal levere maksimal effektivitet er det sandsynligt, at det eksisterende finansielle system med fiat-valuta inkluderet erstattes af en valuta, der gør det muligt for blockchain at levere de omkostningsbesparelser, det er i stand til at skabe.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me