Milliardær Buffett slår Bitcoin igen: Påstår, at Crypto er for Charlatans

Warren Buffett-profil

Siden Bitcoin (BTC) skabte en vis fremtoning af trækkraft på den globale finansfase, har et flertal af de konservative aktører på ældre markeder været tilbageholdende med at rose roset. Dette tema blev cementeret mandag, da Warren Buffett, en af ​​verdens mest velhavende mænd, fordoblede sin kynisme over for BTC og dens korsfarere, hvis du vil. Lad os bare sige, at han ikke er så tilfreds med Bitcoin.

Warren Buffett-profil

Warren Buffett Adamant At Bitcoin er en “vildfarelse”

Bitcoin er i sagens natur en anti-etablering bevægelse. Satoshi Nakamoto, den pseudonyme skaber (r) af projektet, indlejrede bevidst en 2008 Great Recession-relateret overskrift fra Financial Times i møntbasen i Bitcoins første blok. Dette iøjnefaldende kald til våben har hurtigt ført mange libertariere, anarkister og aktører af samme kaliber til at samle sig bag verdens første iteration decentrale digitale penge.

Dikotomi mellem raison d’êtres af pro-crypto netbrugere og dem, der holdes af Wall Street’s største navne, har katalyseret diskursen, da de to grupper ikke har kunnet nå frem til en fælles grund om økonomiske spørgsmål. Wall Street’s legion var i den modtagende ende af et bemærkelsesværdigt løft den 25. februar, da Warren “Oracle of Omaha” Buffett, værdsat til ikke alt for lurvede US $ 82 milliarder, tog til CNBCs “Squawk Box” for at squawk om BTC. Buffett holdt sig ikke tilbage med sine skræmmende kommentarer.

Berkshire Hathaway-administrerende direktør, der rapporteres at stadig eje en flip-telefon, der måske minder mange om årtusindskiftet, forklarede, at Bitcoin i sine øjne, mens blockchain-teknologier har ”betydning”, slet ikke har nogen ”unik værdi”. Buffetts quip, som kommer efter at han berygtet kaldte flagskibskryptovalutaen “rottegift i kvadrat”, er sandsynligvis med henvisning til almindelig Joes og Jills ‘tro på, at intet håndgribeligt understøtter værdien af ​​BTC, da det er’ trykt ‘ud af’ tynd luft ‘. Buffett henviste til dette, men i en klar misforståelse af den måde, hvorpå Proof of Work-baserede blockchains fungerer, da han sagde:

”Det producerer ikke noget. Du stirrer på det hele dagen, og de små Bitcoins kommer ud eller sådan noget. Det er grundlæggende en vildfarelse. ”

Sjovt nok bemærkede den verdenskendte investor imidlertid, at han har ondt af Bitcoin-indehavere, og forklarede, at investorer i denne spirende aktivklasse aktivt får deres håb om, at kryptokurver vil ændre deres liv. Men Buffett konkluderede, at når du koger BTC ned, kan det begrænsede forsynings- og vanskelighedssystem være “geni”, men det har ikke meget af en værdi og tiltrækker charlataner.

Ikke den eneste Crypto Cynic

Buffett er selvfølgelig ikke den første økonom, der er født i præ-Internet-æraen, der har smadret Bitcoin. Nouriel “Dr. Doom ”Roubini har for eksempel hævdet, at det ved flere lejligheder ikke kun er blockchain-teknologier ikke meget bedre end et” glorificeret regneark ”, men at BTC også skal have nul værdi. På Twitter bemærkede han endda, at kryptokurver er “mor (og far) til alle bobler” og tilføjede, at han ikke ville blive overrasket over at se Bitcoin tømme hurtigt, næsten som en ballon med en nål i den.

JP Morgans administrerende direktør, Jamie Dimon, har også skubbet kryptovalutaen og kaldte den ikke meget bedre end et bedrageri. Mens han siden har trukket denne kommentar tilbage, forklarede Dimon engang, at de eneste digitale valutaer, som han forventer at få succes, er dem, der er udstedt af regeringer eller Wall Street-institutioner, som hans egne.

Selv Bill Gates har slidt med kryptovaluta-økosystemet. På et panel med Buffett og Oracle’s partner i kriminalitet, Charlie Munger, forklarede Gates pro-innovation, at Bitcoin er en “ren ‘større fjols teori’ type investering” og tilføjede, at han ville forkorte BTC, hvis han kunne finde en måde.

Bliver de forkert?

Mens kynikernes kommentarer har en vis værdi af værdi, har mange kryptokurrencyentusiaster hævdet, at de mangler pointen. De hævder, at meget som fiat-valutaer er Bitcoins værdi i betragteren, hvilket gør det meningsløst at hævde, at aktivet ikke er baseret på noget.

Desuden kan der gøres en sag om, at kryptokurver har en enorm værdi fra et langsigtet synspunkt, da de er ordentlige hegn mod den arvede finansielle verden. Travis Kling, investeringschef for den Los Angeles-baserede Ikigai, fortalte for nylig, at Bitcoin er en perfekt afdækning mod “skatte- og pengepolitisk uansvarlighed.” Han tilføjede, at væksten i gælden hos både regeringer, forbrugere og institutioner også er, hvordan “du ville skrive manuskriptet” til vedtagelse af et ikke-suverænt, deflations- og decentraliseret aktiv, der ikke har tilknytning til et enkelt enhed.

Men vil de anti-etableringsforkæmpere komme på toppen i sidste ende?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me