Malaysisk parlamentsmedlem skubber Crypto-regler som Harapan Coin Nears Debut

Harapan-mønt

Den kommende lancering af Harapan-mønt (HRP) kommer under skud i det malaysiske parlament. Lokale engelsksprogede nyhedsudbyder Star rapporterede, at parlamentsmedlem Fahmi Fadzil, der er direktør for People’s Justice Party (PKR) i Malaysia, har udtrykte bekymringer om hvad HRP kunne betyde for det malaysiske politiske landskab.

I modsætning til de fleste kryptoer blev Harapan Coin designet til at støtte det nuværende malaysiske oppositionsparti. Med en sådan mission er det let at forstå, hvorfor mange i den malaysiske regering måske vil vide mere om projektet.

Harapan-mønt

Malaysia har været et knudepunkt for korruptionsskandaler i de seneste måneder, da den afgående præsidents regime har givet plads til en enorm datadump af beviser, der antyder korrupt praksis.

MP Fahmi Fadzil erklærede det,

“Den anonyme karakter af kryptovaluta kan åbne os for en række problemer, og vi er nødt til at vente på retningslinjer fra Bank Negara Malaysia (BNM eller landets centralbank) med hensyn til kryptokurrency.”

Harapan Coin er unik

Det bør ikke komme som nogen overraskelse, at parlamentsmedlem Fahmi Fadzil er medlem af det regerende parti i Malaysia og har givet udtryk for bekymring over “den anonyme karakter af kryptokurrency.”

Den nøjagtige mekanisme, hvormed Harapan Coin ville blive omdannet til en nyttig valuta, er endnu ikke beskrevet. Næsten meget kan enhver oprette en krypto, men det er en anden historie at få folk til at handle med deres BTC, ETH og andre flydende kryptoer for det..

Ifølge gruppen, der arbejder på at indsætte Harapan Coin, støttes projektet af “en gruppe patriotiske og bekymrede malaysiske borgere inden for og uden for Malaysia”, hvilket er ret vagt af de nuværende KYC-standarder.

Et interessant finansieringsværktøj

Den, der står bag Harapan Coin, bemærker kraftstrukturen i Malaysia bestemt.

Det er ironisk, at nu slået den tidligere malaysiske premierminister Datuk Seri Najib Razak bemærkede risiciene ved Harapan Coin, da han nu er anklaget for adskillige tilfælde af hvidvaskning af penge.

Til en vis grad er der risiko forbundet med enhver form for værdifuldt afviklingsinstrument, og banklovene i Malaysia gjorde intet for at dæmme op for korruptionens tidevand i Razaks tidligere regering.

Harapan Coin åbner op for nye muligheder for oppositionsgrupper i Malaysia, som er en nation, der permanent er plaget af en eller anden form for regeringskorruption.

At gøre politiske donationer anonyme mere eller mindre niveauer for spillereglerne for malaysere, der er i gang, hvis politiske klasse allerede ved, hvordan man kan pumpe mørke penge ind i et politisk system, der opsuger det.

Nationale valutaer kan være en bedre mulighed

Politisk belastede kryptoer har muligvis ikke den udbredte appel, som deres skabere håber på. Marshalløerne tager en anden tilgang til udvikling af kryptoer, men det ser ud til, at det er lige så politisk belastet.

Den nuværende præsident for den lille ø-nation overlevede netop en afstemning, der ville have frataget hende formandskabet, med den anklage, at hendes valg om at bakke dannelsen af ​​en national krypto skadede nationens omdømme.

Præsident Heine mener, at Marshalløerne skulle vedtage en ny krypto, kaldet suveræn (SOV), som ville konkurrere direkte med den amerikanske dollar.

Ifølge Nikkei Asian Review, Marshallese Finansiere Minister Brenson Wase erklærede, at hans regering ville gå videre med suverænen og planlægger at sælge halvdelen af ​​den oprindelige levering til offshore-investorer. Den resterende halvdel ville blive holdt i tillid og kunne gives til Marshallese.

Advarsler fra toppen

Hidtil har der ikke været nogen tidsramme for suverænens ICO, men IMF har ikke spildt tid på at advare Marshallese om de risici, der er forbundet med at bryde rækker med det globale bankkartel.

På trods af at ifølge minister til bistand til Marshallese præsident, David Paul, er suverænen lovligt betalingsmiddel IMF fortalte verden det,”De Marshallese myndigheder er vel klar over, at udstedelse af en kryptokurrency med lovligt betalingsmiddel placerer RMI i ukendte farvande, og at der er mange risici forbundet med udstedelse af SOV,” via en rapport fra enheden.

De fortsatte med at erklære, at ”Men de tror, ​​de kan arbejde igennem disse spørgsmål. De har oprettet et højtstående udvalg til at undersøge alle de risici, herunder dem, der rejses af IMF og US Treasury, og dem, der blev drøftet under de offentlige høringer om lovgivningen. ”

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me