Maker Foundation: Multi-Collateral Dai Næsten klar til Maker CDP’er

Maker Dai

MakerDAO-økosystemet er ved at lave en af ​​sine største udviklinger til dato.

Dette økosystem, drevet af MKR-DAI-token-tandemet, har vist sig populært i DeFi-kredse i løbet af det sidste år med tilladelse til sin førende dapp, Maker CDP Portal for sikkerhedsstillede gældspositioner.

Endnu før har brugere kun været i stand til at sætte ether i CDP-smarte kontrakter for fortroligt at trække lån i Dai stablecoin (Bemærk: MKR er regeringsmærket, bruges til at stemme på Dai’s rentesats og mere).

Maker Dai

Flere muligheder for sikkerhedsstillelse af kryptokurrency er nu dog nær forestående.

TJENESTEMAND: Maker Foundation kan med tillid dele, at det er parat til at indlede de senestidsopgaver, der kræves for at lancere Multi-Collateral Dai (MCD) på Mainnet. Se de sidste milepæle:https://t.co/ks6vzWepmp

– Maker (@MakerDAO) 27. juni 2019

Klar til at trække udløseren på multicollateral Dai (MCD)

I årenes løb er den såkaldte “Multi-Collateral Dai” -funktion – evnen til at collateralisere Maker CDP’er med digitale aktiver ud over ether – på randen til at åbne spilleregler for DeFi-brugere.

Desuden meddelte Maker Foundation den 27. juni, at det var på vej til at åbne MCD’en for projektets samfund til at komme videre og stemme på, forklarede dets team i en køreplanopdatering:

“Efter mange års partnerskab og planlægning, kodning og samfundsopbygning, videnskabelig styring og økosystemintegrering, kan Maker Foundation med sikkerhed dele, at det er parat til at indlede de opgaver, der er nødvendige for at starte Multi-Collateral Dai (MCD) på Mainnet.”

Hvordan vil lanceringen ske?

Herfra vil den faktiske aktiveringsproces være en snoede proces.

For det første skal MCD-smarte kontrakter, der allerede er testet udførligt på Ethereums Kovan-testnet, formelt revideres og derefter frigive dens grundlæggende dokumentation.

Efter disse indledende trin vil præ-lanceringsfasen medføre følgende:

  • udgivelse af en Collateral Onboarding Guide
  • holder en Governance Poll for at bestemme tokens at fortsætte med
  • offentliggørelse af et Risk Framework-dokument
  • afholde en Governance Poll for at godkende eller benægte denne ramme
  • kører en endelig udøvende stemme for MKR-indehavere for at ratificere MCD

Når det er sagt, bliver Maker-økosystemet og dets interessenter også nødt til at gennemføre processen med at opdatere alt projektets webmateriale og oprette en ny dappportal til MCD CDP’er.

Så hvilke aktiver kan sikres via MCD?

Det enkle svar er, at ethvert token kan bruges gennem MCD til at garantere en Maker CDP.

Fangsten er, at ethvert potentielt token bliver nødt til at gennemgå de forskellige kontrol- og afstemningsprocesser i Maker-samfundet, før de kan aktiveres i MCD-funktionen for godt.

For at få bolden til at køre på det første parti af nye MCD-kandidater har Maker Foundation forberedt seks poletter som foreløbige udsigter til optagelse, hvor det sidste ord er i hænderne på MKR-vælgere. De projekter, der overvejes, inkluderer 0x (ZRX), Augur (REP), Basic Attention Token (BAT), DigixDAO (DGD), Golem (GNT) og OmiseGo (OMG).

Sikkerhedsstillelsen typer $ MKR vælgerne kan vælge at evaluere først er: @AugurProject (REP)@AttentionToken (FLAGERMUS)@DigixDAO (DGD)@ethereum (ETH)@golemproject (GNT)@omise_go (OMG)@ 0xProject (ZRX) pic.twitter.com/gmL1hX5Z8w

– Maker (@MakerDAO) 27. juni 2019

Som Maker-teamet forklarede i et opfølgende indlæg til opdateringen af ​​køreplanen den 27. juni:

”Ved oprindeligt at fokusere på dette første sæt tokens kan Maker Foundation strømline og potentielt fremskynde styringsindsatsen. Fonden vil fortsætte med at kommunikere med MKR-indehavere om den bredere risiko- og styringsproces, mens den forbereder den prioriterede afstemning om sikkerhedsstillelse. ”

Dai har lige fået endnu en On-Ramp Boon

Hvis du bor i USA, kommer Maker’s Dai stablecoin muligvis snart til en pengeautomat i nærheden af ​​dig.

Teknisk set meddelte en bitcoin-teller-maskine (BTM) – det er fordi BTM-firmaet Coinsource, der driver mere end 200 sådanne maskiner overalt i USA – meddelte i denne uge, at det rullede ud Dai køber og sælger i hele sit netværk af enheder.

Flytningen vil foregå Coinsource, der åbner Dai-overførselstjenester på sine maskiner. Omfavnelsen skal gøre Dai så meget mere tilgængelig og kommer efter at stablecoin blev tilføjet på Coinbase.com i sidste måned.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me