Mainstream Ethereum Wallet: MetaMask afslører Mobile App Beta

Metamask Mobile

Download væk, som den populære Ethereum-tegnebog MetaMask har nu åbnede en offentlig beta til sine Android- og iOS-mobilapps.

Afdækket den 22. juli vil mobilappens beta blive brugt til at “samle feedback fra samfundet inden vores V1-lancering i efteråret,” sagde MetaMask-teamet.

Metamask Mobile

MetaMask-webudvidelsen har allerede vist sig at være blandt de mest populære cryptocurrency-tegnebøger i Ethereum-økosystemet. De San Francisco-baserede tegnebogproducenter havde annonceret planer om en tilknyttet mobilapp på Devcon 4-konferencen sidste efterår.

MetaMask’s mobilapp er nu tilgængelig til offentlig beta! Med MetaMask mobile kan brugerne nu administrere deres digitale aktiver, bruge dapps og sende ETH eller tokens til alle, hvor som helst. Læs vores funktionsguide og gennemgang her!https://t.co/Cuup7LiumN

– MetaMask (@metamask_io) 23. juli 2019

De nye Android- og iOS-apps fungerer også som mobilbrowsere, hvilket giver brugerne mulighed for at interagere direkte med Ethereum-dapps lige fra MetaMask-appen. Som virksomheden forklarede tirsdag:

“I stedet for bare en anden tegnebog er MetaMask Mobile en bro til det decentrale web med en dapp-centreret browseroplevelse, intuitiv ombordstigning og funktioner, der synkroniseres med dine desktop MetaMask-konti.”

På det sidste punkt vil brugere, der downloader en af ​​mobilapps, være i stand til at synkronisere deres web-tegnebogskonti ved hjælp af en QR-kode, der er angivet i browserudvidelsen eller en privat nøgle.

Hvad angår funktionerne, understøtter apps apps Ethereum Name Service-domæner, kryptovaluta-samleobjekter bygget på ERC-721-tokenstandarden (f.eks. CryptoKitties), biometrisk sikkerhed og integration med Connext Networks InstaPay, som giver brugerne mulighed for at foretage gratis betalinger via lag to betalingskanaler.

Lag to implikationer i her og nu

Lag-to-løsninger som Lightning Network er rutinemæssigt udråbt som en måde at skalere offentlig blockchain-infrastruktur som Bitcoin og Ethereum.

Der er gjort meget arbejde med statskanaler og betalingskanaler til dato, men disse andenlagsløsninger har endnu ikke gjort dybe indhug i retning af almindelig adoption. I den sammenhæng er integrationen af ​​InstaPay i MetaMask’s mobilapps bestemt et tidligt og bemærkelsesværdigt stød i den retning.

På udkig efter InstaPay på @metamask_io Mobil-app?

Gå til Indstillinger➡️Experimentel➡️Betalingskanaler og oplev magien!https://t.co/cZEUWQx2D8

– Connext (@ConnextNetwork) 23. juli 2019

For det første hyldede MolochDAO-medlem Aftab Hossain integrationen som en velsignelse for Dai stablecoin og et “[stort] skridt fremad for massemarkeds-UI af kryptobetalingsløsninger”, som senere hævdede det “øger sandsynligheden for, at Ethereum bliver brugt til forbruger [ …] Betalinger i skala langt hurtigere end det nogensinde ville gjort for Lightning Network. ”

Mere sandsynligt uoriginale tanker: dette kan også hjælpe med at indlede brugen af ​​mikropayments til indhold på websteder siden @ConnextNetwork har ingen gebyrer.

Dette kan måske huskes som et af de mest imponerende øjeblikke i Ethereum UI / UX.

– DCinvestor.eth | aftab.eth (@iamDCinvestor) 23. juli 2019

Ak, Ethereum-brugere har nu mulighed for at foretage mikrobetalinger inden for en af ​​rummets førende tegnebøger for første gang. Det kan stadig tage år for sådanne andenlagsløsninger at fange. Men for dem, der er interesseret i at foretage gasløse betalinger nu, er InstaPay en standout-mulighed.

En stigende tegnebog på et stigende netværk

Ethereum-netværket, der fejrede sin fødselsdag den 22. juli, letter sin 500 millioner transaktion i sidste uge. Især MetaMask-webudvidelsen alene behandlede mere 0,2 procent af disse transaktioner i løbet af en måned i foråret.

“MetaMask registrerede 1,1 millioner transaktioner i april måned, som projekterer til hele 1,51 millioner transaktioner sidste måned på tværs af hele brugerbasen,” afslørede virksomheden i en metrics opdeling tilbage i maj.

I denne opdeling estimerede tegnebogproducenterne på det tidspunkt, at de havde cirka 90.000 ugentlige brugere og 264.000 månedlige brugere, og at de mest populære dapps var 0x Universe, CryptoKitties, Dice 2 Win, Axie Infinity og Fork Delta.

På Twitter projicerede Mythos Capital-grundlægger Ryan Sean Adams de nye MetaMask-mobilapps, der hjælper tegnebogen med at se yderligere brugervækst i kort rækkefølge. ”Dette får dem til 1 m let,” sagde han.

Metamask har netop frigivet deres mobile wallet beta

– Insta-betalinger via kanaler (yep L2)

– Mobil adgang til DeFi-protokoller

– Enkel ombordstigning

&# 128293;&# 128293;&# 128293;

Første gang en crypto-tegnebog følte mainstreamy

I april havde de 260.000 aktive brugere hver måned

Dette får dem til 1 m let

– Ryan Sean Adams – rsa.eth (@RyanSAdams) 23. juli 2019

I forårets sammenbrud angav MetaMask’s bygherrer, at de var forpligtet til at gøre tegnebogens samlede bekræftelsesoplevelse glattere og bemærkede:

”På produktsiden tager vi noget tid på at investere designindsats i at opdatere bekræftelsesskærmene for at gøre dem mere funktionelle. Samtidig undersøger vi en ramme, der hjælper brugeren med at udvide tilladelser til forskellige applikationer og reducere behovet for at bekræfte individuelle handlinger. “

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me