Lysere dage fremad: Analytikere forudsiger Bitcoin vil stige og nå $ 250.000 – $ 500.000 pr. BTC

Bitcoin-prisen stiger

Bitcoin klarer sig ikke godt for sent. Faderen til krypto er styrtet gentagne gange i løbet af de sidste par dage og står nu på en beskeden $ 4.400. Dette er miles under den ikke så fantastiske pris på $ 6.300, som den handlede til det meste af sidste uge.

En ny rapport siger, at bitcoin er faldet med cirka 75 procent fra det tidligere nogensinde højde på $ 19.000 + i december 2017. Det var det, som nogle omtaler som “glansdagene” for bitcoin. Udvekslinger som Coinbase oplevede enorme udbrud i popularitet og tilføjede hundreder af tusinder af brugere på enkelte uger. Bitcoin syntes ustoppelig, og alle skyndte sig at komme ind på handlingen.

Bitcoin-prisen stiger

Men 2018 har været et kedeligt, ligefrem grimt år for bitcoin. Valutaen begyndte at falde i januar sidste år, og 11 måneder senere har vi det ikke bedre.

Mange ting har bidraget til de efterfølgende fald, herunder krypto-annonceforbud mod flere af verdens største internet- og sociale mediefirmaer og Securities and Exchange Commission (SEC )’s nedbrydning af initialt mønttilbud (ICO’er) og relaterede fundraising-ventures.

Men tingene er måske ikke så dårlige, som de føler lige nu …

Gaffelen, der dømte os alle

Imidlertid er skyldspelet for bitcoins seneste fald fokuseret på bitcoin cash hard fork, der fandt sted sidste torsdag. Bitcoin kontanter har gennemgået hårde gafler før; faktisk var BCH produktet af en bitcoin-gaffel, der opstod i 2017. For det meste er hver gaffel indtil nu gået ubestridt, men denne begivenhed markerer en pludselig ændring i de fleste branchelederes holdninger.

Joshua Frank – medstifter af kryptovaluta-analyseplatformen TheTIE.io – talte dårligt om begivenheden og siger, at stemningen med hensyn til den nylige fork er stort set negativ:

”Interessant nok så vi den langsigtede følelse af bitcoin falde negativ den 7. november, og stemningen er fortsat faldende efter bitcoins prisfald den 14. november. Det ser ikke ud til, at der har været noget positivt opsving i langsigtet sentiment siden derefter. Bitcoin kontantgaffel og stridigheder inden for kryptosamfundet har haft en negativ indvirkning på prisen. Samtalen omkring gaffelen er negativ, hvilket er et overhæng på det samlede marked. Vi ser samtaler omkring BCH-gaffelen, der finder vej ind i diskussioner omkring alle kryptoer over hele linjen. ”

Bliv positive, mennesker

Uanset alt, der er nogle analytikere, der nægter at tro, at bitcoin er død, og prisen vil stige igen. De hævder, at det nylige fald blot er et opsving fra 2017, der vil sætte bitcoin lige en gang for alle.

Den altid tilstedeværende bitcoin-tyr Tom Lee fra Fundstrat-berømmelseskommentarer:

”Globale markeder har set likviditet tørre op, og bitcoin ses ikke nødvendigvis som et værdipapir, så da vækstaktier, tech og FAANG [Facebook, Amazon, Apple, Netflix og Google] kommer under pres, vil det skade bitcoin. Nedgangen i FAANG skader dem, der ejer bitcoin, men den næste bølge af vedtagelse vil være institutionel. Der sker en crossover. Dette er bare en akavet overgang. Når vi har det, vil institutionerne føle sig meget mere komfortable med at satse [på bitcoin]. ”

Adam Back, medstifter af blockchainfirmaet Blockstream, kommenterede på Twitter denne uge, “Personligt anser jeg $ 250.000 – $ 500.000 / BTC for sandsynlige i de kommende år”.

Det er den virkelige flipp @bobbyclee! personligt anser jeg $ 250.000 – $ 500.000 / BTC for sandsynligt i de kommende år, fra den digitale guld, censur-resistente konkurrent til fysisk guld og internet native digitale penge. https://t.co/hSq2aHvg8z

– Adam Back (@ adam3us) 20. november 2018

Ting vil klare sig selv

En lignende stemning tilbydes af Mati Greenspan, en bemærkelsesværdig markedsanalytiker med den digitale børs eToro. I et nylig interview antyder Greenspan, at kryptokurrency stadig er i starten af ​​en lang (og sandsynligvis vellykket) rejse. Han siger, at volatilitet stadig er meget levende, men at folk ikke skal bekymre sig, da de nylige fald kun er midlertidige, mens markedet afbalancerer sig for større og bedre ting:

“Det, vi ser nu, er eftervirkningerne af den hidtil usete stigning i bitcoin og andre kryptoaktiver i 2017. Dette år er simpelthen en retracement af det. Det samme sker også på bredere markeder, hvor for eksempel tech-aktier følger et lignende mønster. Som for alle markeder, hvis priser når et niveau, der er højere, end det kan være berettiget, er de nødt til at trække sig tilbage. Disse cyklusser kan undertiden forstærkes på kryptomarkedet på grund af den mere risikable karakter af denne spirende industri. På samme måde som tidligere cyklusser ikke har signaleret slutningen for bredere markeder, signaliserer disse prisbevægelser ikke slutningen for kryptoaktiver. ”

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me