Lightning Network & Ethereum Combo er her med tilladelse til Blockade Games

Lightning Network Ethereum

En meld mellem Ethereum og Lightning Network, den foreslåede skaleringsløsning til andet lag til Bitcoin-netværket, er ankommet.

Denne uge annoncerede blockchain-spilstart Blockade Games, at det havde integrerede Lightning Network betalinger ind i dets økosystem, således at brugerne kunne bruge det andet lags netværk til at foretage betalinger i spillet i virksomhedens Neon District-spil.

Lightning Network Ethereum

Specifikt er ideen, at disse LN-betalinger derefter kunne ”starte en række begivenheder i enhver anden kæde, såsom at prikke et helt nyt Neon District-aktiv til en købers Ethereum- eller Loom Network-tegnebog. ”

https://twitter.com/VitalikButerin/status/1157284223218343936

Som Blockade Games forklarede i deres meddelelse:

”Vi mener, at Ethereum vil være en integreret del af fremtiden for ikke-fungible aktiver og blockchain-spil. Vi mener dog også, at Bitcoin er pengernes fremtid, og mange af vores spillere foretrækker at have de fleste, hvis ikke alle, deres midler i Bitcoin. Vi vil gøre det muligt at betjene vores største tilhængere og spillere på Bitcoin-netværket, mens vi udnytter al infrastruktur til stede på Ethereum og andre blockchain-netværk. ”

Opstarten sagde, at de mulige brugssager for denne særlige form for meld var mangfoldige, såsom at give spilrespawns til prisen for en håndfuld Satoshier:

”Der er mange flere brugssager, der endnu ikke er undersøgt. Blandt disse ser vi på at levere mikrobetalinger i realtid til spiludviklere og indholdsudbydere – så du kan betale for yderligere liv i nogle få Satoshier. “

Phonon Network forbinder ikke anvendeligt af både Bitcoin og Ethereum

Når vi taler om innovationer, der er relevante for både Bitcoin og Ethereum, ville det nyligt foreslåede Phonon Network ikke forbinde de to blockchains, men kan især bruges af begge.

Bygget af GridPlus-teamet er Phonon Network et “hardware håndhævet off-chain betalingssystem.”

Imidlertid adskiller det andet lag skaleringssystem sig fra andre lignende projekter som LN og Raiden Network, fordi dets betalinger – såkaldte “pakker” – transaktioner direkte mellem deltagere uden behov for tredjeparter, f.eks. dirigeringsnav.

“Phonon-netværket har fordele ved, at det ikke kræver kapitallåsning, formidlere eller deltagere for kontinuerligt at overvåge blockchain,” sagde GridPlus-medstifter Karl Kreder på netværksmeddelelsen..

Teknisk set er systemet blockchain agnostisk, men forberedes først på Bitcoin og Ethereum. I at være hardwaredrevet ville netværket stole på smartkort til at foretage private off-chain-transaktioner.

Sådanne smarte kort ville handle i “fononer”, der er kortlagt til kryptokurrencyindbetalingsadresser.

Mængden af ​​”indpakket” Bitcoin i Ethereums DeFi Rising

Ser man på metricen af ​​bitcoin låst i Lightning Network, er det svært at konkludere med sikkerhed, hvor meget BTC der er i LN, da private kanaler tilslører det faktiske beløb.

Selv på overfladen ser det ud til, at mængden af ​​BTC, der er låst i LN, er støt faldende i de seneste uger. Omvendt synes mængden af ​​”Wrapped” bitcoin (WBTC), der tokeniseres på Ethereum-netværket, at være opadgående.

&# 129300; hvordan kvadrerer vi disse to ting? https://t.co/fZxyx8ePjb pic.twitter.com/BkIaZB7Q8U

– DavidHoffman.eth&# 129506; (@TrustlessState) 1. august 2019

Ifølge decentraliseret økonomisporingssite DeFi Pulse beløber WBTC sig for øjeblikket til Ethereum i øjeblikket bare genert på $ 6 millioner USD. Det er betydeligt højere end $ 1 million, der blev preget i begyndelsen af ​​maj 2019.

Alt i alt eksisterer der nu 563 WBTC på pressetidspunktet.

Interessant nok sagde den tidlige Bitcoin-interessent Charlie Shrem for nylig, at han foretrækker at være i stand til at åbne en MakerDAO collateralized debt position (CDP) med bitcoin i stedet for ether (ETH). Nogle påpegede hurtigt, at en lignende fremdrift muligvis snart ville være mulig gennem Multi-Collateral Dai (MCD).

Interessant – jeg kunne finansiere en $ DAI og lån den med 10% med @Dharma_HQ for at bevare opsiden i ETH. Men jeg vil hellere dette med Bitcoin og ikke ETH. Tanker ?

– Charlie Shrem (@CharlieShrem) 1. august 2019

Med andre ord, hvis WBTC en dag afstemmes af producenten, ville det være muligt at bruge WBTC som sikkerhed i en CDP i stedet for ETH. Det er dog stadig at se, hvilke altcoins der vil blive stemt ind i MCD-programmet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me