Latinamerika Cryptocurrency Adoption kunne sprænge priser højere

Latinamerika Cryptocurrency

Latinamerika (LatAm) har en kompleks monetær historie. I dag repræsenterer det et af de største potentielle markeder for kryptoer. Venezuela skabte overskrifter, da det blev den første store nation, der introducerede en suveræn krypto, selvom den venezuelanske Petro sandsynligvis ikke vil blive brugt til meget når som helst snart.

Årsagen til, at Petro er en ikke-starter, er den samme grund til, at LatAm-kryptobrug sandsynligvis vil stige. LatAm-regeringer er notorisk korrupte og har en lang historie med at misbruge deres nationale finansielle systemer.

I dag er der mere monetære problemer med at brygge i LatAm. Venezuela introducerede Petro som en del af en remonetisering, og der er voldsom inflation på tværs af LatAm, især i Argentina. Cryptos tilbyder folk overalt en mulighed, når det kommer til, hvordan de foretager betalinger og gemmer værdi.

Latinamerika Cryptocurrency

Cryptos giver mening i Latinamerika

De fleste af landene i LatAm har allerede to finansielle systemer. Det statslige finansielle system er vanskeligt at bruge, fyldt med regler og kræver, at befolkningen handler i en national valuta, der generelt ikke er meget udbredt uden for landet.

Det bør ikke komme som nogen overraskelse, at amerikanske dollars, euro og pund sterling er meget populære i det andet finansielle system, der er almindeligt i LatAm-nationer. Naturligvis er det andet finansielle system ulovligt. Udenlandsk valuta holdes ofte som en back-up til det mistænkelige nationale finansielle system, men at have fysisk valuta kommer med sit eget sæt problemer.

Mange mennesker i LatAm-nationer har vænnet sig til at håndtere problemer, der ikke er velkendte i lande, der har mere stabile finansielle systemer, og de voksende økonomiske problemer kan drive brugen af ​​første kryptos meget højere.

2017 var et godt år for Cryptos i LatAm

Mens kryptoer skyder op i pris i løbet af 2017, flyder deres adoptionsrater højere i nogle af LatAms største økonomier. I 2017 oplevede kryptobrug stigning med 1.000% i Venezuela og med 450% i Brasilien. Brug af argentinsk krypto har også skudt op, og den argentinske hovedstad Buenos Aires har set en høj grad af kryptooptagelse.

Ud over at have løbende problemer med finansiel stabilitet er LatAms befolkning underbanket. Nogle skøn sætter niveauet for mennesker i LatAm, der har ringe eller ingen adgang til finansielle tjenester, så meget som 70%.

Det er ikke svært at forstå, hvorfor så mange mennesker ikke ønsker at stole på det eneste økonomiske system, de har let adgang til. Mange mennesker i Argentina mistede adgangen til deres opsparing, da nationen misligholdte sin statsgæld i 2001. Nu står nogle få LatAm-lande over for lignende omstændigheder, men deres befolkning har en ny løsning.

LatAm kunne henvende sig til Cryptos på en stor måde

Der er en grundlæggende forskel i den rolle, som cryptos kunne påtage sig i LatAm. Mens de fleste mennesker, der ejer kryptoer, ikke bruger dem dagligt til betalinger, har kryptoer overtaget rollen som penge i Venezuela. Der er endda nye apps designet til at give folk, der ikke har råd til en dyr smartphone, at bruge Dash, hvilket sandsynligvis vil anspore til yderligere vedtagelse af kryptoen.

Det Siger OECD at 75% af befolkningen i LatAm viser ringe eller ingen tillid til deres regeringer, og 80% mener, at korruption er udbredt. Når deres penge mister endnu mere værdi, kan de begynde at henvende sig til kryptoer i endnu større antal.

Sebastian Serrano, medstifter af det argentinske Ripio Credit Network, fortalte Forbes det,

”Adoption er vokset meget i Latinamerika i løbet af de sidste fem år. Det er en af ​​hovedårsagerne til, at vi fokuserede vores indsats på en digital tegnebog til forbrugere i stedet for at have et indledende produkt til handlende. Regulering er også vokset i de sidste to år, men der er stadig ingen klar strategi fra regulatorerne bortset fra at anvende skat på provenuet fra kryptohandel. Men samlet set vil jeg sige, at folk bliver mere og mere opmærksomme på krypto og potentialet i blockchain-teknologi – men der er stadig en lang vej forud for masseadoption ”

Den ‘lange vej’ kan betyde en stor mulighed for folk, der køber de kryptoer, som nye brugere i LatAm vil bruge. Det kunne også være et godt sted at designe billige løsninger til kryptobetalinger, især for de fattige, der kun har adgang til grundlæggende teleteknologi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me