Kryptokraften: $ 933 millioner værd af Bitcoin sendt til $ 4

Bitcoin

Bitcoins værktøj har længe været spørgsmålstegn ved dets kynikere. De ser kryptovalutaen som intet andet end en værdiløs digital valuta, der kun er beregnet til dem i udkanten, nemlig kriminelle og trofaste anti-etableringsfigurer.

Men nylige massive transaktioner foretaget med kryptokurrency har vist, at Bitcoin har brugbarhed i den virkelige verden, på trods af hvad kritikerne måske spytter.

Bitcoin DeFi

Bitcoin kan overføre millioner til dollars

Mandag startede to tegnebøger, der først blev uidentificeret af kryptovalutaverdenen, en kæbefaldende transaktion. Den ene sendte den anden nogle 112.027 BTC – omkring 0,5% af al den kryptokurrency, der i øjeblikket er i omløb – som i øjeblikket værdiansættes til 933 millioner dollars..

Som påpeget af Nejc Kodrič, administrerende direktør for Bitstamp, der tilsyneladende gjorde krav på transaktionerne, kostede overførslen kun $ 3,89 – omkring prisen på en kop kaffe hos Starbucks.

112.027 BTC ($ 933.000.000 USD) overført i en enkelt transaktion til prisen for en kop kaffe (Tx-gebyr = $ 3,89). #bitcoinhttps://t.co/7zFzSRItFf

– Nejc Kodrič (@nejc_kodric) 14. oktober 2019

Dette kommer kort efter, at to konti deltog i en $ 1 milliard transaktion, som nogle troede var bundet til Bakkt. På det tidspunkt Yassine Elmandjra, kryptoaktivanalytiker hos ARK Invest, skrev på Twitter, at “[dette er en] smuk visning af Bitcoin som et tillidsminimeret globalt afviklingssystem.”

Selv om det er svært at finde data om, hvad transaktioner som de ovennævnte ville koste med traditionelle finansielle tjenester, ville det sandsynligvis koste snesevis af arbejdstimer papirarbejde, formidling gennem Federal Reserve og andre centralbanker, et gebyr taget i mange trin og et potentiale forsinkelse, hvis det fandt sted i weekenden.

Det er vigtigt at påpege, at Bitcoins fordele også vises i mindre skala. Denne forfatter modtog for nylig en international bankoverførsel på $ 2.000 fra en arbejdsgiver, som kostede denne forfatter $ 20 at modtage efter to ugers ventetid. Den samme transaktion med Bitcoin ville have kostet mindre end $ 0,50 og taget højst to timer.

Ikke klar til at blive en valuta endnu

Selvom de ovennævnte transaktioner tydeligt fremhæver, at Bitcoin giver mening, er kryptokurrency endnu ikke klar til at blive en bredt vedtaget valuta eller form for penge. Og det er en erklæring fra nogle af projektets mest prominente tilhængere.

Som rapporteret af Blockonomi tidligere hævdede Jack Dorsey, der er administrerende direktør for både Twitter og Square – to virksomheder, der har en relativt stor kryptokurrencydemografi – at Bitcoin ikke er klar til masseadoption. Han sagde, at det ikke er “funktionelt som en valuta”, idet det tilsyneladende refererer til behandlingshastigheden på basislaget på syv transaktioner pr. Sekund, hvilket lysner i forhold til (centraliseret) PayPal, Visa osv. Dorsey tilføjede:

”Toppe og trug er som et investeringsaktiv og svarer til guld. Hvad vi skal gøre er at gøre det mere brugbart og tilgængeligt som en valuta, men det er der ikke endnu. “

Dorsey’s kommentar er bakket op af Samson Mow fra Blockstream. Mow erklærede, at når Bitcoin ser på basislaget i gennemsnit tager 10 minutter at behandle transaktioner, nogle gange op til tre timer, er det ikke klar til at blive brugt i sammenhæng med global valuta. “Du designer ikke et betalingssystem, der i gennemsnit tager 10 minutter at afvikle,” sagde Mow.

Gå ind på Lightning Network

Sikker på, disse kommentarer kan være uhyggelige alene, hvis de tages ud af sammenhængen, men der er løsninger på vej, der kan bringe Bitcoin-betalinger til mainstream.

Den mest fremtrædende af disse løsninger er Lightning Network, en anden-lags skaleringsløsning, der migrerer noget af transaktionsbelastningen fra den vigtigste Bitcoin-kæde til et separat lag / niveau. Transaktioner, der foretages med løsningen, er effektivt øjeblikkelige (dermed “Lyn”), mere private end deres kolleger i kæden, koster mindre end en cent blandt andre fordele.

I øjeblikket udvikles Lightning Network af vigtige industriinteressenter, hvilket kun letter en lille del af den værdi, der behandles af Bitcoin. Men analytikere mener, at der inden for de næste et til to år vil være lynløsninger, der giver forbrugerne mulighed for at indse fordelene ved Bitcoin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me