Kraken tilbyder $ 100.000 dusør til at finde mistede QuadrigaCX-midler

QuadrigaCX

Sidste måned lukkede den canadiske kryptokurrencyudveksling QuadrigaCX driften og indgav en affadavit til Nova Scotia Supreme Court, der sagde, at den skyldte sine kunder næsten $ 200 millioner USD. Hvorfor?

Børsens ejer, Gerald Cotten, var angiveligt død som følge af komplikationer fra Crohns sygdom, og per Cotten’s kone Jennifer Robertson og Quadrigas tilbageværende lederskab overtog kontrollen over platformens kryptovaluta tegnebøger til graven.

QuadrigaCX

Nu har San Francisco-baseret kryptokursudveksling Kraken tilbudt en dusør helt op til $ 100.000 for “information, der fører til en betydelig pause i sagen eller inddrivelse af de manglende klientmidler.”

Kraken giver op til $ 100.000 USD (fiat eller crypto) som en belønning for de tip, der bedst fører til opdagelsen af ​​de manglende 190 millioner dollars. Kan du hjælpe os med at løse det nysgerrige tilfælde af bomuldsmønter?https://t.co/BurmEMKVku

– Kraken Exchange (@krakenfx) 28. februar 2019

Kraken annoncerede belønningstilbuddet i en e-mail den 28. februar til sine brugere og sagde, at det ville sende tip “videre til RCMP, FBI og andre interesserede retshåndhævende organer.” Udvekslingen kastede kampagnen som en del af sin “mission er at fremskynde vedtagelsen af ​​kryptokurrency, så verden kan drage fordel af større økonomisk frihed og inkludering,” og tilføjede, at “omstændighederne omkring denne sag er for mistænkelige til at blive troet.”

Da Quadriga er blevet mørkt, er store mængder af brugeres kryptokurrencybeholdninger blevet kastet i limbo. Mere end 26.000 bitcoin og 430.000 ether menes at have været under Cotten’s kontrol på tidspunktet for hans forsvinden.

Kraken medstifter og administrerende direktør Jesse Powell sagde, at hans børs undersøgte Quadrigas tegnebogadresser tidligere på denne måned.

Vi har tusindvis af tegnebøger, der vides at tilhøre @QuadrigaCoinEx og undersøger den bizarre og ærligt talt den utrolige historie om grundlæggerens død og mistede nøgler. Jeg kalder normalt ikke på stævninger, men hvis @rcmpgrcpolice ser på dette, kontakt @krakenfx

– Jesse Powell (@jespow) 3. februar 2019

Som sådan markerer Krakens nye bounty-tilbud en acceleration af børsens engagement i Quadriga-episoden. I sin meddelelse sagde børsen, at det ville udøve et skøn over, hvad der ville kvalificere som et gennembrudstip

”Kraken tilbyder op til en $ 100.000 USD-belønning for information, der fører til en betydelig pause i sagen eller inddrivelse af de manglende klientmidler. Det er op til Krakens eget skøn, hvilke tip der garanterer en eventuel belønning. Det samlede beløb overstiger ikke $ 100.000 USD. Kraken kan afslutte dette belønningsprogram til enhver tid. ”

En forsker har allerede kastet hatten ind i ringen

James Edwards, administrerende direktør og redaktør for forskningsstedet ZeroNoncense, offentliggjorde et stykke den 28. februar med titlen ”QuadrigaCX Ethereum Storage fundet.”

QuadrigaCX Ethereum Storage fundethttps://t.co/Dbu0rh48Lq

– librehash (@librehash) 28. februar 2019

Der fortsatte Edwards med at gøre en sag gældende, at så mange som 600.000 ether, der stammer fra Quadrigas operationer i løbet af de sidste par år, i øjeblikket blev afholdt på konti ved tre andre kryptokurrency-børser, nemlig Bitfinex, Kraken og Poloniex.

”Denne rapport antyder ikke, at der var nogen ondskabsfuld hensigt bag overførslerne, eller at disse børser er i samarbejde med hinanden,” skrev Edwards. “Tværtimod mener denne rapport, at Jennifer Robertson, Court Monitor og alle andre beslægtede personer hos QuadrigaCX var og er uvidende om, at Gerry Cotten sendte disse midler til disse børser.”

I stykket pegede Edwards på et web med vævning af hot wallet-transaktioner, der antydede, at Cotten på forskellige tidspunkter havde sendt massive ETH-indskud til nævnte børser. De sidste transaktioner, der blev sendt fra de identificerede adresser, blev sendt den 8. december 2018 en dag før Cotens påståede død den 9. december.

Et Reddit-indlæg senere angivet at Edwards arbejde var blevet underkastet Krakens bounty-program. Det er for tidligt endnu at vide, om de leverede oplysninger vil gøre nedskæringen til belønningen eller ej.

En anden rynke: Quadriga medstifter Identity Mystery udvides

Michael Patryn var medstifter af Quadriga. Problemet?

”Michael Patryn” ser ud til at være et falsk navn.

Globe and Mail har fundet reservationsfotos, der tydeligt viser, at Quadriga-medstifter Michael Patryn faktisk er dømt forbrydelse Omar Dhanani. https://t.co/XWLZfwcY3a

– Amy Castor (@ahcastor) 1. marts 2019

Nye bogfotos udgivet af The Globe and Mail viser, at personen kendt som Patryn faktisk er Omar Dhanani, en mand, der tidligere har sonet fængsel i Amerika som følge af anklager om identitetstyveri.

Det er en åbenbaring, der ikke passer godt sammen med dem, der allerede finder fortællingen omkring Cotten’s død som sketchy. Flere vendinger i sagen er utvivlsomt i vente.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me