“Korrektion” af Bitcoin-pris kunne medføre yderligere vedtagelse af kryptovaluta på vejen

Bitcoin $ 150.000 pris

Der er ingen skjul for blodbadet på kryptomarkederne. Næsten meget hver mønt er solgt som om der ikke er nogen i morgen. Bitcoin har været en industristandard for værdi, men det bliver slagtet. I løbet af den sidste uge brød BTC support og handlede under $ 4.000 USD. Mange kommentatorer sammenligner kryptoer med andre økonomiske bobler.

Mississippi-boblen og Tulip Mania bruges ofte til at beskrive prishandlingen på kryptomarkederne i løbet af de sidste 18 måneder. Andre mennesker har brugt ‘dot-com’ sammenbruddet som en analogi for kryptoer. Et kig på et diagram vil bekræfte nogen af ​​disse sammenligninger, hvilket sandsynligvis gør kryptotyr mere end lidt nervøs.

Bitcoin Crashing

Bitcoins død er meget overdrevet

Lad os huske, hvor BTC-priserne var, da 2017 begyndte.

Her er en artikel, der beskriver hvordan BTC toppede $ 1.000 USD den 1. januar 2017, hvilket er et niveau, det først havde opnået omkring tre år tidligere. I modsætning til 2014 gik BTC en vild tur til næsten $ 20.000 USD i løbet af sidste år, hvilket tydeligt var drevet af spekulativ interesse i retrospekt..

Matthew Newton, der arbejder som analytiker hos eToro, kommenterede det,

”Selvfølgelig har kommentatorer trukket sammenligninger mellem det nuværende bjørnemarked og dot-com-boblen i 1990’erne,” og fortsatte, “Selvom dette er uundgåeligt, vil jeg vove at foreslå, at det ikke er særlig nyttigt – det er lidt som at forkynde slutningen af FTSE 100 i slutningen af ​​2008. En af fordelene ved et bjørnemarked er, at det lukker ud mennesker, der ønsker at tjene hurtigt og ikke er interesseret i den underliggende teknologi. Dem, der forstår teknologien og ser fordelene, har tendens til at holde fast og tilføje værdi til markedet. ”

En ting, som den fantastiske stigning i kryptoer var i stand til at opnå, er bred offentlig viden om sektoren. Ligesom internetaktier i 1999 så folk over hele verden efter kryptoer for at tjene deres formue natten over.

Bitcoin vs Dot Com Bubble

Læs: Bitcoin vs Dot Com Bubble

Selvfølgelig ser historien om ‘lette penge’ altid ud til at have en råddent slutning, hvilket bringer os til i dag. BTC-priserne er stadig højere end 370% fra, hvor de var i januar 2017. Selvom BTC faldt til $ 1.500 USD, ville det stadig have en 50% gevinst på mindre end to år.

På de etablerede finansielle markeder er den slags afkast svært at komme med.

Den lange udsigt ser fantastisk ud

Der er mange mennesker i kryptosamfundet, der er langsigtede bullish på sektoren. En positiv opfattelse lyder altid naiv i grebene på et bjørnemarked, men tyrerne har al grund til at være optimistiske.

I løbet af de sidste to år vågnede verden op til blockchain-miraklet, og i dag går hundreder af millioner af udviklingsdaler ind i en teknologi, der havde været ekstremt uklar for bare et år eller to siden.

Angel Versetti er administrerende direktør Ambrosus, og han fortalte Den uafhængige at,

”Jeg ville ikke sammenligne den nuværende tilstand på kryptomarkedet med dot-com-boblen,” og “Mens der er ligheder med hensyn til overvurderede nystartede teknologier med uprøvede eller uholdbare forretningsmodeller, der var uophørlige i både dot-com og crypto, den store skala af krypto- og dot-com-virksomheder er ikke sammenlignelige. Jeg tror ikke, vi er, eller var, overalt i nærheden af ​​en boble med kryptokurrency. ”

Grundlæggeren og administrerende direktøren gør et godt punkt, men som mange mennesker i kryptoverdenen overser han måske det faktum, at store virksomheder ikke vil begynde at bruge ureguleret teknologi til betalinger og besparelser.

Oprettelsen af ​​valuta er altid blevet kontrolleret af en regering af den enkle grund, at det er et utroligt stærkt socialt værktøj.

Blockchain og cryptos har helt sikkert skabt muligheden for statsløs valuta, men som Kina har vist, vil de kræfter, der ikke er, ikke acceptere et monetært system, som de ikke kan kontrollere (Kina stoler heller ikke på det amerikanske monetære system).

Hvem vinder løbet til et nyt monetært system?

Meget på samme måde som de fleste mennesker ikke ved, hvordan man bygger eller programmerer en computer, er der meget få, der rent faktisk forstår arten af ​​penge. De fleste mennesker er ligeglade og vil bare kunne købe en liter mælk eller en pose chips på markedet.

Indtil videre har kryptoer en lang vej at gå, inden de erstatter dollars, rubler, euro eller enhver anden fiat-valuta, der har statsstøtte og er bakket op af en centralbank.

Interessant er der store banker, der arbejder med både Ethereum og Bitcoin. BBVA brugte Ethereum-blockchain til at lukke et syndikeret lån, selvom de ikke brugte ETH som en del af betalingsprocessen. For nu ser det ud til, at de fleste mennesker, der er involveret i kryptoer, ikke holder dem som et værdibutik eller som et transaktionsmiddel.

Hvis der var et ventemarked for kryptoer som betalingsmiddel, eller hvis der var bred støtte til kryptoer på et bestemt prisniveau (over det nuværende handelsinterval), ville de ikke være i frit fald. På et tidspunkt hævder den virkelige værdi af kryptoer sig selv, og markedet vil danne en bund.

Når denne bund opstår, vil det sandsynligvis være en livs levetid.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me