Kontroversielt Ethereum-forslag Dødt i vandet men genererer buzz

Ethereum 2.0

Et Ethereum-forbedringsforslag, der blev fremsat i sidste måned, der ville støtte Eth1.x-udvikling via blokbelønningsfinansiering fløj under radaren indtil denne sidste weekend, da Ethereums interessenter tog offentligt debat om EIP.

Forslaget, EIP-2025, blev introduceret af Ethereum-udvikleren James Hancock i april. Den skitserede en midlertidig inflationsfinansieringsmekanisme, der ville tilføje 0,0055 ether til hver Ethereum-blokbelønning (i øjeblikket 2 ETH) i 18 måneder, med de indsamlede penge, der skulle sættes til ETH 1.0-udviklingsindsats.

Ethereum 2.0

“ETH 1.0” er kaldenavnet til den nuværende minedrift-baserede Ethereum blockchain og relaterede projekter. “ETH 2.0” er den nye og kommende Ethereum-blockchain, der vil bruge staking til konsensus og triumvirat Casper, Plasma og sharding til skalering.

Hancock, der udviste muligheden for at oprette et Ethereum søskendes netværk kaldet Alternateth i juni, har siden sagt, at EIP-2025 primært var beregnet til at generere feedback fra samfundet.

Forslaget kommer, da mange i Ethereum-samfundet har kæmpet med spørgsmålet om open source-finansiering i de seneste måneder, og forskellige blokbelønningsordninger har fundet ud af disse diskussioner.

Nu hvor EIP-2025 specifikt har fået opmærksomhed, ser det ud til at have ingen vej fremad i sin nuværende form. Den nye udgydelse af offentlige kommentarer mod EIP viser, at den ikke er velsmagende for mange af Ethereums interessenter. Til Hancocks ære er episoden endnu et fokus på ETH 1.0-udviklingsindsatsen.

“Absolut absurd!”

Brummen begyndte, da EthHub-bygherren, Into the Ether-værten, og Gnosis-teammedlem Eric Conner på søndag bemærkede, hvordan han var uroligt, at EIP-20205 måske ikke havde nul muligheder for at få yderligere trækkraft. (Bemærk: Conner præciserede senere, at “0,044 ETH” nedenfor var en tastefejl; EIP-2025 kræver, at der tilføjes 0,0055 ETH pr. Blok).

Læsning af de seneste Ethereum Core Dev-opkaldsnotater, og det ser ud til, at EIP-2025 seriøst betragtes som en EIP for Istanbul.

EIP-2025 tilføjer 0,044 ETH pr. Blok for 3.100.000 blokke for at gå til en dev-fond. Det er 136.400 ETH.

Helt absurd! Dette kan ikke ske.

– eric.eth (@econoar) 22. juli 2019

Nogle kan lide Hudson Jameson senere anfægtede den oprindelige karakterisering af det sidste Ethereum Core Dev-opkalds behandling af EIP-2025, men Conner fortsatte med at hævde, at det stadig var værd at skubbe tilbage mod forslaget om at kæmpe for, at Ethereum skulle forblive neutral på protokolniveau.

“Det er vigtigt at skabe præcedens for, at blokbelønninger ikke kan fanges,” sagde Conner. “Det er en sindssygt glat skråning.”

SpankChains administrerende direktør og MolochDAO-grundlægger Ameen Soleimani sluttede sig til koret for dem, der offentligt er imod EIP-2025, da han pegede på en tråd, han skrev tidligere i år, hvor han hævdede, at “risikoen for en omstridt gaffel er højere end fordelen ved [blok belønning ] finansiering. ”

https://t.co/Sb2U3SPCQe

– ameen.eth &# 128121; (@ameensol) 22. juli 2019

En anden indsats, der blev stillet blandt dem, der var imod EIP-2025, var, at Ethereum Foundation sagde tilbage i maj, at det netop havde øremærket $ 8 millioner USD til ETH 1.0-projekter. Deres pointe? Hvorfor gøre noget så aggressivt og omstridt som blokbelønningsfinansiering, når Ethereum Foundation muligvis kan dække de nødvendige udgifter.

Jeg er imod EIP-2025 for $ ETH

– Jeg kan godt lide løbende finansiering, når den er aftalt af interessenter for LT, ikke til et engangsprojekt (at diskutere en massiv protokolændring hver gang en gruppe har brug for finansiering er sindssyg)

– EF bruger $ 8 mio. Til ETH 1.0

– Begrænset diskussion om det

@MolochDAO https://t.co/HliefeBaS9

– Tom Shaughnessy&# 127876; (@ Shaughnessy119) 22. juli 2019

Som fonden bemærkede for et par uger siden:

”Ethereum bruges i produktionen i dag til at sikre milliarder af dollars i aktiver og som et grundlag til mange hundrede live applikationer. Vi mener, at det er vigtigt at fortsætte med at støtte disse bestræbelser for at sikre, at ‘Ethereum 1.0’ fortsat er verdens dominerende platform for intelligente kontrakter. “

Selvfølgelig har folk deres egne problemer med Ethereum Foundation, og tilskud er ikke en fin-all-finansiering-løsning. Men 8 millioner dollars i øremærkede midler til ETH 1.0 er nok af en base til at starte fra for at få EIP-2025 til at virke uberettiget for mange i Ethereum-samfundet..

Zoome ud, der er andre open source-bæredygtighedsmuligheder, som Ethereums bygherrer kan udforske ud over blokbelønningsfinansiering.

Frivillig koordinering DAO’er som MolochDAO og MetaCartel er stigende og kan forkæles mod nye ender. Mikrodonationer er en anden vej; Ethereum-medskaber Vitalik Buterin har udtænkt nogle tegnebøger, der beskatter et 1 gwei-gebyr pr. Transaktion for at rejse en Ethereum-udviklingsfond. Gitcoin, der ligner en decentral Patreon, er også en mulighed.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me