Økonom Nouriel Roubini: Ser Blockchain som “Ubrugelig”, det globale marked synes at være uenig

Nouriel Roubini Crypto

Nouriel Roubinis skepsis i ledelsen til styrtet i 2008 var godt placeret. Han var en af ​​de få stemmer, der slog alarm over syntetiske obligationer, som endte med at køre verdens markeder til afgrunden. Nu har Nouriel Roubini taget en hård holdning til alt, hvad der er krypto, inklusive blockchain.

Nouriel Roubini Crypto

Nouriel Roubini, Billede fra Den amerikanske virtuelle ambassade Iran

I en nylig interview med Naeem Aslam, Nouriel Roubini var vokal på sine synspunkter over for blockchain og cryptocurrency. Han fortalte hr. Aslam at, “

Hele ICO-industrien er en fidus. Folk røver og skaffer midler til projekter uden værdi. ”

Nouriel Roubini var også hård på blockchain, som han ser som en blindgyde-teknologi, der ikke vil udgøre noget.

Mange mennesker, der respekterer Nouriel Roubini, men som er positive til blockchain og cryptos, er blevet afskrækket af hans bemærkninger. Der er lille tvivl om, at hans ekstremt negative holdning til alle ting cryptocurrency og blockchain sandsynligvis er langt væk fra mærket. Den utrolige mængde udviklingspenge, der kommer ind i sektoren, er bevis på stor interesse, men blockchain får også støtte fra fremadrettet regeringer.

Nouriel Roubini er sandsynligvis forkert på Blockchain

Der er ingen tvivl om, at blockchain er ny, uprøvet og i begyndelsen af ​​sin kommercialisering som en teknologi. Mens blockchain trådte i brug for omkring et årti siden med Bitcoin, kom det virkelig ikke ind på den globale arena før de sidste to år. Den reaktion, den har fået på kort tid, er enorm. Der er mange begivenheder, der viser, at regeringer og virksomheder tager blockchain-udvikling alvorligt.

På spørgsmålet om banker og blockchain havde Nouriel Roubini dette at sige,

”Der er ikke noget nyt eller unikt ved banker, der tester nye teknologier. De tester tusinder af nye teknologier hver dag. ”, Og fortsatte,“ Hvis en bank kaster en lille mængde kapital på at teste en ny teknologi, betyder det ikke, at de vil vedtage den. ”

Nouriel Roubini’s syn på blockchain er klart begrænset. Mange større banker “tester” ikke kun blockchain-teknologi, de skaber patenterede systemer til at håndtere adskillige opgaver med blockchain. Dette er meget større end en mode, og Nouriel Roubini vil sandsynligvis befinde sig i en stadig mere isoleret position, hvis han holder fast ved et syn på blockchain, der nu meningsfuldt er løsrevet fra objektiv realitet.

Regeringer ELSKER Blockchain

En af Nouriel Roubini’s konstante kritik af blockchain og cryptos er skalerbarhed. Der er lille tvivl om, at Bitcoin ikke vil være den platform, der fuldstændigt erstatter det eksisterende globale finansielle system. Bitcoin er langsom, besværlig og bruger masser af elektrisk strøm. Det var også den første blockchain-platform, der blev brugt i vid udstrækning, og var sandsynligvis ikke designet til at overtage verden.

Nu er der milliarder dollars, der kommer ind i blockchain-udviklingsrummet, og nationer som Kina, Sydkorea og Hong Kong arbejder på at få kanten inden for blockchain-teknologi. Sydkoreas regering har mere end 4 milliarder USD øremærket til forskellige blockchain-udviklingsprogrammer, og de opfordrer aktivt udviklere til at finde nye måder at bruge teknologien på..

Asiatiske venturekapitalfonde

Læs: Asiatiske venturekapitalfonde, der øger investeringerne i globale kryptoselskaber

Kina har også været på en blockchain-investering. I dag er der flere registrerede virksomheder i Kina, der har blockchain i deres navn end andre steder. De vil drage fordel af udviklingsprogrammer som den, byen Nanjing har oprettet, som vil pumpe mere end en milliard USD ind i lokale blockchain-virksomheder..

Går ikke snart pop når som helst

Som enhver ny teknologi er der sandsynligvis lidt skum i blockchain-rummet. De fleste startups brænder penge, uanset hvilket felt de befinder sig i, og blockchain-udviklere vil sandsynligvis være de samme. Dette er ikke en kritik af blockchain, bare fakta om, hvordan nye ideer bringes på markedet.

Blockchain-udvikling går ikke nogen steder, og om et årti vil det sandsynligvis være en meget anvendt teknologi. Skæbnen for den første afgrøde af krypto er mindre sikker, og det hyggelige forhold, som blockchain har med regeringer, strækker sig ikke til decentrale valutaer. Hvis Nouriel Roubini fortsætter med at bashere noget, skal han sandsynligvis holde sig til Bitcoin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me