Kinesiske myndigheder fortsætter tilgangen “Blockchain, Not Bitcoin”

Kina Blockchain

Kina har muligvis slået ned på handel med kryptokurrency i 2017, men statsdrevne institutioner i det sprudlende asiatiske kraftværk har i stigende grad henvendt sig til kryptos underliggende teknologi, blockchain.

Det seneste eksempel på denne dynamik kommer via statsadministrationen for udenlandsk valuta (SAFE), landets øverste valutahandel og administratoren af ​​Kinas valutareserver, der pr. 2016 svarede til mere end $ 3 billioner USD. Per kinesisk mediekontakt CNStock har SAFE det oprettede en blockchain-platform designet til at optimere indenlandske handelsaktiviteter.

Kina Blockchain

Bygget i samarbejde med Hangzhou Blockchain Technology Research Institute, vil SAFE’s blockchain blive brugt til at automatisere og give gennemsigtighed i realtid i Kinas eksportfinansieringsindustri.

Den distribuerede ledgerplatform vil oprindeligt blive afprøvet i de tre regioner Fujian, Jiangsu og Zhejiang og i storbycentrene Chungking og Shanghai. Hvis alt fungerer godt, vil SAFE søge at udfolde blockchain-systemet landsdækkende.

Især kommer blockchain-omfavnelsen, da fremtiden for kryptokurver forbliver uklar i Asiens største land.

Kommer på hæle af mulig Crypto Mining Flex

Mens SAFE har henvendt sig til blockchain-teknologi, offentliggjorde National Development and Reform Commission (NDRC), Kinas øverste makroøkonomiske administratorer, for nylig en liste, der omfattede kryptokurvedrift blandt en liste over hundreder af aktiviteter, der skulle afsluttes i nationen.

Mange så bevægelsen som endnu en økse svinget af kinesiske myndigheder mod den indenlandske kryptoindustri.

Det er ikke første gang, at NDRC offentliggør en sådan liste. Når man tager det til pålydende værdi, er dokumentets medtagelse af kryptomining ikke ubetydelig, for så vidt som ca. 70 procent af Bitcoin-netværks aktuelle hashrate antages at stamme fra Kina.

Til det formål, hvis kinesiske bitcoin-minearbejdere til sidst bliver tvunget til at lukke butikken, kan sikkerheden i Bitcoin-netværket akut og skarpt falde. NDRC handler næste på listen i begyndelsen af ​​maj, når perioden for offentlige kommentarer nærmer sig.

Nogle analytikere har dog sagt, at den tilsyneladende minedrift flex sandsynligvis ikke er en nedbrydning, men snarere et middel for den kinesiske regering til at hævde yderligere kontrol over indenlandske minearbejdere. En sådan analytiker er Jehan Chu, der arbejder for Hong Kongs digitale aktivfirma Kenetic.

Tidligere på måneden sagde Chu:

“Jeg tror Kina ønsker simpelthen at ‘genstarte’ kryptoindustrien til en, som de har tilsyn med, den samme tilgang, de tog med Internettet. ”

Kinesiske Renminbi bliver krypto? En anden analytiker synes det

Taler om Kina, der udøver kontrol på sine egne vilkår, bemærkede en anden analytiker, Blockchain Research Institute i Canadas medstifter Don Tapscott, for nylig, at Kinas fiat-valuta, Renminbi (RMB), muligvis en dag understøttes af en privat blockchain.

Det er helt spekulation for nu, men i lyset af Kinas skub mod smarte byer i de senere år ville det ikke være overraskende at se landet fortsat afgørende dreje mod digitalisering.

Kinas naboer mod nord, Rusland, har en håndfuld indenlandske embedsmænd, der har haft øje med oprettelsen af ​​en “kryptorubel” siden sidste efterår.

Kinesiske investorer er populære på Crypto uanset

Kinesiske regeringsmyndigheder kan være antagonistiske over for bitcoin, men kinesiske investorer er det bestemt ikke.

Det skyldes, at kinesiske investorer pr. Kinesisk medieforretning cnLedger har betalt høje priser for nab bitcoin på BTC-markeder uden for counter.

1 / Kinesiske markeder afslører stærke køb. OTC (Over-the-Counter) handler, den næsten eneste måde at købe bitcoin med fiat i Kina, der viser en betydelig $ -præmie (1 USDT = 7 CNY) over den officielle kurs på 1 USD = 6,7 CNY. pic.twitter.com/bd0n0DGFVU

– cnLedger (@cnLedger) 8. april 2019

Lige siden bitcoin-prisen for nylig steget over $ 5.000 USD-mærket, har OTC-efterspørgslen efter OG-kryptoen øget blandt kinesiske købere.

Da sådanne markeder praktisk taget er den eneste måde at købe bitcoin i Kina, gav en flaskehals af efterspørgsel bitcoinprisen en præmie på mere end fire procent der, i det mindste i et stykke tid, sammenlignet med BTCs omtrentlige valutakurs i andre lande.

Som det gamle ordsprog siger: hvor der er en vilje, er der en vej.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me