Kik (KIN) lancerer “Defend Crypto” -indsats for at bekæmpe SEC i U.S.

Kik

Instant messenger play Kik, der lancerede et indledende møntudbud til sin pårørende-token i 2017, eskalerer sin lovgivningsmæssige kamp mod US Securities Exchange Commission (SEC).

Det er pr. Kik-administrerende direktør Ted Livingston, der meddelte den 28. maj, at virksomheden og Kin Foundation, som han hjalp med med at stifte, ville lede et nyt initiativ i DefendCrypto.org – en koordineret crowdfund-kampagne centreret omkring at bekæmpe SEC i retten for at skubbe tilbage mod tokens som pårørende betragtes som værdipapirer i USA.

Kik

Tilbage i januar slog Livingstone bølger i kryptoøkonomien, da han afslørede, at hans virksomheds interaktioner med SEC antydede, at agenturet øjeblikkeligt ville erklære den pårørende ICO som et uregistreret værdipapirudbud.

På det tidspunkt spekulerede administrerende direktør og andre analytikere i rummet, at en efterfølgende retssag næsten var nært forestående mellem Kommissionen og symbolets bagmænd.

Kin opretter $ 5 millioner https://t.co/siUfXXPZgc fond til at overtage SEC. Support fra @coinbase, @Cirkel, @MessariCrypto, @ShapeShift_io, @fredwilson og andre. #bitcoin #ethereum #crypto https://t.co/uGt63PCkiZ

– Erik Voorhees (@ErikVoorhees) 28. maj 2019

Spol frem flere måneder til midten af ​​maj, og Livingstone afslørede, at Kik allerede havde brugt $ 5 millioner USD i udenretslige forhandlinger med vagthunden. Da den juridiske kamp snart kan blive varm, har Livingstone og hans jævnaldrende nu lanceret DefendCrypto.org for at finansiere kampen fremover, hvor Kik har forpligtet sig yderligere $ 5 millioner i familie, bitcoin og ether til sagen.

Kiks ledelse har imidlertid kæmpet kampagnen som en, der kan påvirke, hvordan alle kryptokurrencyprojekter behandles i USA, og har fået støtte fra store kryptovirksomheder som Coinbase, ShapeShift, Circle og Messari for at illustrere dette punkt. DefendCryptos destinationsside lyder således:

”For fremtiden for krypto har vi alle brug for Kin for at vinde. Denne sag vil skabe præcedens og kunne fungere som den nye Howey-test for, hvordan kryptovalutaer reguleres i USA. Derfor oprettede Kin Defend Crypto-fonden for at sikre, at fondene er der for at gøre dette på den rigtige måde. ”

Den såkaldte Howey Test er en test udtænkt af den amerikanske højesteret i midten af ​​det tyvende århundrede for at afgøre, om en given transaktion var en investeringskontrakt, dvs. en sikkerhed. I de senere år er den amerikanske kryptokurrency scene uklar af spørgsmålet: kan kryptokurver være værdipapirer i henhold til Howey Test?

Denne dynamik har fået mange kryptoøkonomiske interessenter til at hævde, at SEC har kvalt innovation i Amerika ved ikke at besvare dette spørgsmål hurtigere og med rimelig klarhed..

På den anden side synes Kommissionens ledelse at være tilbøjelig til at tro, at de har været klare nok om emnet i lyset af deres 2017 DAO-rapport og bemærkninger fra vagthundens formand, Jay Clayton, der vidnede over for det amerikanske senat tidligt sidste år, at “Jeg tror, ​​at enhver ICO, jeg har set, er en sikkerhed.”

Især Kiks finansieringsblitz kommer i hælene på kryptovaluta-handelsplatformen Poloniex, der er bakket op af DefendCrypto.org-supporter Circle, og fjerner ni kryptokurver til sine amerikanske brugere tidligere på denne måned..

I deres afnotering meddelte børsen usikkerhed om, hvorvidt aktiverne var uregistrerede værdipapirer pr. SEC som årsag til tilbagetrækningen. Platformens ledelse sagde, at virksomheden fortsat vil være forpligtet til at kæmpe for bedre klarhed i lovgivningen i Amerika:

“Vi tror på kraften og potentialet i disse aktiver og vil fortsat fokusere tid og energi på at støtte positiv politik og reguleringsudvikling for kryptoaktiver.”

For deres del er SEC vært for et fintech-forum centreret omkring distribueret ledger-teknologi og blockchain-aktiver den 31. maj. Kommissionen har sagt, at forummet er “designet til at fremme større kommunikation og forståelse”, men det er stadig at se, om eller hvordan vagthunden vil nærme sig DefendCrypto.org-indsatsen ved arrangementet.

For pokker. Mellem KINs juridiske forsvarsfond (hostet af Coinbase) og Circles indlæg fra sidste uge bliver tingene alvorligt opvarmet på lovgivningsfronten.

FYI SEC vil være vært for deres eget kryptoforum i denne uge – jeg spekulerer på, hvordan dette vil blive løst. https://t.co/FueXvqiQoQ https://t.co/Yy3LA9FTal

– Katherine Wu (@katherineykwu) 28. maj 2019

I det mindste er det klart, at Kik trækker en linje i sandet og forbereder sig på at holde jorden – på godt og ondt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me