KFC Venezuela benægter, at de vil acceptere dash for kylling

KFC Dash

Dash har været et populært valg for venezuelanere, der ønsker at flygte fra et ødelagt fiat-system. Men det ser ud til, at de ikke kan købe Kentucky Fried Chicken med Dash, i det mindste endnu ikke.

Antonio Sampayo er administrerende direktør for KFC Venezuela, og han kommenterede for nylig, at KFC Venezuela har været i diskussioner med Dash. Ifølge CEO er der hidtil ikke indgået nogen aftale. Han fortsatte med at sige, at et samarbejde mellem KFC Venezuela og Dash “ikke er en kendsgerning, og heller ikke offentliggørelse af nogen nyheder om det er godkendt.”

KFC Dash

Kommentarerne fra Mr. Sampayo kommer i hælene på et tweet, der stammer fra DashNews. Mark Mason tweetede, at KFC Venezuela ville acceptere Dash i den nærmeste fremtid, begyndende i Caracas og derefter udvide til 24 andre steder i hele Venezuela.

Talrige andre venezuelanske virksomheder har henvendt sig til kryptoer, og Dash accepteres i øjeblikket til 2.400 virksomheder. Store fødevaresælgere som Papa Johns og Subway accepterer Dash i Venezuela, hvilket kan være et tegn på de kommende ting.

Venezuelas økonomiske politik er perfekt til kryptos

Venezuela er i dårlig form. Den venezuelanske regering har truffet en række forfærdelige økonomiske beslutninger. I dag stoler kun få mennesker i Venezuela på den nyrevaluerede Bolivar Furete (stærk Bolivar), og brugen af ​​kryptokurver eksploderer i den sydamerikanske nation.

Ironisk nok er Bolivar Fuerte bundet til værdien af ​​Petro, som er den statssponserede krypto i Venezuela. Petro er angiveligt bundet til værdien af ​​venezuelanske oliereserver, men ingen er villige til at acceptere Petros for noget.

Den venezuelanske regering har gjort Petro-brug obligatorisk til nogle ting i et forsøg på at retfærdiggøre eksistensen af ​​sit forsøg på endnu mere økonomisk transplantation. Petro er den seneste udvikling i en lang række frygtelige økonomiske beslutninger, som alle startede under den nu døde tidligere præsident, Hugo Chavez.

Dash kunne trække sig foran dollars

Frygtelig økonomisk politik og værdiløse valutaer er noget normale i Sydamerika, men i dag ser det ud til, at kryptoer overtager rollen som udenlandske valutaer. Der er endda en Dash-aktiveret telefon, der er specielt designet til at gøre Dash-betalinger et øjeblik, der har solgt godt i Venezuela.

Det Dash-aktiveret KRIP er et samarbejde mellem Dash og Kripto Mobile Corporation. Mere end 7.000 KRIP-telefoner er blevet solgt i Venezuela siden introduktionen. Den har en indbygget Dash-tegnebog, samt nogle Dash i en papirbøger og integrerede udvekslingsmuligheder.

Desværre er en KRIP-telefon for mange venezuelanere bare for dyr.

Den slående fattigdom, der findes overalt i Venezuela, har resulteret i udviklingen af ​​Dash Text. Næsten enhver telefon kan bruge Dash Text, som har åbnet brugen af ​​kryptoer til en helt ny demografi.

Alejandro Echeverría hjalp til med at skabe Dash-tekst. Han forklarede, at ”I% (procent) sats har landdistrikter næsten 100% af Dash Text-tegnebogen (naturlige årsager). Men i byen har satsen været meget høj, da folk har bemærket, at det er lettere at bruge Dash Text end at bruge den normale smartphone-tegnebog (ingen downloads / internet kræves), og da vores POS fra Dash-forhandler allerede har Dash-tekstfunktionen, er det meget praktisk at bruge Dash Text til alt. ”

Fiats fiaskoer

I dag er de fleste ikke fortrolige med de problemer, der er forbundet med fiat-valutaer. Amerikanske dollar, pund sterling, japansk yen og euro har været stabile siden mindst 1980’erne. Dette sætter mange på et vanskeligt sted, når det kommer til at forstå de slags valutaproblemer, der kan opstå som et resultat af en hensynsløs økonomisk politik.

Befolkningen i Venezuela har at gøre med nedfaldet fra mindre end 20 års socialistisk planlægning, vild korruption i en regering, der står over for faldende indtægter og international isolation. Deres forsøg på at kontrollere den venezuelanske økonomi via vildledte politikker har efterladt flertallet af befolkningen mangel på de mest basale sociale tjenester og få levedygtige alternativer.

Et bedre alternativ

Det fortæller, at kryptoer bruges i mangel af pålidelige muligheder.

Faktisk tilbyder kryptoer fordele for den venezuelanske befolkning, som udenlandsk valuta ikke gør. I modsætning til papirpenge fra udlandet kan Dash bruges i landet uden bekymring for at blive opdaget og handlet over det eksisterende telenet.

I dag har venezuelanere at gøre med en mislykket økonomi og en regering, der ikke stopper med at modarbejde en befolkning, der allerede lider. Heldigvis har de kryptoer til at skabe værdi og handle i fravær af en sund økonomisk politik.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me