Japansk Exchange Liquid bliver “Unicorn” -firma efter ny finansiering

Væske

Fiat-til-krypto-udveksling Liquid har lige overgået milepælen for en enhedsstart på $ 1 mia. USD i hælene på en indledende serie C fundraising-fase, der bragte nogle højt profilerede cryptoverse-investorer.

Udviklingen er bemærkelsesværdig, for så vidt som det kun gør Liquid til den anden tech-enheds enhjørning, der aktualiseres i Japan, hvor opstarten har hovedkontor. Børsen administrerer også operationer i Singapore og Vietnam og tilbyder følgelig fiat-valutaer som den japanske yen og Singapore-dollars som basisvalutaer til kryptohandel. 

Væske

I en kommentar til nyheden foreslog Liquid CEO Mike Kayamori, at den nye krigskasse vil blive brugt til at fremskynde børsens yderligere indtrængen i globale kryptokurrencymarkeder:

Vi er glade for at kunne annoncere den første afslutning af vores igangværende serie C-finansieringsrunde, ledet af @IDGCapital med deltagelse fra @BITMAINtech. Denne finansiering vil understøtte vores globale ekspansion, produktudvikling og adgang til markedet for sikkerhedstoken.https://t.co/AHse7Pr4Gi

– Flydende (@Liquid_Global) 3. april 2019

”Efterhånden som vi går ind i en ny tidsalder med digital forstyrrelse i finansielle tjenester, lægger forbrugerne i stigende grad højere værdi på digitale aktiver og teknologier, som de lettere kan stole på og bruge. Vores vision er at gøre finansielle tjenester tilgængelige for alle, hvilket betyder at bringe flere mennesker ind i det digitale aktivrum, så alle kan være en del af det. ”

Liquids enhjørningspositionering er også vigtig, fordi opstarten nu er kommet ind i rækken af ​​de få få globale fintech-enhjørninger, hvis aktiviteter beskæftiger sig med kryptokurver – virksomheder som Coinbase, Circle og Robinhood.

Liquid var i stand til at opnå sin værdiansættelse på 1 mia. $ Via investeringer fra etablerede virksomheder som kryptominer, der fremstiller tunge Bitmain og investeringsselskabet IDG Capital. IDG ledede finansieringsrunden og er kendt for tidligere at have investeret i kryptoøkonomikræfter som Coinbase og Ripple.

Efter reglerne for at komme fremad i Japan

Jihan Wu, medstifter af Bitmain, sagde Japans klare regler for kryptokurrency og Liquids nye fonde ville gøre det muligt for platformen at blive så meget mere konkurrencedygtig med sine internationale fintech-konkurrenter:

”Japan er en af ​​de førende nationer i at sætte kryptoindustrien under ordentlige regler, og Liquid Group har vist sig at være den eksemplariske aktør inden for sådanne regler. Dette er en meget vigtig og unik voldgrav midt i global konkurrence. ”

Da Japan i øjeblikket har en af ​​de mest travle og regulerede kryptobrugere i hele verden, håber Liquid at udnytte sine brugeres stigende og stadig mere ordnede aktivitet i retning af at fremme virksomhedens aktiviteter ud over de internationale konkurrenter..

Tilhængere af øget regulering i kryptoøkonomien vil sige, at Liquids stigning er et eksempel på, hvordan rummet kunne bruge mere robuste regler over hele linjen, da strammere regler på samme måde kunne give mere stærke virksomheder i branchen mulighed for at trives, mens de lukker mindre og svindeligere spil ud.

Og Japan har faktisk holdt tingene tætte. For eksempel har regeringsembedsmænd der nye regler i sidste måned, der ville vedtage strengere begrænsninger på indenlandske platforme, der tilbyder crypto margin trading-tjenester.

Flere Crypto Unicorns kommer, men hvornår

Liquids serie C-boost indikerer, at der er masser af plads til vækst i kryptovalutaindustrien for rummets eliteaktører, selv i fravær af ensartede bullish forhold eller midt i ustabile markeder.

Når det er sagt, vil udvekslingen bestemt ikke være den sidste krypto-enhjørning, der rammer fintech-scenen, så de relevante spørgsmål fremover vedrører spørgsmål om, hvem og hvor og hvornår snarere end hvis.

US Securities and Exchange Commission (SEC) offentliggjorde netop en analytisk ramme til forståelse af, hvordan poletter sandsynligvis passer ind i amerikansk lovgivning, og vejledningen førte hurtigt til spekulationer om, at kryptovirksomheder måske varmer op til ideen om at åbne operationer i USA nu lidt mere klarhed er ankommet fra landets største værdipapirvagthund.

Til dette formål ville en større og mere imødekommende amerikansk kryptovaluta-scene utvivlsomt føre til yderligere krypto-enhjørninger ned ad vejen.

0 / Ja, jeg skriver muligvis mere, men jeg er mest enig @MattCorva. SEC’s regler er stadig ikke så klare som steder som Singapore, Storbritannien og Frankrig, men jeg håber, at dette stadig vil give advokatfirmaer, projekter, investorer og kunder tilstrækkelig klarhed til at starte forretning igen. https://t.co/y6wlC19BiM

– Patrick Berarducci (@PatBerarducci) 3. april 2019

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me