Jack Dorsey: Corporate America’s største Bitcoin Bull donerer 28% af formuen

Jack Dorsey Bitcoin

Selvom foranstaltningerne til at forhindre spredning af COVID-19 er blevet endnu mere dramatiske – med regeringer, der begynder at spore borgere gennem apps, banker på døre for at bryde op partier og så videre og så videre – er udbruddet kun fortsat forværret i løbet af sidste uge.

Ifølge nylige data fra analysesiden WorldOMeter, der er nu over 1.450.000 i alt bekræftede tilfælde af coronavirus, hvor over 1.000.000 tilfælde stadig er aktive. I starten af ​​april var antallet af sager 935.232, og i starten af ​​marts var det kun 80.000. Det er rimeligt at sige, at tingene er blevet værre, virkelig hurtigt.

På grund af det forværrede udbrud har både virksomheder og enkeltpersoner mobiliseret sig for at stoppe virussen, hvilket i høj grad skaber ødelæggelse for verdens sundhed og økonomi.

Den sidste til at deltage i kampen er Jack Dorsey, Corporate America’s største Bitcoin-tyr og administrerende direktør for både fintech-gigant Square og Twitter.

Bitcoin Bull & Twitter-administrerende direktør Jack Dorsey afsætter 1 milliard $ til at stoppe Coronavirus

I går, Dorsey annonceret i en Twitter-tråd – det er ganske passende, må jeg sige – at han vil ”flytte 1 milliard dollar af min Square-kapital”, hvilket angiveligt svarer til omkring 28% af hans samlede formue, til en LLC kaldet “Start Small” til “fond global COVID-19 lettelse. ” Start Small eksisterede før dette udbrud, men det er første gang, det har set almindelig opmærksomhed.

Især er SQ op på dagen indtil videre og samler 7%, sandsynligvis på nyheden om, at Dorsey gør dette. Så $ 1 milliard er faktisk $ 1.058 milliarder pr. Tidspunkt for denne artikels skrivning.

Dorsey angav ikke, hvilke initiativer han foreløbig vil donere til, men er startet med et bidrag på $ 100.000 til en fødevarebank i Amerika.

Jeg flytter $ 1B af min Square-kapital (~ 28% af min formue) til #startsmall LLC til at finansiere global COVID-19 lettelse. Når vi har afvæbnet denne pandemi, vil fokus skifte til piges sundhed og uddannelse og UBI. Det fungerer transparent, alle strømme spores her: https://t.co/hVkUczDQmz

– jack (@jack) 7. april 2020

Hvis pengene ikke bliver brugt inden udbruddet er overstået, har Dorsey til hensigt at afsætte resten til fremme af Universal Basic Income og piges sundhed og uddannelse og kalder begge spørgsmål kritiske. Især donerede Dorsey til præsidentskampagnen for Andrew Yang, den demokratiske kandidat, der kørte på en idé om at give hver amerikansk $ 1.000 om måneden, mens han også rosede teknologi, inklusive krypto. 

Siden denne meddelelse har Twitter-verdenen reageret kraftigt og hyldet Silicon Valley-iværksætteren for at tage et sådant initiativ, med hans tweet, der annoncerede donationen, der høstede 240.000 likes og ros fra Yang, Cool Quit CEO Eugene Gu og mange andre.

Crypto Community slutter sig til Coronavirus-kampen

Dorsey er langt fra det eneste medlem af kryptokurrency-samfundet, der har bidraget til at forhindre den igangværende krise i at blive værre.

Som tidligere rapporteret af Blockonomi lancerede Binance en social mediekampagne for at donere op til $ 1 million med donationsbeløbet afhængigt af hvor mange retweets og anvendelser af hashtagget #CryptoAgainstCOVID ser.

Ripple lancerede sin egen kampagne, der donerede hundreder af tusinder af dollars til lokale reaktionsfonde for at hjælpe med at bekæmpe coronavirus i San Francisco, hvor der er noget af et hotspot på grund af at det er et rejseknudepunkt.

Der har også været en kollektiv indsats fra de bedste kryptoselskaber, inklusive Brave, Gemini, The Block, Electric Coin Co. og andre gennem The Giving Block’s # CryptoCOVID19 kampagne.

Kryptobånding sammen med resten af ​​verdens økonomier giver mening: virksomheder og enkeltpersoner i dette rum er også blevet stærkt påvirket af virussen.

På individuelt niveau er den fremtrædende eks-Ethereum-udvikler Afri Schoedon, tidligere Ripple-administrerende direktør Chris Larsen og mange andre i samfundet desværre blevet inficeret af virussen, selvom mange siden er kommet sig fuldt ud.

På virksomhedsniveau har der været et stort frafald i finansieringsaftaler med rapporter, der indikerer, at antallet af tilbud, der fandt sted i 1. kvartal af 2020, udgjorde blot 79 – ned fra 220 i 1. kvartal i 2019 eller 230 i 1. kvartal af 2018. Desuden er Bitcoin.com, krypto-mineselskabet Bitfarms og minedriftproducenten Bitfury blandt de virksomheder i denne branche, der er begyndt at afskedige personale i løbet af de sidste par uger.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me