Interview: Daglige Crypto-lønninger erstatter månedlige lønsedler og stablecoins er nøglen

WorkChain

Vil du blive betalt i kryptokurrency? Det er et spørgsmål besvaret af en seneste meningsmåling holdt af Sage, som afslørede, at 31% af respondenterne ville være villige til at acceptere en del eller hele deres løn i form af kryptokurrency. Men med alle de potentielle juridiske forhindringer og andre problemer, hvordan kan de, der ønsker at blive betalt i krypto, realisere deres drømme? Desuden hvordan kan virksomheder endelig begynde at høste fordelene (som ingen bankgebyrer, bare for at nævne en) ved at betale deres ansatte i krypto? Det er her kryptostarten WorkChain.io kommer ind. Vi havde en snak med WorkChains administrerende direktør Ryan Fyfe for at lære mere om, hvordan virksomheder nu kan gå over til at betale deres medarbejdere i krypto.

WorkChain

Bliv betalt dagligt (ikke månedligt)

Selvom det kan virke simpelt på overfladen at betale folk, der bruger krypto, bliver tingene meget mere komplicerede, når arbejdslove og -forordninger bliver involveret. Der er spørgsmål vedrørende skat, regnskabspraksis og utallige andre problemer, der får dine gennemsnitlige revisorer til at snurre. Men den serielle iværksætter Ryan Fyfe, der tidligere grundlagde det skybaserede softwarefirma for arbejdsstyringssoftware Humanity.com, mener, at han har en potentiel løsning i sin nye opstart.

Fyfe havde dette at sige om sin seneste bestræbelse, WorkChain.io:

”Vi bringer lønsedler i realtid på blockchain og giver medarbejderne øjeblikkelig adgang til deres indtjening. Den ugentlige, to ugentlige eller månedlige lønmodel, som det meste af verden bruger i dag, er en relikvie fra den industrielle tidsalder, og vi har til hensigt at forstyrre den.

Virkelig hvad vi laver, er at fjerne afhængigheden af, at banker foretager lønsedler efter behov. Alt andet er i disse dage: mad, dagligvarer, forlystelser, du hedder det, den findes. Hvorfor venter vi så stadig uger på at få betaling og lade en anden diktere os, hvornår det sker? Det giver ingen mening. Vi ønsker at give folk deres lønsedler efter behov og den økonomiske kontrol, der følger med det. ”

Så uden videre, her er vores eksklusive interview med Ryan Fyfe.

Interview med Ryan Fyfe, administrerende direktør for WorkChain.io og grundlægger af Humanity.com

Robert DeVoe, Blockonomi.com: En nylig undersøgelse antyder, at mange mennesker ville være villige til at modtage mindst en del af deres løn i kryptokurrency. Hvor tror du, denne tendens vil være i det næste årti??

Ryan Fyfe: Resultaterne af undersøgelsen er virkelig opmuntrende for det, vi bygger. Det viser, at efterspørgslen vokser. Men vi gloser ikke over tingene. Der er bestemt nogle barrierer at overvinde, som kryptovolatilitet, at bygge bro over kløften mellem fiat og krypto og give folk tillid til, at deres indtjening f.eks. Er beskyttet. Alle ting, vi arbejder på.

På makroniveau ser jeg at tjene krypto som grundlæggende for bredere vedtagelse af mainstream. Da det bliver lettere at bruge krypto, vil det tilskynde flere mennesker til at vælge at blive betalt i det. Derefter øger hyppigheden af ​​folk, der bruger det, når flere tjener det. En sneboldeffekt, der fremskynder mainstream-adoption.

Da folk i stigende grad forstår fordelene ved krypto i forhold til fiat – hastighed, sikkerhed, decentralisering – tror jeg efterspørgslen efter at tjene det vil vokse i løbet af det næste årti. Og vi planlægger at være lige der foran og skubbe denne vedtagelse.

“Streaming af penge vil ændre, hvordan vi får adgang til vores penge”

Robert: I en af ​​hans samtaler diskuterede bitcoin-kommentator og forfatter Andreas Antonopoulos en idé, han kaldte streaming af penge. I enkle vendinger er ideen, at medarbejderne i fremtiden måske får løn hvert minut i stedet for hver måned. Tror du, at denne idé kommer til at virke, og i så fald hvad skal der først ske, før det kan blive en realitet?

Ryan: Andreas gør et fantastisk stykke arbejde med at formulere blockchains potentiale for at transformere den måde, folk bliver betalt på. Hans vision om ‘streaming af penge’ – som vi deler fuldstændigt – vil revolutionere hele det økonomiske økosystem. Ligesom streaming af film og musik ændrede, hvordan verden bruger medier, vil streaming af penge ændre, hvordan vi får adgang til vores penge og den øjeblikkelighed, vi forventer.

Da betalinger i realtid allerede er mulige på vores platform, er vi på vej til at nå Andreas ‘vision om streaming af penge. Ved hjælp af smarte kontrakter er en medarbejder og arbejdsgiver enige om det arbejde, der skal afsluttes, og kompensationen for det. Derefter, når arbejdet er afsluttet, bliver indtjeningen øjeblikkeligt tilgængelig.

På dette tidspunkt er det et skridt fra Andreas ‘idé om de penge, der betales hvert sekund, da medarbejderen stadig skal vælge at udbetale, og der er gebyrer forbundet med denne proces. Men vi arbejder på at afbøde disse omkostninger gennem lønskanaler, der ligner det lynnetværk, han taler om.

Som med alle blockchain-anvendelser er der nogle ting, der stadig skal ske for at få det til at virke: efterspørgsel fra medarbejdere, arbejdsgivere, der tilpasser sig en ny model, og som jeg nævnte tidligere, nedbringelse af transaktionsomkostninger.

“Skatter og indkomstindberetning er krypto-brede punkter for foruroligelse”

Robert: En bekymring, der ofte kommer op, når man diskuterer at betale lønninger i kryptokurrency, er spørgsmålet om skatter og indkomstrapportering. Hvad er nogle af de barrierer, som arbejdsgivere ser i dag i denne henseende, og hvad er nogle måder, der kan lindre disse juridiske byrder?

Ryan: Dette er, hvad vi hører meget fra arbejdsgivere. Og da jeg var 150 arbejdsgivere hos mit tidligere firma, har vi lagt meget vægt på det. Med så mange forskellige skatter og fradrag involveret, især når du begynder at krydse grænser, kan det få betalt i krypto til at virke som en ekstra byrde.

For at overvinde det taler vi kun i nettobetalinger. Det vil sige, en arbejdsgiver bruger stadig det samme HR- eller lønsystem til at beregne skatter og fradrag, så integreres WorkChain.io med dette system og udbetaler nettobeløbet. Til at begynde med erstatter vi effektivt afhængigheden af ​​fiat og banker; erstatter ikke eksisterende lønudbydere.

Vi ved, at det ikke er unikt for os. Skatter og indkomstrapportering er kryptodækkende punkter for foruroligelse. Du har regeringer og regulatorer, der arbejder på dem døgnet rundt. Som med noget, forventer jeg over tid, at de vil mindskes som barrierer, og kryptobetalinger bliver mere almindelige. Da folk først hyrede folk eksternt, ville lignende slags problemer være kommet op. Nu er det næppe bekymrende at ansætte nogen i et andet land.

“At få regeringer til at omfavne krypto mere … Vil uden tvivl have indflydelse på vedtagelsen”

Robert: Tidligere senator Ron Paul skrev for nylig i sin blog, at den amerikanske regering bør indføre en lov, der blandt andet forhindrer al beskatning af udvekslinger mellem kryptovaluta og fiat-valuta. Dette foreslog han, vil øge indførelsen af ​​kryptokurrency. Hvad er din mening om hans forslag, og hvad ville være dit forslag om at reducere juridiske barrierer på en sådan måde, at det tilskynder til ægte og stærk vedtagelse af kryptokurrency på steder som USA?

Ryan: Ron er den fuldkomne libertarian. Ingen overraskelse, at han støtter kryptosagen i betragtning af de decentrale, libertariske idealer bag den. Det er svært at se medarbejderne være enige i, hvad han foreslår. Det er for meget af en eksistentiel trussel mod det traditionelle fiat-system. Og ikke sikker på at slippe af med alle skatter er realistisk. At gøre det ville gøre krypto til et paradis for skatteunddragelse og underminere dets langsigtede levedygtighed. Men bestemt ville kapitalgevinster være et godt sted at starte.

At få regeringer til at omfavne krypto mere, f.eks. Gennem gunstig regulering eller pengepolitik, vil uden tvivl have en indvirkning på vedtagelsen. Vi begynder at se dette, og det er vigtigt, at disse beslutninger ikke træffes isoleret af politikere og bureaukrater – folk fra kryptoindustrien skal have input.

Personligt tror jeg dog ikke, at de juridiske barrierer er så meget af en vejspærring, der står i vejen for crypto og mainstream. Se på Coinbase, de gør køb af krypto ikke meget sværere end at købe noget med dit kreditkort på eBay eller Amazon. Det, jeg ser som den større barriere, er nogle applikationer fra den virkelige verden til crypto, der giver flere mennesker de fordele, som crypto lover.

Kryptosegmentet skal modnes og bevæge sig ud over hype til et reelt værktøj til

vedtagelse til start. Og måske som Ron siger, vil det tage endnu en recession, før dette sker. Når alt kommer til alt, hvad der startede bitcoin for ti år siden var en recession. Den kommende kunne men lige så stor. Denne gang, med kryptoinfrastrukturen allerede på plads, kan det være begivenheden, der tipper skalaerne.

Ser man længere ind i fremtiden, er det tænkeligt, at kryptokurrency kan gøre det muligt at programmere skatter til deres brug. For eksempel kan en regering udstede et oprindeligt token som deres valuta, så hver gang det er brugt, sparkes skatter automatisk tilbage, hvilket fjerner meget rapportering, gør afgiften mere forbrugsbaseret og strømning af opkrævningen på blockchain.

Stablecoins “kritisk for kryptoløn”

Robert: Det kan være svært at komme med forudsigelser, men hvilke specifikke kryptokurver eller hvilke generelle typer kryptokurver efter din mening er de vigtigste, når det kommer til lønudbetaling? Tror du for eksempel, at bitcoin vil være kongen, eller vil det være en slags stablecoin, der er knyttet til en fiat-valuta som den amerikanske dollar?

Ryan: Jeg tror, ​​bitcoin vil fortsat være en af ​​de dominerende kryptokurver. Men når det kommer til lønudbetaling, har bitcoin og andre kryptokurver volatilitet knyttet til sig, hvilket gør stablecoins afgørende for crypto-lønsedler..

Hvis der blev betalt løn i bitcoin, Ethereum eller en hvilken som helst anden standardkryptovaluta, er arbejdsgivere og medarbejdere underlagt prisudsving, der kan gøre lønningslisten langt dyrere eller en lønseddel langt mindre værdifuld natten over. I det væsentlige uddeler vi lodsedler i stedet for lønsedler.

For at kryptolønninger virkelig skal tage fat, skal arbejdsgivere og ansatte have stabiliteten og tilliden ved at vide, hvad de betaler – eller får betalt – i dag, vil være den samme værdi i morgen og den næste dag. Stablecoins giver denne stabilitet.

Vores platform er bygget på Ethereum, så den understøtter ETH og ethvert ERC20-token. Oprindeligt, når vi går på markedet, arbejder vi med TrueUSD og EURS, som støttes en-til-en af ​​henholdsvis amerikanske dollars og euroen. Men vores lønningslommebog – hvor brugerne modtager deres kryptoløn – er fleksibel og vil være i stand til at understøtte andre blokkæder, så når rummet udvikler sig, kan vi bevæge os med det.

Afsluttende tanker

Det er klart, at vi stadig har en lang vej at gå, før store multinationale virksomheder betaler deres ansatte i krypto. Det er dog klart, at tingene begynder at ændre sig langsomt. I december 2017 annoncerede store japanske konglomerat GMO et program for at give deres ansatte mulighed for at vælge at modtage en del af deres løn i bitcoin.

Måske kommer tiden før snarere end senere, hvor små og mellemstore virksomheder begynder at tilbyde lønninger i krypto, der udbetales dagligt i stablecoins. Når det først er sket, er det kun et spørgsmål om tid, indtil de multinationale tungvægte deltager. Enkelt sagt, udsigten til at få betalt dagligt i stedet for hver 2. til 4. uge kan fundamentalt ændre den måde, hvorpå folk får betaling.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me