Insiders: Ethereum Development Consortium ConsenSys Søger $ 200 mio

Consensys

2018s Bitcoin-bjørnemarked har ikke været venligt for startups i industrien. Med undtagelse af et par undtagelser i Binance og BitMEX blev kryptoselskaber smækket over hele linjen. Sydkoreanske børsgigant Bithumb blev for eksempel rapporteret at have mistet 180 millioner dollars i løbet af 2018, delvis som et resultat af et brutalt hack, der sandsynligvis mistede platformvirksomheden i store mængder.

Nogle virksomheder kollapsede fuldstændigt, da de ikke kunne skabe økonomisk sikkerhed, da kryptobedrifterne mistede 90% + af deres amerikanske værdi. Mens andre, som ShapeShift og Bitmain, fyrede medarbejdere i dusinvis.

Men efter over et års brutal prishandling er markedet begyndt at vende sig, og de startups, der er ramt af den såkaldte “kryptovinter”, begynder endelig at vende tilbage på deres fødder. Det ser dog ud til, at ConsenSys, et Ethereum-udviklingskonsortium, har brug for en hjælpende hånd.

Consensys

ConsenSys ser efter ekstern finansiering

Ifølge en seneste rapport fra The Information, den New York-hovedkvarterede blockchain-gruppe, ledet af Ethereum-medstifter Joseph Lubin, søger i øjeblikket en stor sum af risikovillig kapitalfinansiering.

Citerer “flere mennesker med kendskab til planerne”, forklarer afsætningsstedet, at ConsenSys, som huser MetaMask, Infura og utallige andre vigtige dele af Ethereum-infrastruktur, aktivt søger 200 millioner dollars fra “eksterne investorer”, efter at have afviklet Lubins Ether-stash for år i træk.

Mens dette ni-cifrede beløb er latterligt i sig selv, virker $ 200 millioner endnu skørere, når du indregner de kun $ 21 millioner, som virksomheden trak til regnskabsåret 2018, og at ConsenSys søger en vurdering af “mindst 1 mia. $.”

Denne 50+ gange indtægts-til-markedsværdi multiplikator er i øjnene af nogle potentielle investorer “for høj i betragtning af virksomhedens indtægter og udgifter”, skriver informationen, mens der henvises til de førnævnte kilder..

Interessant nok synes ConsenSys, et velkendt branchenavn, på trods af skepsis at finde sin ti-cifrede vurdering fuldt ud berettiget. Gruppens ledere har angiveligt allerede kastet ConsenSys til investorer i Hong Kong og Sydkorea – to krypto-hotspots – og de kendte hævder, at selv kinesiske investorer overvejer at give den Ethereum-centrerede gruppe nogle kontanter.

Og med tiden kan dette vise sig at være et vindende væddemål. I henhold til indsamlingsdokumenterne, der er opnået af kilder, planlægger ConsenSys at sikre mere end $ 50 millioner i indtægter for regnskabsåret 2019, hvoraf 80% sandsynligvis kommer fra firmaets servicearm, der samarbejder med virksomheder og regeringer for at introducere dem til blockchain-teknologier.

Mens ConsenSys åbenbart har hovedet højt nu, da det projekterer en fordobling af sine indtægter år over år, kommer den påståede søgning efter $ 200 millioner efter en dramatisk fyring. I slutningen af ​​2018 udgav Lubin et brev til ConsenSys ‘eger, ofte Ethereum-decentraliserede applikationsskabere og infrastrukturudbydere, der afslørede, at organisationen skulle gennemgå en omstrukturering, der omfattede en afskedigelse på 13% af de ~ 1.200 ulige medarbejdere.

Ethereum mister damp

ConsenSys nylige kampe fremhæver kun, at Ethereum ikke har gjort alt for varmt på det seneste. Og interessant nok forventer mange insidere i branchen, at denne uheldige tendens fortsætter i fremtiden.

Tidligere på året tog Fred Wilson, medstifter af kryptovenlige Union Square Ventures, sin verdensberømte blog for at hævde, at han forventer at se Ethereums rum i dette økosystem udfordret af nye konkurrenter i 2019. Denne quip blev efterfulgt af en næsten identisk kommentar fra Kyle Samani, en partner i brancheinvesteringskoncernen Multicoin Capital, kort derefter.

Samani sagde specifikt, at procentdelen af ​​de samlede udviklere arbejder skift fra Ethereum til nyere Blockchain 3.0-platforme, såsom Polkadot og Cosmos. Senest tog Tetras Capitals Alex Sunnarborg til Forbes for at fortsætte denne fortælling og hævdede, at de nævnte fyringer hos ConsenSys, mangel på brugere på Ethereum-baserede applikationer som Augur og overvurderingen af ​​visse ICO’er er tegn på, at projektet mister momentum og damp.

Alligevel har Vitalik Buterin, skaberen af ​​projektet, gjort sit yderste for at udstråle tillid midt i det, som nogle kalder “FUD”. I en nylig Reddit-tråd hævdede kryptovaluta-iværksætteren, at Prysmatic, Lighthouse, Ethereum 2.0 (Serenity) og så videre og så videre fortsætter med at arbejde lige efter planen. Men er dette sandt? På dette tidspunkt er ingen alt for sikre.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me