Indisk Bitcoin Exchange-grundlægger sprænger premierministeren over Crypto Ban

Kryptovaluta Indien

Kunal Barchha, medstifter af CoinRecoil – en indisk Bitcoin-udvekslingsplatform har lammet premierminister Narendra Modi over landets negative holdning til kryptokurver. Indien fortsætter med at fordoble sine antikrypto-tilbøjeligheder med rapporter om et forestående tæppeforbud. I mellemtiden forlader flere børser landet på grund af manglende adgang til banktjenester.

Kryptovaluta Indien

RBI Dræber Crypto Commerce

I en åbent brev til premierminister Modi sagde Barchha, at landets centralbank tilgang til kryptovaluta sektoren dræbte industrien i Indien, da regeringen ikke var på vej med lovgivningsmæssige politikker vedrørende kryptovaluta.

Et uddrag fra brevet lyder:

Der er en øredøvende stilhed om kryptoindustriens fremtid med hensyn til regler, og dette dræber drømmene om spirende iværksættere som os. Jeg forstår regeringens bekymring over kryptokurrencyers anonyme karakter og deres mulige anvendelse til hvidvaskning af penge eller finansiering af terrorisme.

I april 2018 forbød Reserve Bank of India (RBI) kommercielle banker i at levere tjenester til personer eller virksomheder, der er involveret i kryptokurrencyhandel eller med virtuelle mønter. Forbuddet kommer efter at apex-banken gentagne gange advarede borgere om de risici, der er forbundet med handel eller handel med virtuelle valutaer.

RBIs meddelelse betød, at krypto-udvekslinger i landet snart ville være ude af drift, da brugerne havde brug for banker for at kunne overføre fra deres opsparingskonti til tegnebøger. Derefter bliver kunder nødt til at bruge peer-to-peer (P2P) udvekslingsplatforme som LocalBitcoins og Bisq til at handle virtuelle valutaer.

Derfor udfordrede flere børser og kryptokurrency-samfundet i Indien centralbankens beslutning i retten. En sag, der har set masser af frem og tilbage på mere end et år.

I februar 2019 rapporterede Blockonomi imidlertid, at Indiens højesteret gav den indiske regering fire uger til at komme med en defineret lovgivningsmæssig politik vedrørende kryptokurver. Manglende overholdelse af en politik inden for den angivne tidsramme vil betyde, at apex-domstolen afsiger sin dom.

Bitcoin-forretning, der forlader landet

RBI-forbuddet i 2018 havde sin vejafgift på krypto-udvekslinger, herunder Kunal Barchha’s. I brevet sagde CoinRecoil-chefen, at virksomheden forsøgte at udfordre centralbankens direktiv på lovlige måder. Barchha erklærede endvidere, at opstarten gik fint, indtil regeringens politik kastede en skruenøgle i deres værker. Ifølge Barchha har retssagen sat en stræk i virksomhedens økonomi.

CoinRecoil er en af ​​mange Bitcoin-børser, der er negativt påvirket af RBI-forbuddet. I 2018 lukkede Zebpay, den største virtuelle valutaudveksling i Indien på det tidspunkt, kryptovalutaaktiviteter i Indien og flyttede til Malta. Virksomheden udvidede også sine tjenester til Australien i maj 2019.

En anden Indien-baseret kryptokursudveksling, Coinme, pakkede op og forlod landet i lyset af usikre lovgivningsmæssige politikker. For nylig tvang RBI-forbuddet Koinex til også lukke ned kryptovaluta-tjenester i Indien, der deltager i listen over indiske børser, der forlader landet.

Regeringens behov for at samarbejde med Crypto-interessenter

Ifølge CoinRecoil-medstifteren gennemførte regeringen beslutninger vedrørende branchen uden at undersøge eller skabe kontakt med interessenter i branchen.

Kunal Barchha understregede det ovennævnte punkt:

”I RTI, der blev indgivet sidste år, blev det afsløret, at RBI ikke foretog nogen form for forskning, før de udstedte cirkulæret. Næsten 3 millioner mennesker blev fuldstændig frataget deres penge af det ene stykke papir. Få af regeringens embedsmænd kommenterede, at finansministeren, hr. Arun Jaitely gentagne gange advarer om brugen af ​​den. Også RBI advarede brugerne om det. ”

Barchha tilføjede, at regeringen var afhængig af beslutninger truffet af udenlandske tilsynsmyndigheder i stedet for at diskutere med sine borgere om kryptorummet.

Barchha sagde imidlertid, at løsningen på regeringens problemer var behovet for at være fordomsfri med kryptointeressenter, da stivhed ikke ville fungere.

Desuden sagde medstifteren, at krypto-udvekslinger i landet er villige til at sikre, at deres platforme ikke bruges til hvidvaskning af penge. Tilstrækkelig støtte fra regeringen ville også betyde, at krypto-startups i landet ville indrette bedre måder til at reducere regeringens spændinger.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me