Inde i WithdrawDAO Contract Creator’s Edgeware (EDG) Signal

Ethereum

En smule intriger ramte Ethereum-samfundet den 2. juli, da det blev afsløret, at WithdrawDAO-kontrakten blev brugt for at argumentere for et punkt: smarte kontraktudbydere med særlige rettigheder er imod ånden i decentraliseret finansiering.

WithdrawDAO-kontrakten, der blev oprettet i kølvandet på det berygtede DAO-hack i juni 2016, er forblevet online og har ingen tidsbegrænsning, selvom dets oprindelige formål – refusion af DAO-tokens for ether (ETH) – allerede er gennemført i mange der var involveret.

Ethereum

WithdrawDAO-kontrakten kan ikke opdateres og har ingen direkte ejer, selvom den er knyttet til den konto, der implementerede den. Denne dynamik førte til, at øjenbryn blev hævet den 1. juli, da Blockly-grundlægger Darragh Browne først opdagede den daværende ukendte “ejer / s” af kontraktens implementeringskonto havde signaleret næsten 123.000 ether til Edgeware lockdrop.

Ejeren / e af WithdrawDAO-kontrakten har signaliseret 122.864 ETH til Edgeware Lockdrop, hvilket potentielt berettiger dem til en stor del af EDG-tokenfordelingen

– Darragh (@dabrowne) 1. juli 2019

Uden endnu at kende signalets sammenhæng opstod der spekulationer om, at den eller de ansvarlige personer var på udkig efter at distribuere EDG, Edgewares tilknyttede token, der formidles i lockdrop, til de interessenter, der har ether i WithdrawDAO.

Denne spekulation endte dog med at være forkert.

Hvad er Edgeware og Why’s It Matter?

Edgeware er en smart kontraktplatform, der udvikles som en faldskærm for Polkadot, interoperabilitetsprotokollen oprettet af Parity, der har støttet Edgewares lancering sammen med Commonwealth Labs.

Platformens token, EDG, distribueres via en låsemekanisme, hvor brugere, der sender ETH til en bestemt smart kontrakt, får tildelt EDG afhængigt af hvor meget ETH der blev sendt, og hvor længe den blev sendt til. Cirka 90 procent af tokens distribueres offentligt, mens resten fordeles mellem Commonwealth Labs og Parity.

Ud over låsedråben kan brugerne dog også “signalere” deres ether for at modtage EDG uden midlertidigt at skulle låse ETH i.

På pressetid har tre enheder, der henholdsvis kontrollerer mere end 70.000 ether, hver signaleret om at deltage i token-dråben: UdtrækDAO, Aragon og Polkadot Multi-Sig. Navnlig har Polkadot-kontrakten mere end 300.000 ETH ubegrænset frosset på grund af Parity Multi-Sig Library selvdestruktion fiasko.

Kun de to sidstnævnte signaler er alvorlige, men som vi nu ved, blev WithdrawDAO-signalet udført i protest. Denne protest har rejst spørgsmålstegn ved, om skabere af Ethereum-kontrakter skal have særlige privilegier, som at være i stand til at signalere for luftdråber – f.eks. hvordan Polkadot bruger den konto, der implementerede Polkadot Multi-Sig til at signalere på vegne af kontraktens 300.000 frosne ETH.

“Særlige rettigheder … er en dårlig idé,” argumenterer Nick Johnson

Tirsdag afslørede Ethereum Name Service-lederudvikler Nick Johnson sig som den person, der signalerede på vegne af WithdrawDAO.

Da Johnson fortsatte med at forklare i en post-mortem Twitter-tråd, signaliserede han Edgeware-lockdropen for at protestere mod forestillingen om “udrulning af en kontrakt som at have særlige rettigheder eller beføjelser” og sagde, at han ikke havde nogen interesse i handlingen ud over at bruge den for at fremhæve, at kontraktskabere ikke skal ses som ejere.

Jeg signalerede, fordi det er en dårlig idé at behandle udruleren af ​​en kontrakt som at have særlige rettigheder eller beføjelser: vi bygger tillidløse systemer, og det betyder ikke noget indbygget koncept om en ‘ejer’. Jeg ville argumentere ved hjælp af det højeste bullhorn, jeg havde.

– nick.eth (@nicksdjohnson) 2. juli 2019

For at køre dette punkt endnu længere hjem offentliggjorde Johnson den private nøgle til den konto, der oprettede WithdrawDAO, for offentligt at neutralisere denne kontos privilegium at signalere til Edgeware lockdrop.

Jeg fortsætter med at opmuntre @HeyEdgeware og alle andre ikke at arrogere nogen specielle privilegier til skaberne af kontrakter.

– nick.eth (@nicksdjohnson) 2. juli 2019

Udvikleren afsluttede tråden i at opfordre Edgeware-teamet og videre til på lignende måde at bevæge sig væk fra at tildele kontraktskabere med særlige beføjelser, beføjelser, der kunne misbruges, hvis de udøves uansvarligt.

Selvfølgelig, hvis det smarte kontraktprojekt fulgte Johnsons anbringende, ville Polkadots bagmænd ikke længere være i stand til at signalere på vegne af 300.000 ETH i Polkadot Multi-Sig.

Det ville betyde, at interoperabilitetsplatformen ikke effektivt kunne genvinde en del af de frosne midler med EDG, der ville være distribueret via signalering. Der er dog ingen indikation for, at Polkadots signal vil blive gået tilbage for nu.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me