IKEA ved siden af ​​omfavne Ethereum Blockchain efter Morningstar & Santander

Ikea

På trods af en relativt skræmmende prisudvikling i år ser Ethereum ud til at blive mainstream.

Annonceret i en pressemeddelelse, der blev offentliggjort tirsdag, har IKEA – ja, boligindretningsgiganten kendt for sine snavs-billige kødboller og “opbyg det selv” produktlinje – brugt den offentlige blockchain til at afslutte en transaktion med et islandsk firma.

Ikea

IKEA, væk blockchain

Efter frigivelsen har en islandsk filial af den svenske møbelforhandler brugt “Tradeshifts platform og smarte kontrakter” bygget på Ethereum-blockchain til at afregne en faktura med Nordic Store, en mere lokal forhandler, der købte IKEA-varer.

Interessant nok blev transaktionen ikke afviklet i Ether, men i “Monerium’s programmerbare digitale kontanter.” Monerium er en fintech-opstart bakket op af Ethereum-udviklingsstudiet ConsenSys. Upstart er især den første institution for elektroniske penge, der er godkendt af Islands finanstilsyn.

Selvom detaljerne (specifikt størrelsen) af transaktionen ikke er blevet offentlig information, mener de, der er involveret i denne transaktion, at denne Ethereum-baserede fakturaafregning er et tegn på de kommende ting for digitale betalinger.

“Som det første firma, der er autoriseret til at udstede e-penge på blockchains, er vi glade for at demonstrere fordelene ved blockchains til almindelige B2B-transaktioner ved hjælp af en juridisk form for digitale penge,” sagde Moneriums administrerende direktør, Sveinn Valfells..

Administrerende direktør for IKEA Island gentog denne begejstring og bemærkede, at en “programmerbar finansiel forsyningskæde, hvor handelspartnere kan forbinde informationsstrømme til pengestrømme gennem smarte kontrakter”, vil hermed revolutionere, hvordan kunder og deres leverandører interagerer med hinanden.

Det er vigtigt at bemærke, at mens Monerium, TradeShift, Nordic Store og IKEA brugte Ethereum, var deres transaktion afgjort ikke relateret til kryptokurrency (undtagen transaktionsgebyrer). Valfells sagde:

”I modsætning til kryptokurrency, der er ustabil, er e-penge et bevist digitalt alternativ til kontanter, reguleret og kan indløses efter behov. Brug af programmerbare e-penge i smarte kontrakter indvarsler en ny kategori af betalinger. ”

Massive firmaer, der bruger Ethereum Tech

IKEAs uventede brug af et Ethereum-baseret e-pengesmart kontraktsystem er det seneste tilfælde af et massivt selskab, der bruger den populære blockchain.

Bare den anden dag blev den Chicago-baserede finansielle servicegigant Morningstar, der beskæftiger sig med kreditvurderinger og aktiv / markedsanalyse, afsløret af Forbes for at være begyndt at dykke ned i Ethereum.

Som vi rapporterede om den sag, ser det amerikanske firma ud til at migrere nogle af sine kreditvurderingsforretninger til et blockchain-system gennem Ethereum-smarte kontrakter og orakler – programmer, der bruges til at bringe off-chain-data til en blockchain. Et foreslået produkt vil være at tokenisere virksomhedsgæld, som derefter vurderes on-chain af Morningstar, hvilket giver investorerne mere et helhedsorienteret kig på en obligation.

Tilsvarende afslørede Banco Santander, den største bank i Spanien, i september, at den havde afviklet en obligation på 20 millioner dollars helt på Ethereum.

Folk har bedt om de transaktioner, vi har foretaget for at rydde og afvikle obligationen på 20 millioner dollars på Ethereum-mainnet.

– John W.. &# 127470;&# 127466;&# 127482;&# 127480;&# 127466;&# 127480;&# 127466;&# 127482; (@_JohnWhelan) 12. september 2019

I kølvandet på obligationsafviklingen udtrykte virksomheden sin begejstring for piloten og specifikt undersøgte, hvordan det blockchain-baserede system “reducerede antallet af mellemled, der kræves i processen, hvilket gjorde transaktionen hurtigere, mere effektiv og enklere.”

Santander, IKEA og Morningstar ved hjælp af Ethereum er dog kun toppen af ​​isbjerget. I løbet af de seneste måneder har nogle af verdens største teknologi- og detailvirksomheder, for ikke at nævne nogle finansielle institutioner, startet et strejf i brugen af ​​blockchain, specifikt Ethereum.

Men da disse virksomheder bruger smarte Ethereum-kontrakter, ikke selve Ether, er det stadig at se, om virksomheder, der vedtager blockchains teknologi og intelligente kontraktsystem, vil have en positiv effekt på kryptokurrencyens pris.

Men med øget efterspørgsel efter Ethereum-blockchain-processer bør der komme en øget efterspørgsel efter Ether selv. Det er hvad Ether-tyre alligevel vil have.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me