IBM-partnerskab med Stellar (XLM) i Jeopardy Amid Exec Upheaval

Stellar XLM

I overensstemmelse med sin natur som et pro-teknologivirksomhed har IBM (International Business Machines) været banebrydende for vedtagelsen af ​​blockchain og kryptokurrency på arenaen for Fortune 500.

Det amerikanske firma har gået sammen med nogle af verdens største virksomheder inden for alt fra detailhandel til supply chain management for at vise, hvordan denne spirende teknologi kan bruges til gavn for deres bundlinje og vigtigere, samfundet som helhed.

Stellar XLM

Men med de seneste skift i sammensætningen af ​​IBMs C-suite og udøvende team er nogle forsigtige med, at virksomhedens massive angreb i dette rum kan være på tynd is.

IBM mister to eksekveringer

Ifølge en nylig eksklusiv fra kryptovennligt nyhedsudløb Modern Consensus, kendt for sine interviews og såkaldte “scoops”, har IBM lige mistet sin teknologichef – Stanley Yong.

Yong, der også fungerede som virksomhedens ledelse af sit centralbank digitale valuta (CBDC) -initiativ, syntes tilsyneladende integreret i “Big Blue’s” satsninger i blockchain-rummet. Hans tid hos Monetary Authority of Singapore tillod ham nemlig at oprette forbindelser med banker over hele kloden, herunder krypto- og blockchain-venlige i Filippinerne og Sydkorea. Og som et resultat havde teammedlemmer i IBM Blockchain let adgang til hans forbindelser.

Det er uklart, hvorfor Yong rejste, eller hvor han er på vej hen, men denne interne tumult er sandsynligvis ganske slag for ikke kun det decentrale lederteam som selskabet, men også IBM generelt..

denne artikel om @IBM CTO Stanley Yong, og artiklen skifter til en fuldstændig demontering af Stellar / IBM-partnerskabet. Baseret på hvad jeg læser, er det partnerskab dødt i vandet nu. Vi har brug for flere artikler om dette. https://t.co/kvetQzxS2x

– Michael Arrington (@arrington) 16. juni 2019

Denne nyhed kommer kun få uger efter, at Jesse Lund, den globale leder af IBM Blockchain, der berygtede en $ 1.000.000 $ Bitcoin forudsigelse, pludselig forlod firmaet. Dette blev ikke forventet, da IBMs spil i rummet har været støt chugging alene, fået trækkraft og fortsat finder brug i virkelige verdensscenarier.

Både Lund og IBM selv afgav meget immaterielle og forvirrende udsagn, hvor førstnævnte kun sagde, at han var gået ”men er stadig optimistisk med hensyn til betalingsinnovation ved hjælp af Blockchain.”

Stjernepartnerskab i Jeporady?

Med alt dette i tankerne fortsætter Modern Consensus ‘Michael Craig med at postulere, hvad dette kan betyde for IBMs fremtid i blockchain, og mere specifikt virkningerne på firmaets forhold til Stellar, den kontroversielle Ripple-esque-hovedbog bag mange af IBMs planer. i blockchain.

Craig bemærker, at da Lund var hos virksomheden, var han IBMs hjemmehørende cheerleader for Stellar, efter at have hyldet projektet, grundlagt af manden bag Ripple og Mt. Gox, offentligt.

Som det globale chef for Blockchain var Lund sandsynligvis integreret i at vælge Stellar som IBMs go-to-kæde, især når der er andre virksomhedsvenlige muligheder som Ethereum, EOS, NEM og Ripple på bordet.

Stjerneskaberen Jeb McCaleb er kommet ud for at benægte rygter om enhver skilsmisse mellem hans projekt og IBM, men Craig bemærker, at fremtiden for de to entites forhold sandsynligvis er i jeporady.

Usandsynligt at lukker Blockchain Venture

Det er vigtigt at bemærke, at IBM, selvom det sandsynligvis skades af tabene fra både Yong og Lund, sandsynligvis ikke helt lukker sin blockchain-division på grund af de udøvende ledere..

Sent sidste år postulerede Barry Silbert, administrerende direktør for Digital Currency Group, at hvis hver af firmaets daværende 1.600 blockchain-medarbejdere hver blev betalt i gennemsnit $ 100.000 om året, udgjorde virksomhedens forbrændingsrate for denne filial 160 millioner dollars. Mens Silbert ikke citerede nogen rapporterede finanser, idet han tydeligvis tog en serviet matematisk tilgang til teknologigigantens budget, er det klart, at IBM for nyfødt teknologi ikke er meget en vittighed.

Til $ 100.000 pr. Person bruger IBM $ 160.000.000 om året på blockchain-projekter https://t.co/3L1ux6V0Tm

– Barry Silbert (@barrysilbert) 9. august 2018

Faktisk har IBM tilsyneladende arbejdet hårdt for at få virksomheder og finansielle institutioner til at finde værdi i blockchain. Senest har firmaet gjort det dannede hold med ”Big Four” -revisor KPMG, farmaceutisk gigant Merck og Walmart for at hjælpe en narkotikaforsyningskæde. Og få uger tidligere gjorde IBM fremskridt med at få centralbanker til at se nærmere på denne teknologi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me