I morgen finder vi ud af detaljerne om Facebooks Cryptocurrency

Facebook

I løbet af de sidste par måneder har det globale kryptomiljø været i høj beredskab takket være de tilsyneladende uendelige rygter om Facebook og dets planlagte kryptokurrency. Mens det californiske selskab især har tavet igennem hele denne tid, ser det ud til at den sociale mediegigant forbereder sig på en endelig lancering.

Facebook

Ny sammenslutning til kontrol af Facebooks krypto

Den sociale mediegigant vil afsløre detaljerne i den organisation, der er ansvarlig for håndtering af operationer med den oprindelige kryptokurrency, Facebook afslører Libra Association den 18. juni, og den vil operere fra Genève, Schweiz.

Teknologigiganten vil også lancere et testnet af sin blockchain samme dag sammen med projektets hvidbog. Citerer ikke navngivne kilder, hævder rapporten, at Libra-tokenet i øjeblikket er placeret på Facebooks Libra Blockchain, med en dedikeret Libra Reserve, der også er til stede for at give fungibilitet, lav inflation og global accept af aktivet.

Nogle rapporter har antydet, at Facebooks kryptovaluta ville blive kaldt “Global Coin.” Andre har givet det monikeren “Vægten”, mens den rapporterede forening har den samme konnotation til den. Navnet “Vægt” blev først brugt af det amerikanske senatskomité for bank-, bolig- og byanliggender i et åbent brev til Facebooks administrerende direktør Mark Zuckerberg tilbage i maj.

Teknologigiganten vil primært være fokuseret på at sikre overholdelse af lovgivningen, da den håber at give en “passende, sikker og pålidelig ramme” for aktivet. Fokus på sikkerhed var en af ​​grundene til, at teknologigiganten fik et brev fra det amerikanske senats bankudvalg tidligere på året og gav Facebooks rutede fortid med fortrolighed og informationshåndtering; det er ikke svært at se, hvorfor dette kan være et fast punkt.

For et teknologivirksomhed med milliarder af dollars i årlig indtjening efterlader Facebook ingen sten uberørt i sin søgen efter at sikre succesen med dette kryptoaktiv. Fra ansættelse af erfarne eksperter til forsegling af strategiske partnerskaber er virksomhedens fodspor overalt, selvom ingen fra firmaet er kommet ud for at give så meget som en opdatering om sagen.

Tidligere på ugen, som Blockonomi rapporterede, har den sociale mediegigant sikret opbakning fra nogle magtfulde teknologivirksomheder. Disse inkluderer f.eks.Uber, Stripe, VISA, MasterCard og PayPal, som alle har aftalt at samarbejde med den sociale mediegigant om projektet, hvor hvert selskab investerer en pæn sum på $ 10 millioner i frøinvesteringer.

Vil Chainlink være involveret?

I sidste uge frigav Google et indlæg på deres Google Cloud-blog, der beskriver, hvordan off-chain-data kan bringes i smarte kontrakter ved hjælp af Chainlink-decentraliserede oraklesplatform. Dette så LINK-token stige over 60% på nyhederne og hjalp med at validere det i mange menneskers sind.

Der har været meget spekulation, Facebook-krypten bruger også LINK i en vis kapacitet. Da mønten vil være en “kurv” -mønt, der er knyttet til flere forskellige valutapriser, kan de have brug for en sikker og decentral måde at trække disse priser i, noget Chainlink-platformen er designet til.

En anden smule er, at Facebooks Blockchain Director of Engineering, Evan Cheng, også er en Teknisk rådgiver for Chainlink.

Der er mange flere forbindelser, opsummeret i denne tweet-tråd:

Chainlink / Facebook-forbindelsen

Tråd inklusive alle ting Facebook blockchain, GlobalCoin / Project Libra / stablecoin og nøglemedarbejdere (inkl. Datoer & referencer) + Chainlink brødkrummer.#GlobalCoin #ProjectLibra #Libra #Blockchain #Crypto #Kædelink # 4IR #Facebook $ LINK

– GreenSockMonkey &# 128586; ⬡&# 129414; (@GreenSockMonkey) 11. juni 2019

Telegram kunne slå Facebook til punch

Det er værd at bemærke, at Facebook kan blive udsat for en hård konkurrence, før den lanceres. Telegram, en populær messaging-platform, kunne få sine tokens solgt til detailinvestorer senere på denne måned. Salget lettes af kryptokurrencyudveksling Liquid og Gram Asia, en af ​​de akkrediterede investorer, der deltog i dets to-fasede ICO-salg.

I modsætning til Facebook har Telegram været ret snakkesalig om sit kryptoprojekt, og hvordan det ville påvirke globale betalinger. Det leverede for nylig opdateringer om lanceringen af ​​sin Telegram Open Network (TON) testnetklient og Fift-programmeringssproget. Stadig, hvis den nylige rapport er nøjagtig, kunne vi endelig få en vis klarhed fra Facebook i denne uge.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me