Hvad er så bullish ved Bakks Bitcoin Futures?

Bakkt

Endelig er Bakkt begyndt at teste sin Bitcoin (BTC) futures-kontrakt. Mens dette er blevet markedsført som en tilsyneladende verdslig “brugeraccepteringstest” -fase, er denne lancering mødt med meget hurra fra hvert hjørne af kryptokurrency-samfundet.

Men nogle af jer undrer sig måske – vi har allerede et Bitcoin futures-køretøj fra Chicago Mercantile Exchange (CME), hvorfor er alle så begejstrede for den fra Bakkt?

Bakkt

Læs: Hvad er Bakkt & Hvordan vil det ændre kryptovalutaverdenen?

Bakkt Bitcoin Futures indgående

I slutningen af ​​sidste år, da BTC nærmede sig en prisbund, afslørede New Yorks børs moderselskab Bakkt. Da kryptokurrencymarkedet styrtede ned på det tidspunkt, begyndte investorer at se efter noget udsættelse, og Bakkt er det, de fandt. Krypto-upstart, der lovede at bringe et institutionelt centreret investeringsprodukt på markedet, et som mange håbede ville genoplive den døende Bitcoin.

Men denne optimisme var desværre ikke nok, da Bakkt stod over for utallige forsinkelser som følge af det amerikanske regulerende klima omkring kryptokurrency, hvilket resulterede i en flytning af lanceringsdatoen fra december til 22. juli. Men her er vi, med Bakkt, der er begyndt på beta-test af sit produkt. I en tweet platformen, der drives af den tidligere Intercontinental Exchange-direktør Kelly Loeffler, skrev:

I dag starter test af brugeraccept ved Intercontinental Exchange for Bakkt Bitcoin Daily & Månedlige futureskontrakter. Testen forløber som planlagt med deltagere fra hele verden.

Det er uklart, hvordan produkterne nøjagtigt testes – hvilket betyder, om kontanter og Bitcoin udveksles eller ej – og hvem der er involveret i beta.

Men hvis intet skulle gå galt, har Bakks team hævdet, at Bitcoin futures-produktet ved udgangen af ​​dette kvartal (3. kvartal 2019) skal være live for et globalt publikum. Denne bekræftelse blev foretaget på Bakks investeringstopmøde i sidste uge, hvor 150 investorer og institutioner mødtes for at antage at fejre børsens åbning og genopblussen på Bitcoin-markederne.

Hvorfor dette er bullish

Så hvad er så godt ved Bakks Bitcoin futures? For det første leveres de fysisk, hvilket betyder, at køb af en fremtidig kontrakt giver køberen adgang til Bitcoin. I modsætning til futuresproduktet fra CME, som udbetaler sine indehavere kontant, får ejere af Bakks produkt faktisk den “fysiske” BTC. Dette betyder, at futuresmarkedet vil have en mere håndgribelig effekt på spotprisen på Bitcoin.

Da købsvolumen for CMEs BTC-futureskontrakter kun rammer rekordhøjde måned over måned, kan det antages, at institutioner læner sig lang tid på Bitcoin. Skulle Bakkt-kontrakten se en lignende efterspørgsel på købssiden, vil BTC blive taget ud af spotmarkedet og opbevaret for kontraktindehavere, hvilket teoretisk set skulle føre til prisforbedring..

Bakkt begynder at teste mandag.

Hype er dog bagket med stof.

I modsætning til andre futures-børser afregnes dette i bitcoin.

Hård, faktisk bitcoin udbetales, ikke svarende til prisen på bitcoin.

Resultatet er bedre prisopdagelse og likviditet for bitcoin.

– Rytme (@Rhythmtrader) 20. juli 2019

Også med Intercontinental Exchange som partner og firmaer som Microsoft og Starbucks som partnere kan Bakkt muligvis tiltrække et endnu større institutionelt publikum end CME. Som Sam Doctor skrev Fundstrat Global Advisors-analytikeren, der var på ovennævnte topmøde, i en forskningsnotat, der fortæller hans fremmøde:

”Som vi har skrevet før, tackler Bakkt mange af hindringerne for adoption for traditionelle investorer, der søger at udvide deres mandat til også at omfatte krypto. Bakkt-lanceringen kan være en enorm accelerator for vækst for Bitcoin og crypto. ”

Bare en kort til side er Bakkt ikke den eneste spiller, der er begyndt at forberede sig på at gøre en meningsfuld angreb på fysisk leverede Bitcoin-futures. For et par uger tilbage afslørede ErisX, en udveksling bakket op af alle fra Fidelity og TD Ameritrade til Digital Currency Group, at den også næsten er klar til at lancere et sådant produkt. De to børser antager sandsynligvis det for overherredømme i denne arena i de kommende år.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me