Har denne Crypto-forsker fundet $ 100 millioner i mistede QuadrigaCX-fonde?

QuadrigaCX

Bindingen, som QuadrigaCX, en gang en af ​​Canadas største Bitcoin-børser, har fundet sig i, har raslet kryptoindustrien i flere uger. For dem, der gik glip af notatet, mistede det Vancouver-baserede selskab sin grundlægger, Gerald Cotten, til Crohns i midten af ​​december. Cottens uheldige død efterlod børsens økonomi i klem, da de resterende medarbejdere hævdede, at de ikke var i stand til at få adgang til 150 millioner dollars i Bitcoin, Ethereum, Litecoin, blandt andre digitale aktiver.

Det blev antaget, at de private nøgler til dette stash, der ejes af QuadrigaCX tusindvis af klienter og varetages af platformen, gik tabt til æteren på Cotten’s murede bærbare computer. Men blockchain-forskning har afsløret, at dette måske ikke er tilfældet.

QuadrigaCX

En del af QuadrigaCX’s Stash placeret

James Edwards, redaktøren for Zerononcense, en kommende blockchain-publikation med fokus på afsløring af tvivlsomme begivenheder i kryptosfæren, udgav for nylig en dybtgående stykke der skitseres, hvor QuadrigaCXs Ethereum (Ether) -beholdninger er i øjeblikket.

Edwards, go-to-forskeren for information vedrørende QuadrigaCX’s multi-ugers imbroglio, bemærkede, at der er en “meget stærk mulighed” for, at Kraken, Bitfinex og Poloniex, tre af verdens største krypto-opstarts, holder (eller en gang har holdt) et flertal af den ‘tabte’ Ether.

Forskeren, også kendt som Proof Of Research på Twitter, hævder, at 649.708 Ethereum-tokens, til en værdi af over 100 millioner dollars på deres overførselsdato, har fundet vej til de tre førnævnte børser. Edwards bekræftede sit krav og lagde en række transaktioner, han markerede sammen med deres respektive adresser, i et forsøg på at bestemme, hvordan den nu nedlagte canadiske børs styrede sine kundebeholdninger.

Mistede QuadrigaCX-midler

En del af James Edwards Research, Billede fra Zerononcense

QuadrigaCX skeptiker Jesse Powell, Bay Area-baserede administrerende direktør for Kraken, benægtede heftigt, at hans firma besidder enhver Ether, der vedrører udvekslingen, idet han citerer opdaterede blockchain-data for at bakke op.

Således bemærkede Edwards også opmærksomhed på information fra Taylor Monahan fra MyCrypto, analytics boutique Elementus og hans egen forskning, og bemærkede, at han er 99% sikker på, at millioner i Ethereum forbliver på kundekonti hos Bitfinex og Poloniex, der er baseret i Hong Kong og USA henholdsvis. Det er uklart, om kontiene var ejet af den nu afdøde Cotten’s, en QuadrigaCX-medarbejder, Cotten’s enke eller en anden gruppe.

Da QuadrigaCXs påståede Ether-kolde adresser stoppede med at sende udgående transaktioner den 8. december, en dag før Cotten rapporterede død, kan det antages, at virksomhedens grundlægger havde enekontrol med kontiene.

Uanset om Zerononcense-redaktøren er nøjagtig, betyder det, at de to børser mere sandsynligt end ikke kan bøje reglerne for at sende Ethereum vejen for canadiske domstole, så denne debakel kunne endelig begynde at se en vis løsning. I skrivende stund har repræsentanter fra både Poloniex og Bitfinex endnu ikke svaret på Edwards ‘bemærkninger.

Ikke skåret og tørret

Mens beviserne fra Edwards peger mod det faktum, at Poloniex og Bitfinex teoretisk kunne gendanne millionerne i krypto, er det uklart, hvorfor børserne endnu ikke har rørt op. Da der er løbende retssager mod QuadrigaCX, hovedsageligt for dets manglende evne til at styre kryptobesiddelser og dets tilsyneladende inkompetence, hævder nogle, at det kun ville være logisk for involverede platforme at bidrage med deres indsigt. Men ifølge offentlige optegnelser er dette endnu ikke blevet gennemført.

Mere sandsynligt end ikke er der klare juridiske usikkerheder omkring denne sag, da QuadrigaCXs fracas åbenbart er den første af sin art. Men børsens kreditorer bør begynde at sove godt. Den sandsynlige teori om, at over halvdelen af ​​de tabte midler stadig eksisterer, selvom de er under kontrol af en anden enhed, kan indikere, at der er andre Cotten-ejede konti, der har den mistede Bitcoin.

Dette er ikke gået ubemærket hen. Som rapporteret af Blockonomi tidligere i dag udsendte Jesse Powell fra Kraken for nylig en $ 100.000 bounty til information vedrørende de tabte QuadrigaCX-midler. Så spørgsmålet, der forbliver i alles sind, er – vil Powells samlende skrig gnist afsløringen af ​​banebrydende information?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me