Galaxy Digital’s Novogratz er utvetydigt sikker på, at Bitcoin bliver digitalt guld

Kryptovaluta og guld

Kan Bitcoin blive en digital version af guld? Mens mange tilskuere har overvejet dette relevante spørgsmål i årevis, er flagskibskryptovalutaen i øjnene af Mike Novogratz godt på vej til at opnå en sådan status.

Kryptovaluta og guld

Bitcoin er guld på Cryptos periodiske system

I en kommentar udstedt til Bloomberg TVs filial i Mellemøsten, Novogratz, grundlæggeren af ​​krypto-handelsbanken Galaxy Digital Holdings, bemærkede, at ligesom hvert element i det periodiske system svarer til et atomnummer, er Bitcoin den eneste levedygtige værdilager i kryptokurrencylandskabet. Den tidligere Goldman Sachs partner bemærkede endda, at Bitcoins langsomme blokeringstider og lave transaktionsgennemstrømning kun forstærker, at det er som guld, hvilket sammenligner lagringen af ​​kryptokurrency til, hvordan ædle metaller opbevares i Fort Knox.

Dette er ikke første gang, at Novogratz, en gang værelseskammerat til Ethereum-medstifter Joseph Lubin, har taget til offentlige fora for at give sin troskab til det digitale guldargument. Ved en optræden på CNN Business i september sidste år fremsatte Novogratz en kommentar, der minder meget om det ovennævnte. Han hævdede, at Bitcoin er blevet “tildelt en butik med værdi [status}” af investorer, idet han tilføjer, at hjælpeprogrammer, blockchain-baserede sikkerhedsaktiver og andre undergrupper af kryptokurver aldrig nogensinde vil komme tæt på at blive digitalt guld.

Mens Novogratz er overbevist om sin tro på, at Bitcoin er mere digitalt guld end noget andet, har nogle hævdet, at dette er ren lyssagn. Industri-kommentator Jason Smith bemærkede personligt, at BTC “allerede er penge” snarere end et aktiv af en anden klassifikation. Desuden blev kryptokurrencyens forudsætning forklaret i Satoshis magnum opus, den originale Bitcoin-hvidbog, som et “peer-to-peer elektronisk kontantsystem.”

Det er guld, ikke digitale kontanter

Uanset hvad er de fleste, ikke kun Novogratz, kommet til den konklusion, at projektet i dets nuværende tilstand er meget bedre egnet som et digitalt værdilager end en vis fremtoning af et udvekslingsmedium.

Selv Nick Szabo, en udfordrer for at være ansigtet bag Satoshi Nakamoto moniker, havde fremsat bemærkninger om, at kryptokurrency har mange værdier, der får den til at ligne ædle metaller. I en overraskende kommentar, der blev fremsat på det indledende Israel Bitcoin-topmøde, bemærkede den amerikanske kryptograf, at centralbanker kan se på at erstatte deres guldbeholdninger for Bitcoin, især på grund af førstnævnte “fysiske sårbarhed.”

For få dage siden udbrød Barry Silbert, administrerende direktør for den New York-baserede Digital Currency Group, at Bitcoin allerede har vundet det digitale guldløb. Med henvisning til anekdotiske beviser forklarede Silbert, at når årtusinder kæmper for en værdibutik, vil de henvende sig til kryptovalutaen, ikke guld. Grundlæggeren af ​​Digital Currency Group kommenterede endda, at de ældre penge, der i øjeblikket er placeret i guldbeholdninger, til sidst vil strømme til Bitcoin, især på grund af det digitale aktivs decentrale, sikre og ikke-suveræne egenskaber.

Tidligere Blockchain-produktchef Dan Held engang engang indledt en rant for at understrege sin tro på, at Satoshi aldrig betød, at Bitcoin iboende skulle være digitale kontanter, men en butik af værdi, der overskrider traditionelle grænser.

1 / Satoshis Vision ™ er en fjollet indsats, da det ikke betyder noget, hvad det var, er vi, hvor vi er nu. De, der skubber fortællingen “Bitcoin blev først foretaget til betalinger” insisterer imidlertid på kirsebærplukkende sætninger fra hvidbogen og forumindlæg for at forkæmpe deres perspektiv.

– Dan Hedl (@danheld) 14. januar 2019

Som rapporteret af Blockonomi på en tidligere dato, i en fejende 47-delt Twitter-tråd, bemærkede Held, at Satoshi selv nævnte guld, langsigtet værdivækst, Bitcoins status som en vare og endda knaphed. Dette førte i og for sig kommentatoren til at konkludere, at den pseudonyme kodeer ikke havde til hensigt, at de første iterationer af Bitcoin skulle bruges aktivt i det daglige liv gennem digitale købmænd..

Dette var langt fra slutningen af ​​Helds argument. Medstifteren af ​​crypto asset manager Interchange henledte opmærksomheden på netværks kardinale befalinger – 21 millioner BTC-forsyningsdæk, ti ​​minutters blokke og blokstørrelseslofter – og hævdede, at Satoshi kunne have ændret disse værdier for at skubbe fortællingen om de digitale penge. Men kryptokurrency-gudfaderen gjorde det ikke.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me