Fundstrat: Donald Trumps Crypto Tweet for at hjælpe Bitcoin med at nå $ 40.000

Donald Trump

I sidste uge oplevede kryptomarkedet en historisk begivenhed: både Bitcoin og Vægten blev nævnt i navn af den siddende amerikanske præsident. Overraskende nok var Donald Trumps tanker eller hans administrations tanker snarere ikke alle optimistiske.

I en tredelt Twitter-tråd, der blev hentet af næsten alle mainstream-forretninger, var den forretningsmand, der blev verdensledende, åbenlyst bearish på Bitcoin og kaldte den ustabil, iboende uvurderlig og et medium for kriminel økonomisk aktivitet.

Donald Trump

Som et resultat af denne pludselige tweetstorm, som mange siger ville cementere Bitcoin som “farlig” i millioner af øjne, begyndte nogle investorer at løbe bange.

Tweetsne kan faktisk være en måde at forklare Bitcoins flytning til $ 9.900. Men på trods af dette er analytikere og branchekommentatorer sikre på, at Trumps tweet i det lange løb kun vil hjælpe med at styrke levedygtigheden af ​​kryptovalutaindustrien.

Donald Trumps Bitcoin-tweet er bullish?

I tale til Yahoo Finance gjorde Fundstrat Global Advisors ‘hjemmehørende kryptokurrency-tyr, Thomas Lee, det klart, at han ikke er forbløffet over Trumps lidenskabelige stege af denne spirende industri.

I interviewet sagde Lee, at alt taget i betragtning, tweets er “positive”, fordi de cementerer ideen om, at kryptokurver er et relevant emne på den globale geopolitiske og makroøkonomiske scene. I løbet af de sidste par uger er ordene “Bitcoin”, “Vægt” og “Crypto” begyndt at pryde mainstream-forretninger og regeringshøringer igen og igen.

Det er ikke alt, som markedsanalytikeren fortsatte med at antyde, at Trumps kommentarer “gør de andre 99% [af verden] mere opmærksomme [på kryptokurrency].” Og hvis 1% af dette nye publikum på en eller anden måde finder værdi på kryptokurrencymarkedet, ville størrelsen af ​​samfundet omkring denne aktivklasse de facto fordobles øjeblikkeligt.

Alt i alt er det positivt.

– der er højst 1% af verdenen, der virkelig følger krypto (mere som 0,1%), så 99% er ligeglad

– DJT om, at han ikke er fan, gør de andre 99% mere opmærksomme.

– hvis 1% af disse bliver positive, kun 2x markedsstørrelse. https://t.co/dz9QY3mjWP

– Thomas Lee (@fundstrat) 13. juli 2019

“Det vil tvinge alle, der ikke er involveret – og husk, at en meget lille procentdel faktisk bekymrer sig om krypto og bitcoin – det vil tvinge de andre 98% af verden til at tænke over, hvad det betyder,” tilføjede han, mens han var i diskussion med Yahoos ankre.

Det er ikke alt. Som RT-bidragyder Max Keizer forklaret, Trumps anti-Bitcoin holdning bør tvinge nationer, der er anti-Trump til at undersøge kryptokurver for at trods den amerikanske leder. I en verden med stadigt voksende spænding mellem nationer på forskellige sider af det politiske spektrum er det måske ikke så vanvittigt, som det lyder.

Bitcoin kan ramme $ 40.000 i år

Trumps evne til at øge netværkseffekterne af Bitcoin er ikke det eneste bullish tegn i Lee’s øjne. Fra tidligere interviews og kommentarer er det klart, at Fundstrat-medstifteren er begyndt at identificere en sammenløb af faktorer, der kan være en velsignelse for BTC.

Disse positive katalysatorer inkluderer lanceringen af ​​Vægten, som analytiker Luke Martin foreslog kan være den største rampe til Bitcoin nogensinde; en vækst i tilfælde af døv finanspolitik, som nogle siger øger chancerne for en recession og store inflationshændelser; og geopolitisk spænding, der kun kunne styrke det grundlæggende behov for decentrale penge.

Alt dette, forklarer Lee, kunne hjælpe Bitcoin med at nå området $ 20.000 til $ 40.000 inden årets udgang. Han uddyber:

”Bitcoin handler nu på et niveau, at det kun ses 3% af dets historiske dage. Hvis du går tilbage til hver milepæl, der blev opnået, samlede bitcoin efterfølgende et sted mellem 200% og 400% inden for de næste fire måneder, så jeg tror, ​​at hvis det afspilles denne gang, betyder det, at bitcoin kan være $ 20.000 til $ 40.000 engang i fjerde kvartal . ”

En model fra en fremtrædende kryptokurrencyforvalter, Timothy Peterson, antyder også, at BTC sandsynligvis rammer $ 40.000. Peterson bemærkede for nylig, at det er muligt at relatere Bitcoins præstation i første halvdel af et givet år til anden halvdel med en model. Den model, han afledte, antyder, at da BTC samlede næsten 200% fra januar til slutningen af ​​juni, har den potentialet til at bevæge sig højere med yderligere 250% fra år til dato høje niveauer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me