Foreslåede mexicanske regler ville være ødelæggende for krypto-udvekslinger

Mexico Crypto

Non-profit forsknings- og fortalergruppe Coin Center har slog alarmen om en række barske regler, der er foreslået af Mexicos centralbank, Banco de México, der vil vedtage et de facto forbud mod kryptovalutaudvekslinger, der opererer i landet.

Mexico Crypto

I en op-ed medforfatter af Coin Centers administrerende direktør Jerry Brito og forskningsdirektør Peter Van Valkenburgh, rev duoen foreslåede regler som drakonisk og sagde, at centralbanken forrådte kernen i den nylig godkendte indenlandske fintech-lovgivning for at begå en krypto-udveksling

”Cryptocurrency-børser, der handler i fiat-valuta, har brug for adgang til det lokale banksystem. I henhold til den nye lov vil denne adgang blive alvorligt hæmmet. Mens centralbanken kan hævde, at de ikke ‘forbyder’ børser, vil effekten være den samme.

Som oprindeligt planlagt skulle den nye fintech-lov have åbnet Mexico for innovation ved ikke kun at lade kryptovalutaudvekslinger fortsætte med at fungere, men også at give dem en rimelig vej til bedre regulering som fuldgyldige finansielle institutioner. Centralbanken har imidlertid nu foreslået at gøre det modsatte ved at lukke døren for disse lovende nye teknologier ved at forbyde enhver reguleret finansiel institution at tilbyde cryptocurrency-udveksling, transmission eller opbevaringstjenester til kunder. ”

En stor ting for krypto i Mexico.

Som du kan forestille dig, er vi stærkt imod. https://t.co/5E6wtU6QvD

– Neeraj K. Agrawal (@NeerajKA) 21. marts, 2019

Centralbankens påskud

Banco de México sagde, at der var behov for nye regler, fordi kryptokurver er komplekse, ustabile og i stand til at lette ulovlige transaktioner.

Brito og Van Valkenburgh sprængte ideen om, at krypto-udvekslinger skulle begrænses, fordi kryptoøkosystemet er kompliceret, da de argumenterede for, at køretøjer og internettet ikke er forbudt, selvom gennemsnitsbrugere ikke forstår de tekniske vanskeligheder med, hvordan disse almindelige teknologier fungerer.

Duoen sagde også, at hvis reglerne blev vedtaget, ville de kun sætte mexicanske brugere i fare, fordi det ville nægte dem frugtbarheden af ​​indenlandsk kryptokurrencyinnovation, mens de ikke gjorde noget for direkte at blokere deres adgang til krypto via internettet.

Coin Center afsluttede deres opfordring til at opfordre offentligheden til at slutte sig til dem i at fremsætte kommentarer mod de foreslåede regler, idet reglerne var indgået i en overvejelsesperiode på to måneder.

Mere hårdhed på horisonten?

Den mexicanske centralbanks foreslåede regler er et skridt i retning af den nylige fremskrivning af Coin Metrics Nic Carter, der tidligere i denne måned sagde, at en vestlig regering sandsynligvis ville “kriminalisere Bitcoin-ejerskab” på et eller andet tidspunkt i løbet af det næste år.

Forudsigelse: i de næste 12 måneder vil en højt profileret vestlig regering kriminalisere Bitcoin-ejerskab. Begrundelsen vil omfatte:

– Finansiering af terrorisme

– Ejes af regimer som NK og Maduro

– Darknet-markeder

– nic carter (@nic__carter) 14. marts, 2019

Carters fremførte begrundelse falder sammen med Banco de Méxicos ret ekstreme bekymringer over ulovlige kryptotransaktioner. Han forudsagde, at den “første fase” af en sådan nedbrud ville medføre “kraftig regulering” af kryptokurrencyudvekslinger.

Den første fase vil være tung regulering: alle ejere skal identificere sig selv, udvekslinger skal svær overvåge brugere, minedrift kræver tilladelse osv.

– nic carter (@nic__carter) 14. marts, 2019

Men selv med disse ekstreme muligheder tager andre lande modsatte tilgange.

Andre centralbanker er mere åbne

Selvom Mexicos centralbank er betydeligt større, bevæger den østlige caribiske centralbank (ECCB) sig fremad på et blockchain-pilotprojekt fra og med denne måned. Aftalen vil se banken samarbejde med fintech spille Bitt for at frigive en kryptoversion af den østlige caribiske dollar (XCD).

Desuden er også Centralbanken på Curaçao og Sint Maarten afsløret sidste efterår, at det var begyndt at udvikle en pilot for en centralbank-kryptovaluta. Cedric Pietersz, bankens kasserer, bemærkede på det tidspunkt, at institutionen tog afgørende skridt for at omfavne kryptoteknologi:

”Det er vigtigt for os at forstå teknologien, så vi kan deltage i de bedste diskussioner eller deltage passende, når vi diskuterer om de nye innovationer på øen, såsom en centralbanks digitale valuta, Initial Coin Offerings og så videre . ”

Så mens Mexicos nationale bank muligvis er midt i en de facto-kryptotilbrydelse, omfavner andre mindre centralbankinstitutioner teknologien for alvor. Større følger muligvis endnu.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me