Forbyde al kryptovaluta? Anti-Bitcoin-angreb fra traditionelle etablerede virksomheder fortsætter

Brad Sherman

Da prisen på Bitcoin (BTC) er steget, er antallet af etablerede traditionelle finanser og politik også på vej ud til gaden for at bash kryptovaluta. I Washington, D.C. på torsdag foreslog en amerikansk politiker – og en fremtrædende dertil – at kryptovalutaer skulle forbydes. Yikes. (Bemærk: der er en vis mening spredt gennem dette stykke.)

Brad Sherman

Crypto Bashed I Washington, D.C..

Under torsdagens høring af Financial Services Committee kom den amerikanske kongresmedlem Bradley Sherman, der repræsenterer demokraterne i Californien – hjemsted for teknologisk innovation overalt – pludselig på kryptokurver. Under hans rant-esque-erklæring, som blev optaget af branchens non-profit Coin Center, bemærkede Sherman, at kongressen skulle forbudte kryptokurver for amerikanske borgere. Han bemærkede:

”Jeg ser efter kolleger, der sammen med mig indfører et lovforslag om forbud mod amerikanernes køb af kryptokurrency. […] En forfærdelig stor del af vores internationale magt kommer fra det faktum, at den amerikanske dollar er standardenheden for international finansiering og transaktioner. ”

Sherman forklarede, at kryptokurver begynder at komme ind i området “ulovlig finansiering” og specifikt ser på, hvordan Hamas-militsen søger finansiering gennem Bitcoin. Han fortsætter derefter med at beskrive Bitcoins forudsætning som en, der er bygget på libertarianisme og anarkisme, hvilket til hans kredit er sandt.

Alligevel repræsenterer han hele kryptokurrencyområdet, som det er baseret på skatteunddragelse, narkotikahandel, og hvad har du, og glemmer effektivt at indse, at denne teknologiske udvikling er så meget mere end det, han nævnte, for ikke at nævne, at USA dollar bruges også til tvivlsomme handlinger. Som en videreudvikling af sin fortælling joker Sherman med, at “krypto er valutaens plastpistol.”

Derefter afsluttede han sin erklæring med at henlede opmærksomheden på det faktum, at kryptokurrency underminerer værdipropositionen for den amerikanske dollar, idet han dræber, at noget som Bitcoin kunne “fratage udenrigspolitik, håndhævelse af skatteopkrævning og traditionel retshåndhævelse.” JP Morgan & Chases Jamie Dimon ville helt sikkert være stolt.

I dag anmodede Sherman Sherman om et lovforslag om forbud mod alle kryptokurver.

Dette er grunden til Coin Center er nødvendigt i DC nu mere end nogensinde. pic.twitter.com/jgikm7z8bI

– Møntcenter (@coincenter) 9. maj 2019

Åh, hykleriet!

Det sjove ved dette, som påpeget af Twitter-kommentatoren The Crypto Dog, er, at Sherman kan være lidt hyklerisk, når han bruger fortællingen om “ulovlig finansiering”. Selvom kongresmedlemmet aldrig har deltaget i sådanne afskyelige handlinger før, kommer hans kampagnes øverste finansierer fra et selskab, der måtte miste 13,3 millioner dollars. Hvad til, spørger du? Nå, tilsyneladende var virksomheden involveret i ulovligt onlinespil og var derfor forpligtet til at forkaste disse penge til Feds.

Hvad mere er, den kampagnedonarliste for Sherman er set med amerikanske banker og traditionelle institutioner, hvilket gør det ikke overraskende, at han skubber tilbage mod en innovation, der kan tilegne sig det fundament, han står på.

Farv mig overrasket, jeg venter.

.@BradSherman var så bekymret for $ krypto brugere, der bruger #cryptocurrency for vildledende og ulovlig økonomisk aktivitet, men alligevel kom hans største kampagnedonation fra et firma, der måtte miste 13,3 millioner dollars til den amerikanske regering for at lette ulovligt spil. pic.twitter.com/mLn0WHU6jR

– Kryptohunden&# 128200; (@TheCryptoDog) 18. juli 2018

Vi har dækket Brad Sherman og hans interessekonflikter før her på Blockonomi.

Bitcoin-talsmænd tager våben op

Dette underlige tilfælde af Bitcoin bashing sammen med en lignende sag set for få dage siden med Nobelpris-begavet økonom Joseph Stiglitz, har resulteret i, at kryptokurrency-samfundet tager våben. Ikke kun forbinder en begivenhed branchen. Anthony Pompliano fra Morgan Creek Capital antyder, at Sherman sandsynligvis forstår meget lidt om Bitcoin, endsige kryptokurrency eller blockchain, hvilket gør det meningsløst at opfordre til et forbud. Pompliano tilføjede: “Bitcoin vil eksistere længe efter Mr. Sherman.”

Kongresmedlem Brad Sherman ønsker at forbyde kryptokurver.

Han har været på kontoret i 22 år i træk. Mere end dobbelt så længe som Bitcoin har eksisteret. Måske skulle vi forbudte livslang politikere?!

Heldigvis vil Bitcoin være længe efter Mr. Sherman &# 128578; pic.twitter.com/T5RSBltX3W

– Pomp &# 127786; (@APompliano) 9. maj 2019

Som industrijournalist Kyle Torpey bemærkede, er Shermans forsøg på at udløse anti-Bitcoin-regninger faktisk en solid reklame for kryptovalutaen, da det bogstaveligt viser, hvor bange USA er for sin dollar, der mister hegemoni som verdens go-to-aktiv. Jimmy Song, en brancheunderviser, tilføjer, at dette er et tydeligt tegn på, at Bitcoin når det punkt i sit liv, hvor de, der sidder fast i fortiden, forsøger at stoppe noget uundgåeligt, dette er fremkomsten af ​​en sund, decentraliseret, censur-resistent og digitale penge, der bryder alle traditionelle grænser.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me