Florida-domstol til Craig Wright: “Satoshi Nakamoto” -sagen vil ikke blive afvist

Retssager

I de sidste par år har Craig Wright hævdet, at han og David Kleiman, en computermedicinsk ekspert, der døde i 2013, byggede Bitcoin blockchain sammen.

Over tid har dette krav ikke fået Wright i mangel på kontroverser. Det er også landede ham i en retssag med David Kleimans bror, Ira Kleiman, der sagsøgte Wright i 2018 i det sydlige distrikt i Florida for angiveligt at have overført 1,1 millioner bitcoin fra tegnebøger, som Wright og David Kleiman engang begge havde adgang til.

Retssager

Baggrunden her er selvfølgelig, at hvis Wright var en del af Satoshi Nakamoto-holdet, skulle han have måder at få adgang til den bitcoinkasse, som Nakamoto udvindede i kryptokurrencyens første måneder. Wright har tidligere henvist til at få adgang (eller være indstillet på at få adgang) til disse bitcoin.

Langt størstedelen af ​​interessenter i kryptoøkonomien konkluderer, at Wright bestemt ikke var en del af Nakamoto-holdet, men Wright har gentagne gange antydet det, og Ira Kleiman har trukket Satoshi-sagsøgeren til retten i overensstemmelse hermed – sandsynligvis ikke fordi Ira mener, at Wright faktisk er Satoshi, men snarere hans advokater mener, at sagen er moden til en løsning.

Med henblik herpå ser retssagens balance ud til at have tippet afgørende i Ira Kleimans favør, da sags præsiderende dommer netop støttede Wrights anmodning om at afvise sagen. Nu siger nogle juridiske eksperter, at teksten er på væggen, og at skrivningen ikke ser godt ud for Wright.

Beklager, sagen afvises ikke

Den 15. august afviste dommer Beth Bloom officielt Wrights anmodning om at afvise Ira Kleimans retssag mod ham. I foråret havde Wrights advokater fremsat et forslag, der udfordrede dommer Blooms jurisdiktion over sagen, som, hvis den blev givet, faktisk ville have dræbt retssagen..

Første sejr for https://t.co/RA1WINYDh7. Craig Wrights anmodning om dom over indlæg blev nægtet. @KyleWRoche

Retten "finder simpelthen ikke tiltaltes vidnesbyrd som troværdigt."

https://t.co/AAN3JyoaIz

– Vel Freedman (@VelvelFreedman) 15. august 2019

“Ved afvejningen af ​​beviserne finder Retten simpelthen ikke tiltaltes vidnesbyrd for at være troværdigt,” skrev Bloom.

Benægtelsen kommer et par dage efter offentliggørelsen af ​​vidnesbyrd fra Bitmessage-udvikleren Jonathan Warren, som vidnede for dommer Blooms domstol tidligere i sommer, at mange af de meddelelser, som Wright siger, at han har afgivet til David Kleiman, ser ud til at være fuldstændig forfalskede.

Ud over troværdigheden af ​​Wrights vidnesbyrd konkluderede dommer Bloom også, at hun havde tilfredsstillende jurisdiktion over sagen, fordi det i henhold til hendes føderale mandat involverede civile aktioner “hvor kontroversen overstiger $ 75.000,00, og sagen er mellem borgere i forskellige stater.”

Dette betyder, at Wright bliver nødt til at blive i retten og møde musikken, uanset hvad der sker herfra.

Som jeg sagde i går, er denne sag på vej til at være overstået.

– Palley (@stephendpalley) 15. august 2019

“Føderale dommere kan ikke lide folk, der lyver eller manipulerer bevismateriale,” bemærkede den amerikanske advokat og kryptoøkonomianalytiker Stephen Palley den 14. august. “Hvis Domstolen konkluderer, at det er, hvad der skete, er denne sag forbi (og måske værre, i det mindste for Wright).”

Nu hvor sagen tilsyneladende har vippet stærkt i denne retning, er hovedspørgsmålet for nu, hvor meget problemer Wright befinder sig i? Det er tilbage at se, men dommer Bloom har allerede antydet, at hun ikke tager domstolens tid til at blive spildt let.

Wright har behandlet flere sager

Tilbage i april sagsøgte Craig Wright Bitcoin podcaster Peter McCormack i Storbritannien for offentligt at benægte, at Wright var Satoshi..

I sidste uge vendte McCormacks advokater ild med et langt svar, der systematisk forklarede, hvorfor Wrights retssag var voldelig og ikke legitim. I dette svar sagde McCormack, at han havde trukket sine skeptiske kommentarer mod Wright tilbage, hvis Satoshi-sagsøgeren beviseligt kunne bevise, at han var en del af Nakamoto-holdet..

“Vores klient ville i så fald også være parat til at afgive en offentlig erklæring, der trak påstanden om, at din klients påstand om at være Satoshi er bedragerisk,” skrev McCormacks advokater.

Sidste måned nedlagde en britisk advokat en anklagemyndighed, som Wright havde anlagt mod Bitcoin Cash (BCH) iværksætter Roger Ver, da præsidenten sagde, at hans domstol ikke var kompetent i sagen..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me