Flood of Maker CDP’er åbne efter ny Coinbase Tjen Dai-lektion

Coinbase DAI

Coinbase Earn, den uddannelsesmæssige del af den amerikanske kryptokurrencyudveksling Coinbase, lancerede sin første avancerede lektion om Dai stablecoin den 26. juni. Siden da har nykommere åbnet MakerDAO Collateralized Debt Positions (CDP’er) i flok for at prøve at tegne Dai for sig selv.

Det kommer som en del af børsens nylige manøvrer for at afmystificere DeFi for mainstream-brugere.

Sidste måned rullede Coinbase Earn ud af sine første fire begyndere Dai-lektioner, hvor hver tildelte en lille sum af Maker’s stablecoin efter afslutningen af ​​enkle quizzer.

Coinbase DAI

Den nye lektion er følgelig den mest intensive endnu, da Coinbase såede deltagernes Coinbase Wallet’s med 0,02 ether (ETH), så testerne kunne bruge appens dapp-browser til at åbne et automatiseret Dai-lån gennem en Maker CDP.

Klar til at tage din kryptoviden til det næste niveau? Tjen $ 14 i Dai, når du lærer, hvordan du genererer Dai med en Collateralized Debt Position (CDP) fra Maker. Begynd at tjene nu med vores avancerede lektion: https://t.co/XA4AuwFhsu pic.twitter.com/jFhWNS2cjt

– Coinbase (@coinbase) 26. juli 2019

Desuden belønnede den San Francisco-baserede udveksling alle, der gennemførte CDP-crashkurset med 14 DAI – ca. $ 14 USD, da Dai-pinden i øjeblikket er lidt overopnået til $ 1,01. Nyheden i lektionen og løftet om gratis kryptokurrency førte overraskende mange nybegyndere til at åbne deres første CDP’er.

Kampagne medfører en eksplosion af interesse

Maker-økosystemet bruger en dual-token-model. MKR er regerings- og gebyretoken, der bruges til at stemme på Dai-renter og dække påløbne gebyrer for at lukke CDP’er.

Dai er den dollar-bundne stablecoin, der kan trækkes som lån fra sådanne CDP’er. Gennem smarte kontrakter kollatererer brugerne ether (og snart andre kryptokurver) til en værdi af mindst 150 procent af deres Dai-lån og kan derefter betale tilbage lånet over tid.

Positioner afvikles automatisk, når de bliver underkollaterede, f.eks. fra prisudsving.

Det er mildt sagt et interessant system, men skeptikere siger, at det er distanceret fra hverdagens folk, da mange mennesker ikke har kryptokurrency til at stille sikkerhed i en CDP. Det er her, den nye Coinbase Earn avancerede Dai-lektion kommer ind, dvs. giver en ny bølge af brugere chancen for at teste en kryptoøkonomi-innovation, som de muligvis ikke ville have ellers.

Især har denne bølge allerede vist sig at være en oversvømmelse.

Coinbase Tjen vis tusindvis af mennesker om dagen, hvordan man banker uden en bank

Producentlån er allerede steget 16 gange

I dag tusinder

I morgen millioner

Velkommen til åben økonomi pic.twitter.com/jSBZNdfmmw

– Ryan Sean Adams – rsa.eth (@RyanSAdams) 29. juli 2019

Ifølge analytics-webstedet MakerScan var antallet af Maker CDP’er, der blev åbnet i juli 2019, over 17.620 – en kæmpe stigning på 1.953 procent fra de 858 CDP’er, der blev lanceret i juni og let mere end antallet af sådanne positioner åbnet i løbet af de sidste 12 måneder. kombineret.

Selvfølgelig drives velsignelsen utvivlsomt hovedsageligt af Coinbase’s indflydelse og dens nye avancerede Dai-lektion. Som den mest populære og mest udbredte kryptovaluta-udveksling i USA har Coinbase stor rækkevidde, når det kommer til at placere sine kampagner foran og i centrum i Amerikas krydseøkonomi..

Det store spørgsmål for nu er, om den uddannelsesmæssige indsats vil føre til en midlertidig interesse af interesse med dybere vedtagelse stadig år væk, eller om den avancerede lektion vil være noget af et vendepunkt i at hæve Maker’s profil.

Opretholdelse af stabilitet, udforskning af nye muligheder

Inden for Maker’s arena er det altafgørende for Dai stablecoin at opretholde sin dollarpind.

For at gøre det stemmer Maker-økosystemet konsekvent på Dai Stability Free, som er den årlige og rutinemæssigt svingende rente, der opkræves af CDP-ejere, så længe de har trukket Dai-lån..

Den 29. juli lancerede Maker Foundation Interim Risk Team en afstemning om samfundsstyring for at hjælpe med at bestemme, om denne rentesats skulle hæves så højt som 24,5 procent eller så lavt som 16,5 procent. Som tilknyttet Executive Vote begynder den 2. august.

De seneste overvejelser om stabilitetsgebyr kommer efter, at Maker for nogle uger siden meddelte, at Multi-Collateral Dai (MCD) var på randen af ​​at blive frigivet. MCD giver Maker CDP-brugere mulighed for at kollateralisere samfundsgodkendte kryptokurver ud over blot ether.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me