Fidelity Investments: Institutioner, der i stigende grad ønsker at udvide til krypto

Fidelity-investeringer

En ny forskningsundersøgelse sponsoreret af Fidelity Investments, administratorer af aktiver på næsten $ 7,5 billioner dollars, og bagmænd til en ny kryptoarm i Fidelity Digital Assets, viste, at 40 procent af de institutionelle investorer er behagelig at investere i kryptokurver i løbet af det næste halve årti.

Fidelity-investeringer

Undersøgelsen, der blev udført af firmaet Greenwich Associates mellem Fidelity Center for Applied Technology (FCAT) mellem slutningen af ​​november 2018 og begyndelsen af ​​marts 2019, viste, at 22 procent af sådanne investorer allerede havde afsat nogle investeringer til kryptovalutaområdet. FCAT er Fidelity’s fløj rettet mod at hjælpe virksomheder med at omfavne nye teknologier som kunstig intelligens og blockchain.

Fidelity Digital Assets-præsident Tom Jessop hyldede resultaterne som et tegn på, at cryptoverse udviklede sig fra sin nybegyndte og ungdomsstatus:

”Vi har set en modning af interessen for digitale aktiver fra tidlige adoptere, som krypto-hedgefonde, til traditionelle institutionelle investorer som familiekontorer og legater. Flere institutionelle investorer beskæftiger sig med digitale aktiver, enten direkte eller gennem tjenesteudbydere, da blockchain-teknologiens potentielle indvirkning på de finansielle markeder – nye og gamle – bliver tydeligere. ”

47 procent af respondenterne i undersøgelsen sagde, at kryptoøkonomiske investeringer ville være passende til deres porteføljer, mens 72 procent sagde, at de foretrækker at investere i “investeringsprodukter”, der selv har kryptokurver.

Institutionelle investeringer vil sandsynligvis stige i løbet af de næste 5 år. Ny #digitalassets forskning: https://t.co/3Lq5h5ITbT pic.twitter.com/9FTypatN8b

– Fidelity Digital Assets (@DigitalAssets) 2. maj 2019

Og hvad lokker de mere behagelige investorer? 46 procent af deltagerne i undersøgelsen sagde, at manglen på sammenhæng mellem kryptopriser og andre almindelige aktiver var et interessepunkt, mens 47 procent af svarerne hyldede kryptokurver som innovative..

Manglende reguleringssikkerhed omkring kryptoøkonomien og kryptoprisens volatilitet blev almindeligvis citeret for at hæmme institutionelle følelser, men blandt nogle enheder mere end andre. Fidelity-undersøgelsen viste, at imponerende 80 procent af familiekontorfirmaerne for eksempel så kryptokurver i et gunstigt lys.

Alt i alt peger skiltene mod, at institutioner i stigende grad tager springet til krypto, sagde Jessop:

“Institutionel stemning afspejler mange af de positive udviklinger, vi har set i det underliggende økosystem. Ventureinvesteringer i sektoren fortsætter i et sundt tempo suppleret med et stigende antal udbud af sikkerhedstokener (STO’er), og det globale lovgivningsmiljø forbliver forsigtigt konstruktivt. ”

Hvordan ser Fidelity digitale aktiver ud?

Da Fidelity afslørede sin kommende ”fuld service”Kryptokurrencyplatform sidste efterår jublede kryptoøkosystemfortalere udviklingen som en af ​​de største adoptionsoverskrifter i hele 2018.

I holdets meddelelse anerkendte Fidelity Digital Assets, at de ville blive en krypto-depot-titan for virksomhedsklienter i fremtiden:

”Vi forestiller os en verden, snart, hvor alle typer aktiver udstedes i en blockchain eller repræsenteres i tokeniseret format. At tackle forældremyndigheder for institutionelle investorer er et kritisk skridt for at disse markeder kan fortsætte med at udvikle sig. Ved at opbygge indfødt ekspertise inden for disse teknologier håber vi at være godt positioneret til at imødekomme vores kunders behov på lang sigt. ”

Siden da har Fidelity Digital Assets arbejdet hårdt med at realisere den “velplacerede” udsigter. Tilbage i januar frigav holdet en status opdatering der afslørede, at de allerede havde serviceret et par ukendte klienter som en del af en “endelig test- og procesfineringsperiode.”

Hvis alt fungerer efter planen, så Fidelity-platform vil tjene som en kanal, hvorigennem stadig flere almindelige virksomheder vil føle sig godt tilpas med at deltage i kryptoøkonomien.

Denne dynamik vil sandsynligvis vise sig refleksiv med hensyn til de førnævnte institutionelle følelser over for krypto: jo mere institutionelt gearede spil, der opstår som f.eks.Bakkt, ErisX og Fidelity Digital Assets, jo flere store virksomheder vil være gunstige over for investering i krypto.

For sin del lancerede ErisX sin krypto-spotmarkedsplatform i denne uge, men Bakkt og Fidelity Digital Assets vinkler stadig mod deres respektive lanceringer for nu.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me