Fidelity-investeringer til lancering af Bitcoin-handel til institutionel kundekreds

Fidelity-investeringer

Det ser ud til, at 2019 allerede er ved at blive et solidt år for kryptovalutaindustrien. Kilder fortæller Bloomberg, at en af ​​verdens største formueforvaltere snart vil tilbyde Bitcoin (BTC) handel til sine titusinder af institutionelle kunder og sætter scenen for en stor kapitalindstrømning i digitale aktiver.

Fidelity-investeringer

Fidelity kan snart udvide Bitcoin-udbuddet

I slutningen af ​​oktober 2018, Troskab Investments, en Boston-baseret udbyder af finansielle tjenester, afslørede, at den ville lancere Fidelity Digital Asset Services (FDAS) – en filial, der udelukkende fokuserede på kryptokurrency og blockchain-teknologi. Og siden meddelelsen har interessenter i branchen ventet ivrigt på FDAS ‘indledende dag i drift. Men i de efterfølgende måneder blev overskrifterne omkring Fidelity-datterselskabet langsommere, og nogle kynikere spekulerede på, at det ikke var andet end et marketingtræ.

Dette ændrede sig imidlertid med høresag i februar. Som rapporteret af Blockonomi fortalte insidere Bloomberg, at FDAS ‘første produkt, en fuldt udbygget Bitcoin-depotløsning, skulle lanceres i marts, hvis den endelige test viste sig godt. Som filialens chef, Tom Jessop, fortalte reportere senere, var rygten sand, hvilket bekræftede, at Fidelity sikrede BTC til sine kunder. Alligevel vil virksomheden snart forgrene sig fra at være en kryptokurrencybeviser.

Nye rapporter, nemlig en fra Bloomberg sendt mandag, fortælle, at muligheden for at gennemføre køb og salg af kryptokurrency snart vil være tilgængelig på FDAS. De, der er bekendt med sagen, fortalte afsætningsmuligheden, at “inden for få uger” vil den institutionelle kundekreds have adgang til den førnævnte løsning. Det er ikke klart, om Fidelity vil tilbyde spotmarkedshandel eller en darkpool / OTC-løsning til sine kunder. Som forklaret af en virksomhedsrepræsentant vil tjenesten alligevel være “fokuseret på Bitcoin.” Hun tilføjer yderligere:

“Vi har i øjeblikket et udvalg af klienter, som vi støtter på vores platform … Vi vil fortsætte med at udrulle vores tjenester i de kommende uger og måneder baseret på vores kunders behov, jurisdiktioner og andre faktorer.”

Denne nyhed kommer kun få dage efter Fidelity afsløret en institutionel undersøgelse de bestilte, hvilket afslørede, at institutioner er meget venlige over for den digitale aktivklasse. Af de “mere end 400 amerikanske institutionelle investorer”, der blev undersøgt, var 47% enige om, at kryptokurver skulle have en plads i deres porteføljer.

Ud af den pro-kryptogruppe, der omfattede pensioner, familiekontorer, kryptofonde og kapitalbevægelser, bemærkede 72%, at de ville være mest komfortable med at holde digitale aktiver, ligesom rækkevidden af ​​foreslåede Bitcoin-ETF’er og Grayscales GBTC. Med hensyn til hvorfor en kryptovalutaallokering er logisk, bemærkede institutionerne blandt de 47%, at de ser kryptokurver som innovativ teknologi og en aktivklasse, der knap nok er korreleret med traditionelle markeder (asymmetrisk risiko) og har “tiltalende egenskaber”.

Forpligtet til krypto

Uanset FDAS ‘lancering går godt eller ej, alt dette viser at den amerikanske finansielle gigant er forpligtet til kryptokurrency. Ari Paul, grundlæggeren & investeringschef for BlockTower Capital, ville være enig i denne muntre stemning.

I et tweet, der blev offentliggjort i slutningen af ​​marts, bemærkede Paul, som (i) berømte en indsats på 1 million dollars om, at BTC ville overvinde $ 50.000 ved udgangen af ​​2018, at der er “hundredvis af lidenskabelige fortalere” for kryptovaluta hos Fidelity, fra -suite til de nederste trin på den udøvende stige.

Faktisk hævder Paul, at instituttets administrerende direktør, den værdsatte Abigail Johnson, i 2015 personligt udnyttede Bitcoin, lige på sit høje kontor. Han tilføjer, at der er flere kryptofokuserede medarbejdere hos Fidelity end de “fem største branchefonde tilsammen.”

Fidelitys kryptokurrency-kultur er bonkers. Bogstaveligt talt hundredvis af lidenskabelige fortalere på alle anciennitetsniveauer i firmaet. De har flere mennesker, der arbejder på krypto end de 5 største kryptofonde tilsammen.

– Ari Paul ⛓️ (@AriDavidPaul) 27. marts, 2019

Dette er muligvis ikke hørselshæfte. I en episode af “Ubekræftet” med branchejournalisten Laura Shin sagde Jessop, at hans firma har en R&D-gren, der har kigget på kryptokurver siden 2013-2014. Han afkæmper endda, at virksomheden engang havde en intern pilot, der tillod medarbejdere at købe mad til Bitcoin, hvilket understreger Fidelitys mangeårige støtte til, hvad mange traditionelle økonomer har anset for djævelens gyde.

Det er så klart som dagen, at Fidelity ikke har til hensigt at bremse sit strejf i kryptokurrency når som helst snart, det er helt sikkert.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me