Faktisk rapport: Efterspørgsel efter Blockchain beskæftigelsesmuligheder stadig robust

Faktisk Blockchain Jobs

Indeed.com, den populære amerikanske søgemaskine til jobsøgende, har frigivet en ny rapport på virksomhedsdata, der indikerer søgninger efter blockchain-job på platformen, er forblevet moderigtige uanset kryptoøkonomiens nuværende bearish cyklus.

Den samme rapport fandt ud af, at faktisk jobsøgninger, der er knyttet til udtrykkene “kryptokurrency” og “bitcoin”, er faldet støt i løbet af første kvartal af 2019, efter at søgningerne efter begge toppede sidste december.

 Faktisk Blockchain Jobs

På det tidspunkt toppede “kryptovaluta” -søgninger med 46 søgninger pr. Million, og “bitcoin” var ikke langt bagud med 39 søgninger pr. Million. Disse søgninger er henholdsvis faldet med mere end 40 procent og 75 procent i løbet af de sidste tre måneder.

Det har dog været en anden historie for “blockchain” jobsøgninger. Indeed’s Hiring Lab fandt ud af, at sådanne forespørgsler svævede omkring 47 søgninger pr. Million i samme periode.

Til dette formål bemærkede Faktisk, at interessen for teknologien “forbliver [høj], såvel som de mere generiske muligheder for ikke-specifikt blockchain-arbejde, sandsynligvis tegnede sig for den konsistente søgetendens:

“Den vedvarende interesse for blockchain-job er måske et tegn på, at jobsøgende mener, at ikke-finansielle virksomheder vil forfølge blockchain-applikationer, selvom finansielle virksomheder ser kryptovalutaer som en mode. Med rette eller forkert opfattes blockchain af jobsøgende som en levedygtig innovation, uanset om bitcoin og andre kryptokurver er. ”

Faktisk Blockchain jobsøgninger

Faktisk Blockchain jobsøgninger, Kilde

JPMorgan laver et stort Pushchain-ansættelses-push

I deres rapport fandt Indeed også, at den eneste bank i de top 10 virksomheder, der fremstiller de største krypto- og blockchain-ansættelser, for sent også tilfældigvis var Amerikas største – JP Morgan Chase.

Som sådan opdagede faktisk, at JP Morgan for nylig skød efter flere blockchain-ansættelser end Ethereum venture-studiet ConsenSys og tech titan Microsoft – en dynamik, der angiver omfanget af firmaets distribuerede hovedplanplaner i en overskuelig fremtid..

Andre internationale forretningsbeføjelser som Cisco, Deloitte, Ernst & Young og IBM var blandt de virksomheder, der forsøgte de mest blockchain-centrerede ansættelser, fandt faktisk.

Drevet til at bringe kryptotalent ind kommer ikke som nogen overraskelse, da JP Morgan lavede bølger i kryptoøkonomien i sidste måned, da han annoncerede lanceringen af ​​JPM Coin, en stablecoin til internationale betalingsforlig, der blev oprettet af firmaet.

Ansættelse har været en udtalt historie i 2019

Bear market eller ej, store virksomheder har lavet store blockchain-ansættelser i år.

For eksempel eksploderede spekulation for et par uger siden om, at indsatsstjenester kom til Coinbase, efter at børsen hyrede Luke Youngblood, arkitekten for Tezos ‘indsatssystem. Og se, det er netop det, der skete nu, da Coinbase Custody har afsløret sin indsats og styring.

Silicon Valley-grundpillerne Facebook og Square har også forsøgt at gøre blockchain tech ansættelsesindgreb.

Tidligere på måneden annoncerede Twitter og Square CEO Jack Dorsey, at den nye Square Crypto-tjeneste ønskede at ansætte nogle cryptocurrency-ingeniører og en designer.

Bidrager du i øjeblikket gratis til bitcoin-core eller andre krypto-økosystemprojekter i din off-time? Vi vil gerne betale dig for at gøre det på fuld tid. Hvis interesseret, DM @SqCrypto, og følg for opdateringer om vores fremskridt. tak skal du have!

– jack &# 127757;&# 127759;&# 127758; (@jack) 20. marts, 2019

Omkring samme tid optrådte en stillingsannonce på Facebook-karrieresiden for en position “Lead Commercial Counsel, Blockchain”. Arbejdet ville centrere sig om lovligt at fremme Facebooks kommercielle blockchain-baserede ventures.

Sidste måned “købte Facebooks blockchain-team også” en håndfuld smarte kontrakteksperter fra Chainspace-projektet – en potentiel bemanding til deres rapporterede planer om at lave en Facebook-mønt eller lignende aktiver i fremtiden.

Leder du efter Crypto Work? Du har muligheder

Du behøver ikke arbejde på Facebook eller JP Morgan, hvis du vil arbejde i krypto.

De, der jager efter blockchain-arbejde, har masser af nyttige online ressourcer at henvende sig til, herunder kryptojobsbrædder som CryptoJobs, Liste over Crypto-job, og Coinmonks job. Flere mainstream boards som Ja, AngelList, og Upwork er også muligheder.

Det er ikke klart, hvornår den aktuelle bjørnecyklus slutter, men du kan vædde på, at kryptorelaterede jobannoncer vil blomstre på disse steder i naturalier, når det gør.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me