Facebooks Crypto Division indleder Uber, Visa & PayPal som bagmænd som Globalcoin Nears

Facebook

Traditionelle fintech-firmaer, bortset fra Bitcoin-ekspert Jack Dorsey’s Square, har været langsomme med at vedtage kryptokurrency. Mens PayPal har dablet i arenaen og angiveligt lanceret et digitalt token til intern test sidste år, har virksomheder som Visa, Mastercard og deres lignende været tøvende med at tage springet.

Faktisk kaldte en direktør – den administrerende direktør – fra Mastercard sidste år krypto for “junk” med henvisning til den manglende gennemsigtighed og deres manglende overensstemmelse med traditionel finansiering. Dette ændrer sig dog hurtigt med nyheder om, at de førnævnte virksomheder investerer i Facebooks digitale aktivspil.

Facebook

Facebook poser investeringer med Uber, Visa, PayPal til venture

Rapporteret Tirsdag først af The Wall Street Journal, tre store fintech-virksomheder ønsker at investere en sandsynlig konkurrent til deres egne tjenester. Denne konkurrent er, som før nævnt, Facebooks strejftog i kryptovalutaindustrien.

Journal, med henvisning til kilder, der er kendt som normale, hævder, at Visa, Mastercard, PayPal, det for nylig’IPOed ‘Uber, Stripe og andre store navne inden for finans / tech vil bidrage med omkring 10 millioner dollars til en enhed, der styrer mønten.

Denne kapital vil blive brugt til at købe aktiver beregnet til at bakke kryptovalutaen, som sandsynligvis vil være en stablecoin bundet til en kurv med fiat-valutaer. Disse 10 millioner dollars stemmer overens med nylige rapporter, der afslørede, at Facebook opkræver det ottecifrede beløb til dem, der ønsker at køre noder til kryptokurrency..

Denne nylige rapport, der kommer efter rygter om, at Facebook har været i diskussion med giganter som Visa, blev droppet lige før den formodede 18. juni udgivelsesdato for hvidbogen om “Globalcoin”, navnet på kryptokurrency. Da Blockonomi har dækket udførligt, vil Globalcoin sandsynligvis være en privat kryptokurrency, der giver mulighed for billig, hurtig og grænseløs værdioverførsel mellem Facebooks milliarder af klienter.

Globalcoin til Boost Crypto, Aid Bitcoin Adoption

Under alle omstændigheder, uanset Globalcoyns nøjagtige natur, har nogle vovet sig, at lanceringen vil være den største katalysator for vedtagelse af Bitcoin – og dermed pris – i denne brancheres historie. Blockchain Capital’s Spencer Bogart nedbrudte sine tanker om sagen i en omfattende Twitter-tråd. Kort og sød, stablecoin er “blandt de mest bullish eksterne medvind for Bitcoin i 2019/2020”. Bogart tilføjer, at den eneste større katalysator for BTC-vækst vil være kvantitativ lempelse (en inflationspolitisk finanspolitik), som han kalder et “genoplivet skub blandt centralbanker for nemme penge globalt”.

På godt og ondt er Facebooks kryptoindsats blandt de mest bullish eksterne medvind for Bitcoin i 2019/2020 (kun toppet af genoplivet skub blandt centralbanker for nemme penge globalt)

1 /

– Spencer Bogart (@CremeDeLaCrypto) 11. juni 2019

Bogart forklarer vigtigheden af ​​Facebooks Globalcoin og forklarer, at virksomhedens kryptovaluta “letter den største friktion ved erhvervelse af digitale aktiver”, idet det gør det let at komme fiat ind i dette økosystem. Når fiat er allokeret til Globalcoin, antager investoren, at værdien let kan flyde mellem Facebook-økosystemet og noget som, lad os sige, Bitcoin eller Ethereum. Han skriver:

”Facebook gør et samordnet skub for vedtagelse af digitale aktiver og skaber en cirkulær økonomi er fantastisk, fordi det løser dette friktionspunkt. Når folk har / tjener et digitalt aktiv, er det relativt trivielt at gå fra for eksempel USDC til BTC. “

Det er også vigtigt, at Globalcoin vil katalysere væksten i infrastruktur for kryptokurrency og skubbe virksomheder til at opbygge alt fra depot- og tegnebogstjenester til overholdelsesforanstaltninger og udvekslinger. Faktisk postulerede investoren, at når Globalcoin når mainstream, vil “store finansielle institutioner” blive tilskyndet til at deltage i vognen.

Ikke fejlfri

Mange ser dog stadig problemer med Globalcoin. Især problemer med privatlivets fred og statligt tilsyn. Bare den anden dag blev Mark Zuckerberg kastet ud i endnu en skandale, der involverede privatlivets fred for hans skabelses brugere.

E-mails, der blev offentliggjort af Journal onsdag, afslørede, at Zuckerberg har været involveret i “potentielt problematisk fortrolighedspraksis”. Mere specifikt nævnte Silicon Valley all-star problemer med privatlivets fred i e-mails, hvilket tydeligt fremhævede, at han har fulgt disse situationer nøje.

Sagen er, at Facebook har længe været langsom til at handle med hensyn til problemer med privatlivets fred. Og nogle frygter, at denne tilsyneladende uagtsomhed kan fortsætte med Globalcoin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me