Ethereums MolochDAO får større donationsforøgelse fra Big Backers

Moloch DAO

MolochDAO, den decentraliserede autonome organisation, der er med til at finansiere Ethereum-udvikling, modtog netop en stor donationsvelsignelse fra nogle af Ethereums mest indflydelsesrige personer.

SpankChain administrerende direktør og MolochDAO skaberen Ameen Soleimani annoncerede de højt profilerede donationer den 10. maj under en præsentation på det ConsenSys-sponsorerede Ethereal Summit i Brooklyn.

Moloch DAO

Der afslørede Soleimani Ethereum-medstiftere Vitalik Buterin havde begge henholdsvis doneret 1.000 ether (ETH) for at slutte sig til DAO, hvor yderligere 2.000 ether blev doneret fra medlemmer af Ethereum Foundation og ConsenSys, Lubins ETH-centrerede venturekapitalstudie.

Begejstret for endelig at afsløre det selv, @ConsenSys, @VitalikButerin, og @Ethereum Foundation bidrager alle 1k $ ETH hver til @MolochDAO. Stor tak til @ameensol hjælper med at omdefinere, hvordan vi finansierer #Ethereum udvikling. GUILD BANK NU OVER $ 1 mio &# 129327; #EtherealNY #YearOfTheDAO pic.twitter.com/6pDsLVKCrW

– Joseph Lubin (@ethereumJoseph) 10. maj 2019

4.000 ETH-stormfaldet markerer et alvorligt fremskridt for MolochDAO, som blev oprettet tidligere på året med lige nord for 20 deltagere. Grundlæggerne satte samlet 2.200 ETH som “hyldest” for at få stemmeret om, hvordan midlerne skal bruges til udviklingsprojekter i Ethereum-økosystemet.

MolochDAOs nuværende medlemmer vil nu have en uge til at stemme om, hvorvidt de skal acceptere de nye udsigter i folden, selvom formodentlig runden sandsynligvis vil føre til et skred af stemmer for: hvis det accepteres, vil donorernes 4.000 ETH effektivt tredoble gruppens nuværende udvikling budget.

Hvad angår de potentielle deltagere fra Ethereum Foundation og ConsenSys valgte de to organisationer henholdsvis 10 personer til at udtrykke deres stemmerettigheder i DAO.

EF og Consensys har valgt 10 personer til at stemme på forslag på vegne af organisationerne (hver 100 stemmerettige aktier).

Vi byder også nye medlemmer velkommen @latetot (ethgasstation) og en anonym.

Dette vil bringe @MolochDAO til i alt 50 medlemmer. &# 128121;

– &# 128121; Moloch (@molochDAO) 10. maj 2019

Under sin afsløring beskrev Soleimani samarbejdsindsatsen som en græsrodsårsag til bedre Ethereum:

“Moloch er en græsrodsindsats på tværs af økosystemet for mennesker, der sluttede sig til deres personlige midler, fordi vi er interesserede i og ønsker at se Ethereum lykkes.”

MolochDAO får sin første gaffel, og den er fuldstændig mindelig

MolochDAOs første afviste prospekt, det pseudonyme pet3rpan, besluttede at tage tingene i deres egne hænder ved at arbejde med MetaCartel-gruppe at begynde at forkaste den decentrale fonds open source-kode til en ny, separat DAO.

Vi gaffel &# 127860; @MolochDAO &# 128121; og vi skal drive vores egen DAO ⚙️ (@meta_cartel) -> fokuseret på at fremskynde produktsucces &# 128242; af applikationen Ethereum &# 129321; https://t.co/LUygkxxhL1

– Peter (@ pet3rpan_) 7. maj 2019

Som pet3rpan forklarede i et meddelelsesindlæg i denne uge, vil den nye DAO fokusere på at fremskynde udviklingen af ​​decentrale apps på Ethereum:

“MetaCartel lancerer en tilskudsbaseret DAO, der finansierer applikationslagsprodukter til at koordinere deling af produktindsigt og brugerdata […] Dog er fangsten, at deltagende projekter derefter skal dele deres data med resten af ​​DAO til gengæld for finansiering. ”

Det er også kærlighed fra ophavsmændene, da MolochDAO Twitter-kontoen gav MetaCartel et råb på Twitter i hælene på meddelelsen om Buterins og Lubins etherdonationer.

Vi er også utroligt stolte af at støtte den første Moloch gaffel: @metacartel DAO til at finansiere tilskud til applagsprodukter på Ethereum og til at stimulere større datadeling mellem projekter. &# 128242; ⚙️&# 128107;https://t.co/oh5ksyZsbI

– &# 128121; Moloch (@molochDAO) 10. maj 2019

Til det formål er MetaCartel muligvis kun den første af mange sådanne gafler, der kommer.

Ethereum Community, der kæmper med open source-finansiering for nylig

Stigningen af ​​MolochDAO og MetaCartel kommer som en indsats for at løse, hvordan man bedst kan finansiere open source-udvikling i Ethereum, et emne, der er blevet debatteret betydeligt i blockchains økosystem i de seneste måneder.

Tilbage i marts holdt Gitcoin-medstifter Kevin Owocki en tale for CoinFund, hvor han skitserede nogle af de mere fremtrædende open source-finansieringsruter, Ethereums interessenter kunne udforske. De store muligheder, han bemærkede, var som følger:

  • DAO’er (fx MolochDAO og MetaCartel)
  • blok udstedelsesfinansiering
  • mikrodonationer
  • Gitcoin
  • CodeFund

Finansiering af blokudstedelse, som hidtil har vist sig ret kontroversiel i samfundsdiskussioner, vil involvere tildeling af en lille del af hver etherblokbelønning til en udviklingsfond.

For sin del formodede Vitalik Buterin for nylig, hvordan Ethereum-klienter og tegnebøger kunne opkræve et transaktionsgebyr på 1 gwei for at bidrage til en mikrodonationsordning, hvis indtægter ville gå til at betale for Ethereum-udviklingsinitiativer..

Gitcoin, der er grundlagt af Owocki, kan sammenlignes med et decentralt Patreon, mens CodeFund er et ConsenSys-støttet projekt, der optjener udviklingsfinansiering via etiske, privatlivsretlige annoncer på udviklerwebsteder..

Selvfølgelig er der plads til, at alle disse løsninger falder sammen under Ethereums paraply, men om de vil blive forfulgt yderligere eller bliver stadig mere populære, forbliver det op til samfundet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me