Ethereum Proof-of-Stake Code skal afsluttes i juni 2019

Ethereum

Marchen mod proof-of-stake (PoS) konsensus fortsætter ifølge planen for Ethereum-netværket.

Den 2. maj bemærkede forsker Justin Drake i Ethereum Foundation under 17. “ETH 2.0” implementeringsopkald at kodespecifikationen for den første fase af PoS-overgangen – “Phase Zero”, som den er blevet døbt – forventedes afsluttet den 30. juni, hvilket er under to måneder væk.

Phase Zero er den første i en række udviklingsfaser, der udgør den kommende Serenity-opgradering, som vil se Ethereum omfavne en trio af skaleringsinnovationer inden for teknologi fra Casper, Plasma og sharding.

Ethereum

Phase Zero vil være ansvarlig for at skabe grundlaget for Serenity-opgraderingen ved at indføre den såkaldte Beacon Chain, som vil lette PoS-blokvalidering via Casper, og oven på hvilken sidstnævnte Serenity-udvikling vil blive hejst, f.eks. Fase To’s afskærmningsmekanisme.

Ligesom Bitcoin udnytter Ethereum i øjeblikket proof-of-work (PoW) minedrift for at opnå konsensus om sin kæde. Men i modsætning til OG-kryptonetværket har Ethereums bygherrer kun brugt PoW til bootstrapping-formål forud for deres planlagte overgang til PoS, som nu figurativt er i horisonten.

“I slutningen af ​​fase to er det et komplet system […] I øjeblikket er fase nul meget tæt på færdiggørelse”, bemærkede Ethereum-medskaber Vitalik Buterin på ETHCapetown-konferencen i sidste måned.

Den ovennævnte Drake sagde, at overgangsperioden vil være centreret omkring at lægge sidste hånd på Phase Zero-designet:

”Jeg har fortsat med at finkamme fase nul som forberedelse til den specfrysning, som vi målretter mod den 30. juni. Vi er stadig meget på sporet […] forenklinger kommer igennem, hvilket er fantastisk, og processen med fin kæmning er også for at finde endelige fejl. “

Tilbage i januar offentliggjorde Ethereum-udviklingssamfundet først v0.1-udgivelsen af ​​Serenity-spec, som var vært for de indledende design af ETH 2.0. Siden da har buzz været i gang med at nærme sig projektets længe ventede PoS-skift.

I dag markerer den allerførste version af ETH2.0-versionen. Tillykke alle! &# 127881; https://t.co/8lh2x0TPyJ

– tchain.eth (@terencechain) 31. januar 2019

Justin Drake bemærkede under 17. “ETH 2.0” implementeringsopkald at kodespecifikationen for den første fase af PoS-overgangen – “Phase Zero”, som den er blevet døbt – forventedes afsluttet den 30. juni, hvilket er under to måneder væk.

“Fase 0 i v0.1 er relativt komplet og nærmer sig stabil,” erklærede v0.1-specifikationen på det tidspunkt.

Ethereum har været i overskrifterne den seneste tid

Ethereum har haft en velsignelse af virksomhedens adoption indtil videre i 2019.

I februar annoncerede bankgiganten JP Morgan, at dens JPM-mønt ville blive frigivet på Quorum, Morgans tilladte gaffel af Ethereum. Sidste måned udstedte den store franske bank SocGen en tokeniseret obligation via Ethereum, og Samsung begyndte angiveligt at arbejde på, hvad der muligvis er en privat fork i blockchain.

Også i april udgav regnskabskraftværket “Big Four” EY det offentlige domæne sin Nightfall-protokol – et ZKP-transaktionssystem (zero-knowledge proof), der giver virksomheder mulighed for at foretage private transaktioner på det offentlige Ethereum-netværk.

Nogle store parykker har følgelig også set deres nysgerrighed. Denne uge spurgte Tesla og SpaceX CEO Vitalik Buterin, hvad der skulle udvikles på Ethereum, og Buterin forpligtede sig til en række bemærkelsesværdige muligheder.

Samfundsinteressenter har zoomet ud, og hvordan deres bedste er at realisere bæredygtighed blandt open source-udviklere, der arbejder på Ethereum, med muligheder som blokudstedelsesfinansiering, uafhængige decentrale autonome organisationer (DAO’er) og mikrodonationer, der er blevet debatteret i de seneste uger.

En anden dynamik, der fik ETH-fortalere til for nylig at ramme hjernen, har været den foreslåede ProgPoW-konsensusændring.

Eyed som et middel til at afbøde ASIC-minearbejdere i løbet af svanesangsdage i ETH 1.0 PoW-kæden har Ethereum Cat Herders-bidragsgruppen sikret en revision af ProgPoW-koden, og hvis alle checker ud, sigter koden mod at blive implementeret i Ethereums kommende Istanbul-vedligeholdelsesopgradering.

Der er også skabt lidt ophidselse over den nye opdatering til ethereum.org internet side. Mange havde sagt, at webstedet var længe forsinket til en makeover, men kritikere hævder, at redesignet har efterladt meget tilbage at ønske. Yderligere rettelser kan komme i naturalier.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me