Ethereum Classic Vanskelighedsbombe Vellykket afvæbnet, minearbejdere glæder sig

Ethereums klassiske vanskelighedsbombe

Ifølge officielle rapporter er Ethereum Classic-vanskelighedsbomben blevet deaktiveret med succes gennem en gaffelprocedure. Gafflen opstod på blok 5.899.999, og den vanskelighedsbombe, som Ethereum Classic arvede, er nu historie. Men hvad var vanskelighedsbomben, og hvad betyder dette for ETC fremadrettet? Vi vil besvare alle disse spørgsmål og mere i dagens artikel.

Hvad var vanskelighedsbomben?

Vanskelighedsbomben eller “bomben”, som det undertiden kaldes i officielle dokumenter, var en del af den oprindelige Ethereum-kode. Det blev designet til pludselig og kraftigt at øge minedriftens vanskeligheder til det punkt, hvor minedrift effektivt bliver umulig, og der ikke kan findes blokke efter den. Denne begivenhed kaldes en istid, hvor kæden effektivt er frosset. Dette lyder måske som en dårlig idé på overfladen (og det ville være, hvis en faktisk istid skulle forekomme), men de originale designere og udviklere havde en grund til at implementere den.

Ethereums klassiske vanskelighedsbombe

Vanskelighedsbomben blev oprettet som en del af den oprindelige Ethereum-lancering tilbage i 2015. I en officielt blogindlæg, frigivelseskoordinator Vinay Gupta beskrev begrundelsen for, hvorfor bomben blev tilføjet i Ethereums kode. Årsagen til bomben er at effektivt tvinge Ethereum Foundation og dets udviklere til at overføre Ethereum væk fra bevis for arbejde minedrift til noget andet. At noget andet endte med at være Casper, som er Ethereum-netværks eventuelle overgang til bevis for indsats.

Gupta skrev, at “overgangen [sic] til det nye netværk vil blive håndhævet af” TheBomb “”

Ethereum Classic Sticking med bevis for arbejde

En vigtig skelnen mellem original og klassisk er, at mens Ethereum har planlagt fra start til altid at bevæge sig væk fra PoW, vil Ethereum Classic differentiere sig ved at opretholde sin tilknytning til det.

En del af denne grund kan være, at Ethereum Classic-udviklerne ønsker, at deres kæde forhåbentlig arver en betydelig del af minedriftens hashrate, der i øjeblikket er dedikeret til Ethereum. Dette gælder især efter den nylige lancering af Ethash-kompatible ASIC-minearbejdere blev frigivet af Bitmain tidligere på året. Disse enheder vil på mange måder blive tvunget til at udvinde Ethereum Classic (medmindre et andet, mere rentabelt alternativ er tilgængeligt) og kan således hjælpe med at fremskynde og sikre kæden. Der er endda nogle beviser for, at ASIC-minedrift øger møntpriserne, selvom dette ikke altid er uundgåeligt.

Bitmain Ethereum ASIC Minearbejder

Direktøren for ETC Cooperative Anthony Lusardi har udtalt at holdet ikke har til hensigt at forsøge at modstå ASIC-minedrift. De føler, at et sådant skridt ville være meningsløst og måske endda ødelæggende.

Bomben er blevet afvæbnet

Hurra! Vellykket gaffel! pic.twitter.com/WADjZcplIo

– ETC Cooperative (@ETCCooperative) 29. maj 2018

ETC Cooperative officielle Twitter-konto fremsendte en meddelelse for ikke længe siden om, at gaffelen var en succes. Gaffelens hovedformål var naturligvis at indføre ny kode til Ethereum Classic, hvor der ikke er nogen vanskeligheder med bombe. Dette betyder, at minedrift kan fortsætte som normalt og i overensstemmelse med alle de seneste ECIP-planer. Planen om at fjerne bomben er ECIP-1041.

Et par timer efter gaffelen meddelte ETC Cooperative, at blokeringstiderne er forbedret (fra 22 sekunder til 14 sekunder), og at netværkshash-hastigheden er steget.

Vi gjorde det! 99% af minedriftens hashrat blev opgraderet med succes.

Blokketider bliver hurtigere; ned fra 22 sekunder til 14 sekunder.

Hashrate går op 5 TH / s -> 8 TH / s; gør netværket mere sikkert. https://t.co/vYuyzgVQ10

– ETC Cooperative (@ETCCooperative) 30. maj 2018

Priserne på ETC-mønter har set en generel nedadgående tendens siden den massive prispumpe i slutningen af ​​sidste år. Valutaen oplevede en højeste tid på $ 36,42 hver, hvor dagens priser lå omkring relativt $ 13- $ 15. Dette er stadig en betydelig stigning fra hvor valutaen sad kort efter gaffelen, som typisk var i $ 1- $ 2-området. Indtil videre ser priserne ikke ud til at have flyttet sig væsentligt, siden gaffelen blev afsluttet.

ETC-priser for de sidste 30 dage, billede via coinmarketcap.com

Hvad er det næste for ETC?

Nu hvor vanskelighedsbomben er ude af vejen, vil Ethereum Classic-udviklere fokusere på deres seneste virtuelle maskine eller VM-implementering kaldet Sputnik såvel som på udvikling til sidekædestøtte. Sidekæder er en separat blockchain, der holder synkronisering med Ethereum Classic og potentielt kan give mulighed for nogle nyttige funktioner som mutabilitet, som virksomheder bestemt vil have brug for af hensyn til privatlivets fred. For eksempel, hvis de havde brug for at slette følsomme personlige data eller data fra tidligere kunder eller medarbejdere. Denne form for fleksibilitet kan gøre ETC til et attraktivt valg for privatlivsvirksomheder.

Projektet planlægger også at afholde sit andet årlige Ethereum Classic Summit-arrangement, hvor årets begivenhed afholdes i Sydkorea senere i september. Og selvom priserne muligvis ikke har reageret med det samme på gaffelen, kan dette også være et godt tegn. Det vil sige, at ETC-indehaveres tillid ikke er blevet rystet, og prisens soliditet viser tydeligt dette.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me