ETH 2.0-belønninger Næste? Coinbase Tezos (XTZ) indsats for detailinvestorer

Coinbase Tezos indsats

Tilbage om foråret rullede Coinbase Tezos ud med støtte på sin institutionelle investorarm, Coinbase Custody.

Tezos-økosystemet blev forvirret igen i denne uge, efter at den amerikanske kryptokurrencyudvekslingsgigant lige udvidede XTZ indsætter belønninger support til langt størstedelen af ​​amerikanske brugere på dets vigtigste detailplatform og tilhørende mobilapps.

Alligevel er Tezos interessenter ikke de eneste, der surrer på nyhederne.

For Ethereum-samfundet er skriften på væggen: Coinbases XTZ-stakingudvidelse og nye virksomheds bemærkninger indikerer, at ether (ETH) -satsning snart kommer til den San Francisco-baserede børs i kølvandet på “Ethereum 2.0”, der lanceres næste år.

Coinbase Tezos indsats

For at være sikker stiger spøgelsen af ​​proof-of-stake-projekter (PoS) – hvor brugerne får kryptobelønninger for at have krypto for at sikre et blockchain-netværk i stedet for at deltage i proof-of-work (PoW) -minedrift – i kryptoøkonomien, og Coinbase foretager tidlige træk i overensstemmelse hermed.

Tezos sætter først op for Coinbase-detailbrugere

Tezos er i øjeblikket et top 15-kryptokurrency-projekt pr. Markedsværdi, hvilket sætter det i øverste lag af PoS-spil i rummet blandt konkurrerende PoS-mindede platforme som Cardano og den smarte kontraktarenas nuværende uovertrufne konge af bakken, Ethereum.

PoS kommer faktisk til Cardano og Ethereum, men mekanismen er stadig lige over horisonten for disse projekter indtil videre – live staking forventes at begynde så tidligt som 4. kvartal 2019 for Cardano og så tidligt som Q1 2020 for Ethereum.

Hvor Tezos har føringen, er at slå andre store projekter til PoS-punchen og høste den relaterede indflydelse. Med afsløringen af ​​XTZ-indsatsstøtte på den rigtige Coinbase er Tezos den første af PoS-partiet, der har sin tilknyttede kryptovaluta, XTZ – undertiden kærligt benævnt tezzies af fortalere – har forbrugervendt indsatsstøtte lanceret på en større kryptokursudveksling.

Coinbase produktchef Rhea Kaw annoncerede udviklingen den 6. november og sagde:

”Med [denne] lancering tilbyder Coinbase en nem, sikker måde for alle at deltage aktivt i Tezos-netværket. Selvom det er muligt at placere Tezos alene eller via en delegeret indsatsstjeneste, kan det være forvirrende, kompliceret og endda risikabelt med hensyn til sikkerheden for dine indsatte Tezos. Vi ændrer det med indsatser på Coinbase. “

Som sådan vil detailinvestorer, der har deres XTZ på Coinbase, nu tjene XTZ-indsatsbelønninger, som børsen i øjeblikket projekterer vil give ca. 5% afkast årligt efter at have taget sin egen nedskæring fra indtjeningen.

3/5 Kvalificerede amerikanske kunder vil se deres afventende Tezos-belønninger optjene i realtid i appen. Når den oprindelige tilbageholdelsesperiode er afsluttet (35-40 dage), modtager kunderne belønninger hver 3. dag.

– Coinbase (@coinbase) 6. november 2019

Ikke overraskende indvarslede Tezos-samfundet udrulningen som et skridt mod mainstream for projektet. Og i naturalier tog Ethereum-fortalere udviklingen som en tidlig indikation af, at ETH-indsats nu næsten er givet på Coinbase.

ETH klar til at følge

Når Ethereum starter sit skift til PoS næste år, bliver det automatisk det største PoS-projekt i rummet. Så hvis Coinbase troede, at understøttelse af XTZ-belønninger ville være frugtbart, ser det utvivlsomt “Ethereum 2.0” ETH på samme måde.

Dette punkt gik ikke tabt på Ethereum-samfundet, der eksploderede i relaterede diskussioner, da XTZ-nyhederne – og en intradag XTZ-prisstigning – lavede runderne den 6. november. Men det er heller ikke kun et spørgsmål om ren spekulation.

Mens Coinbase ikke berørte emnet i sin egen onsdagsmeddelelse, bekræftede firmaet “enhjørning” over for Wired, at “det vil overveje at satse på andre tokens, især da andre netværk, herunder Ethereum, vedtager lignende sikkerhedsmodeller,” publikationen bemærkede.

Ethereum-fortalere har allerede hængt fast på, hvad dominoeffekterne kan være, for så vidt andre topudvekslinger som Malta-baserede Binance synes primet til at følge trop. Ryan Sean Adams, skaberen af ​​Bankless-nyhedsbrevet, har relateret understreget, at “Binance allerede forvarer 2% af al ETH,” for eksempel.

Coinbase lancerede netop en indsatsstjeneste

Binance varetager allerede 2% af al ETH

Hvad er konsekvenserne, hvis kryptobankerne dominerer indsatsen?

– Ryan Sean Adams – rsa.eth (@RyanSAdams) 7. november 2019

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me